- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
-
- Konu Sahibi fevziyegulsumsultan
3E gidiyor 154 komusumun oglu 3e gidiyor 180benim oğluş 3. sınıfa gidiyor.
puanı 152 idi sanıyorum.
sizin kaç geldi puanınız.
Sizin cocukla bizimkinin dogrularida ayni gibiydi onceki konusmalarimizdan hatirlarsanbenim oğluş 3. sınıfa gidiyor.
puanı 152 idi sanıyorum.
sizin kaç geldi puanınız.
ay . evet öyleydi yakındı3E gidiyor 154 komusumun oglu 3e gidiyor 180
Super puan almis...ustun yeteneklilrrin secildigi bir sinav...bilum sanatben yeğenimin bu sınavdan 230 puan aldığını öğrendim :) sanırım iyi birşey ama bu sınavın ne için olduğunu bilmiyorum. başlığı tesadüfen görünce sormak istedim? Nedir BİLSEM ?
Teşekkürler
Cok tebrik ederim...mulakattada basarilar..hakkinizda hayirlisi olsun...dedikleriniz cok dogru...cocugun o gunki durumu soruyu gorup gorememesi onemsememesi etkenler var ..gelismeleri yazarsaniz sevinirimBayanlar merhaba benim kızım da ilk aşamayı kazandı,hemen bu pazartesi de mülakata çağırdılar.Bekliyoruz bakalım.Başka kazanan var mı?Buradan paylaşımlarımızı yaparsak sevinirim.
Kazanamayan arkadaşlar çocukların heyacanı, olayın önemini kavramamaları çok önemli gerçekten.Sağlık olsun,seneye inşallah.Belki biz de bu aşamada eleniriz.Ben de ilk aşamada yanlışlarını görünce baya canım sıkılmıştı,yapamadığı çok kolay sorular vardı,kazanamaz diye düşünmüştüm
Evet gecemedi ama ram (rehabilitasyon merkezi)orayada gondermisti okul o cocuk orda ustun cikti zaten...tabi hakkimizda hayirlisi olsunay . evet öyleydi yakındı
nasip değilmiş.
benim oğlan sınav sonrası kendi hatalarını kendi gördü.
keşke sınavda biraz daha dikkatli davransaydı.
bilemiyoruz ki.
her işte bi hayır vardır .
o yüzden üzülmemek lazım.
komşunuzun oğlu yazık . kazanamamıştırdemi.
çünkü baraja yaklaşmış ama geçememiş.
Bizde devlet okuluna gidiyoruz...bence gururlanin birde masallah deyip okuyun cocugunuza...Teşekkür ederim yazarım gelişmeleri muhakkak,sizin çocuk özel okulda mı bu arada?Benim kızım devlet okulunda,mülakat için beklerken kızımla aynı grupta mülakata girecek 4 çocuğun hepsi de özel okuldandı.Bizi baya bi küçümsediler gibi o veliler.Okulunu temsil ediyor ha falan deyip taşralı muamelesi yaptılar...
ne varmış yani. benim oğlum da devlet okuluna gidiyor.Teşekkür ederim yazarım gelişmeleri muhakkak,sizin çocuk özel okulda mı bu arada?Benim kızım devlet okulunda,mülakat için beklerken kızımla aynı grupta mülakata girecek 4 çocuğun hepsi de özel okuldandı.Bizi baya bi küçümsediler gibi o veliler.Okulunu temsil ediyor ha falan deyip taşralı muamelesi yaptılar...
Ben de öyle düşünüyorum,ben zaten takmıyorum da onlar bir havadalardı kendilerince sadece bir doktor bayan vardı,o mütevaziydi.ne varmış yani. benim oğlum da devlet okuluna gidiyor.
siz hiç takmayın kafanıza. bence devlet okuluna gitmek daha iyidir.
kim ne derse desin .
Yok canim yaa malesef ama bende resim icin goturecegim. Siz atasehir bilseme mi goturdunuz..Ben de öyle düşünüyorum,ben zaten takmıyorum da onlar bir havadalardı kendilerince sadece bir doktor bayan vardı,o mütevaziydi.
Kızlar yok mu hiç mülakata giren?
Mülakatta başında soruları soracak olan kişiler bilsem dışından geliyorlarmış,müdür yardımcısı öyle dedi,kişiyi de kura çekerek o anda belirlediler.Zeka testi yapmışlar çocuklara, sözlü ve görsel olarak,cevapları da kapalı zarfla Ankaraya gönderiyorlarmış,orası açıklayacakmış.
Biz İstanbulda değiliz kii,biz Samsundayız.Benim bildiğim tek alandan girilebiliyordu.Resimden mi başvurmuştunuz ki siz?Sizin için de hayırlısı...Yok canim yaa malesef ama bende resim icin goturecegim. Siz atasehir bilseme mi goturdunuz..
Ya pardon istanbul diye dusunmustun...resim icin ogretmen basvurmus...sizin kazandiginiz sinavi biz kazanamadik tabi...bizim sinav daha sonraymis bakalim hayiglisiBiz İstanbulda değiliz kii,biz Samsundayız.Benim bildiğim tek alandan girilebiliyordu.Resimden mi başvurmuştunuz ki siz?Sizin için de hayırlısı...