Hakikaten karşıdan konuşmak çok kolay, oğlum beş yaşında ve hiperaktif kural dinlemez daha doğrusu dinleyemez çünkü içindeki dürtülere engel olamaz olsa zaten yerinde durur.bu çocuklara ve annelerine çok saygı duyulmalı çünkü çok zor ama sizin anlamanızı beklemiyorum.anlamadığınız da belli hem hastalık demişsiniz hem kural bu çocuğun elinde olan bişey değil.okadar çaresiz kaldığım günler olduki hep oturup ağladım..ama o benim evladım.sizde lütfen yorum yapmadan biraz araştırın..eleştirmeyin...
bende şaşırdım artık napıcam ne edicem bilmiyorum. artık gezme anlayısım pusetine kızımı oturtup alışveriş merkezinde hiç oturmadan saatlerce gezmek çünkü o zaman kızım hareket etmio ya inanın kendimi saatlerce dolaşmaya ragmen dinlenmiş hissediyorum) ev gezmelerinden nefret eder oldum hiç oturmuyoruz ben hep peşinde o yüzden ev gezmesine gitmemek için elimden geleni yapıyorum. inanıun yetemediğimi düşünüyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. oyun grubuna baslatmayı düşünüyorum haftada 3 gün 2şer saat benimle birlikte. arkadaşlar her ikinizle de 2009 annelerinde yazışmıştık bahsetmiştim yanlızım ve cevremde kimse yok diye. ne benim ne kızımın arkadaşı yok. dışarıyada çıksak hep yanlızız. evdede yanlızız eşimde çok yogun hep yogun..
Benim oğlum da 2buçuk yaşında,zaten asabi,sabırsız bir insanımama son zamanlarda iyice çıldırma noktasına geldim onun yaramazlıklarından evde iş yapmaya korkar oldum çünkü kaşla göz arasında mutlaka iş çevirir. özellikle benim elektrik süpürgesi yaptığım anları kolluyor tilki :) hem etrafa zarar verir hem de kendine zarar vericek tehlikeli işlere kalkışır.geçen gün wc ye gittiğim bir anda telefon ve internetin kablosunu ek yerinden koparmış,baya teller dışarda, televizyonun kumandasını bozmuş ,5+1 ses sisteminin bütün kablolarını söküp,kabinleri sağa sola atmış.2-3 dk içinde yaptıkları bunlar.televizyonun arkasında ki soketi çıkartıp yamultur,sağda solda bardak,su görmesin alır laminantın,koltukların üzerine boca eder.bugün en az 3-4 kere yerlere su döktü.yine bugün ben evi süpürürken buzdolabını açıp,1 kutu domates suyu,1 paket meyva suyu ve 1 sürahi suyu,hepsini mutfak halısının üzerine dökmüş,ellerini ayaklarını sokmuş içine sonrada evde gezmeye çıkmış,bana ellerini gösteriyor ''anne baaak''diye,oturdum ağladım sinirden banyo dolabını kendi üzerine devirdi geçenlerde,o yüzden banyo kapısı hep kilitli. tv sehpasının tekerleklerini söktük,tv nin 4 tarafına L şeklinde menteşeler yerleştirdik,sağlam dursun,üzerine devirmesin diye,tırmanmaya çalışıyo çünkü.pencereleri açabiliyor diye tepeden çengel taktık hepsine. boyu 92 cm,pencereler daha yüksek ama ayaklarını duvara dayayarak çıkabiliyor hepsine,mutfak tezgahının üzerine çıkıyor,Allahım daha ne sayayım,şimdilik aklıma gelenler bunlar .Allah'ım sabır versin yaramaz çocuk annelerine ,evlatlarımızın yokluğunu da göstermesin ama birazcık akıllanıp uslansalar çok yıpratıcı oluyo çünkü sempatiksalakcinni
benimde oğlum 17 aylık ve çok hareketli.dağıtmaktan,dökmekten çok araştırmaya ve koşuşturmaya çok meraklı.ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim.onunla gurur duyuyorum hatta.bu onların zeki olduklarını gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?