Davranış Bozuklukları Çocugu aşırı hareketli aktif olan anneler burda toplanalım

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
benim oğlumda 1yaşında ve herkesin yazdıklarını teker tekre okudum aynı benimki dedim.henüz yürüyemiyor ama ulaşamadığı yer yok... çalışıyorum bakıcımız eve geliyor kadının canını çıkarıyor ben eve gelincede kaldığı yerden devam ediyor hiç bitmeyen bi enerjisi var kuzumun.çokta sinirli hayır kelimesinden nefret ediyor.sinirlenince yüzümü saçımı yoluyor,kızarsam kendine vurmaya başlıyor.dr.sordum devinsel hareket 18.aya kadar bazı bebeklerde görülür endişe etme dedi.saldırgan olduğu zamanlarda görmezden gel dikkatini dağıt dedi.dedi dedide ben artık depresyona girmek üzereyim...çok yoruluyorum.tv.ünitemizin heryerini kapladık düşüpte biyerine zarar vermesin diye çamaşırlığa tırmanıyo,kanepelerin üzerinde geziyo hep..kafayı yiycek gibi oluyom bazen.çalıştığıma sevinir oldum inanın çünkü orda dinleniyorum.tenefüs falan var en azından evde o da yok..ama bazende vicdan azabı duyuyorum kötü bir annemiyim diye.bakıcımız çok iyi şükür.kadını hem ihtiyacı var hemde herkesten fazla maaş veriyorum tek bebeğime iyi bak ben parayı sorun etmem diyorum.ama ne zaman düzelecek bilmem...dün mağzaya gittik eşim ve bebeğimle benim oğlan kucakta,pusete binmiyorda...babasından bana benden babasına derken kollarımda derman kalmadı,mağzaya en 5 bebek gelmiştir annesiyle inanın gıpta ettim hepsine kimi pusette kimi annesinin kucağında kımıladamadan duruyorlar,benimki bağrıyo ,uzanıyo,ağlıyo daha birsürü şey.bende düşündüm herhalde daha yaramazı yoktur diye ama sitede okuyunca varmış demek diyorum.Allah yardımcımız olsun.hayırlısıyla sağlıcakla büyümelerini nasip etsin.bazen sakat çocukları düşünüyorum onların annelerinide ne zordur kimbilir onlarda tek yaramaz hareketli olsalardı diye düşünüyorlardır belkide.

slm herkese ve herkesin bayramını kutluyorum. arkadaşlar biz çilekeş anneler ve kuduruk bebişleri bayram sonrası bir istanbul buluşması yapalımmı ne dersiniz? fikirleri bekliyorum:3:

Son düzenleme:
Benim oğlumda 10 aylık. Onun kadar hareketli enerjik bi bebek var mı diye düşünür oldum. Kafayı yemek üzereyim.

oğlum 18 aylık kırıp dökmez ama tehlikeli işlere burnunu sokar sürekli prizlere fiş takmaya çalışır elektrikli süpürgemi bile açamıyorum artık delireceeem hiç oturmaz beş dakka oturduğunu görmedim okadar hırpalıyoki yorulmak bilmiyo ee tabi bnide yoruyo arkadaş gezmesi falan hak getire kimse bakamıyo bide bana düşkün bacağımdan ayrılmıyo babamız da doğuda görev yapıyo anlicanız arkadaşlar artık bunalıma girmek üzereyim

oğlum 18 aylık kırıp dökmez ama tehlikeli işlere burnunu sokar sürekli prizlere fiş takmaya çalışır elektrikli süpürgemi bile açamıyorum artık delireceeem hiç oturmaz beş dakka oturduğunu görmedim okadar hırpalıyoki yorulmak bilmiyo ee tabi bnide yoruyo arkadaş gezmesi falan hak getire kimse bakamıyo bide bana düşkün bacağımdan ayrılmıyo babamız da doğuda görev yapıyo anlicanız arkadaşlar artık bunalıma girmek üzereyim

o kadar ıyı anlıyorumkı senı. Benım esım yanımda ama o kadar yogunkı hastalıkta saglıkta gezmede evde herrr yerde yanlızım. Hareketlı bır cocukla tek basına olmak.. Insan kafayi yıcek gıbı oluyo. Oyun grubuna baslamıstık 3 ay gıttık azcık laftan anlar olmustu ama hıc hastalıktan kurtulamadık ve bıraktık. Ve sımdı ben yıne yemek masasının tepesınde ayaga kalkıp cıglık atan hasta olmasın dıye ılık su ıcırdıgım ama o ınadına buz dolabındakı soguk corbayı ellerıyle yıyen prızlerı yalayan bı cocukla basbasa kaldım:5:

o kadar ıyı anlıyorumkı senı. Benım esım yanımda ama o kadar yogunkı hastalıkta saglıkta gezmede evde herrr yerde yanlızım. Hareketlı bır cocukla tek basına olmak.. Insan kafayi yıcek gıbı oluyo. Oyun grubuna baslamıstık 3 ay gıttık azcık laftan anlar olmustu ama hıc hastalıktan kurtulamadık ve bıraktık. Ve sımdı ben yıne yemek masasının tepesınde ayaga kalkıp cıglık atan hasta olmasın dıye ılık su ıcırdıgım ama o ınadına buz dolabındakı soguk corbayı ellerıyle yıyen prızlerı yalayan bı cocukla basbasa kaldım:5:

ay eğer istanbuldaysanız tanışmak isterim sizle ...sanki benim kızı gördüm anlattıklarında..kızım 22 aylık bu arada..

ay eğer istanbuldaysanız tanışmak isterim sizle ...sanki benim kızı gördüm anlattıklarında..kızım 22 aylık bu arada..
Bende tanısmayı cok ısterım ıst dayım canım benım kızımda 22 aylık. Altunizadedeyım ben anadolu yakası uskudara baglı. Umarım yakınızdır:3:

Allah kolaylık versin kızlar,benim kızım da 2-2,5 yaşına kadar beni delirtti.Hayattan koptum resmen,bi yere gitmeyi bırak eve biri gelicek diye aklım gidiyodu,her yer savaş alanı gibi,oturup bi laf edemezsin...off off.neyseki geçti,şuan yaşıtlarına göre uslu bir çocuk.Ama çekilen çileyi iyi biliyorum,demek istediğim belli bi yaşa kadar sürüp bitebiliyor,hemen hiperaktif olduğunu düşünmeyin,o teşhisi çok kolay bir konu değil.Umarım bu yorgunluklarınızı alacak güzel günler görürsünüz benim gibi:21:

Allah kolaylık versin kızlar,benim kızım da 2-2,5 yaşına kadar beni delirtti.Hayattan koptum resmen,bi yere gitmeyi bırak eve biri gelicek diye aklım gidiyodu,her yer savaş alanı gibi,oturup bi laf edemezsin...off off.neyseki geçti,şuan yaşıtlarına göre uslu bir çocuk.Ama çekilen çileyi iyi biliyorum,demek istediğim belli bi yaşa kadar sürüp bitebiliyor,hemen hiperaktif olduğunu düşünmeyin,o teşhisi çok kolay bir konu değil.Umarım bu yorgunluklarınızı alacak güzel günler görürsünüz benim gibi:21:

kızım cok hareketlı daha 2 gun once kanepenin dayanma yerınden kanepeye dustu ordan sekip kafa ustu yere cakıldı olaydan 1 saat gecmeden baktım kanepenın dayanma yerıne cikmıs ayaga kalkmıs dansedıyo ne bıleyım hıperaktıf degıl ama cok hareketlı. Yemek masasında ayakta duruyo butun gun ama artık yaptıkları karsısında yuz ıfadem bıle degısmiyo bu kadar hareketlı kuduruk cocukla dogumdan beri tamamen tek basıma ugrasan ben bıkac sene sonra 2. Cocugum olsun dıye dusunuyorum. Sanırım ınsan aksıyon-gerılım halkasında yasamaya alısıyo zaten 2. Cocugum sakın olursa bosluklara duserım ben:90:

slm bayanlar benim oğlumda çok hareketli bir saniye bile durmuyo.oturma denen bişey yok.sadece uyku vakitlerinde biraz kafam rahatlıyabiliyor.bende gurbetteyim gidiceğim kafamı dağıtacağım hiç biyer yok.ben sizden çok uzağım yakın olsaydık hemen gelirdim yanınıza.ben şu an batmandayım.eşimin görevi nedeniyle burdayız sanırım bi iki yıl daha burda olucaz.gezmeyi dolaşmayı sakin kafayla alışveriş yapmayı o kadar özlemişimki.benim oğlumda 22 aylık benede mart annesiyim..ben dediklerinizin hepsini yaptım boyama kitapları aldım müzikli alletler renkli renkli hikayeler ama nafile.evdeki eşyalar oğluma daha cazip geliyor.bardakla tabakla kaşıkla leğenlerle elektirik süpürgesiyle daha neler neler..allah yardımcımız olsun ben yakında psikolojık destek almayı düşünüyorum.yoksa kafayı yiyecem.:59:

dılemın hosgeldın tatlım tanıyorum senı bende mart annesıyım dogum gunu cekılısınde sen bana cıkmıstın tlfda da konusmustuk hatırladınmı?:16:

dılemın hosgeldın tatlım tanıyorum senı bende mart annesıyım dogum gunu cekılısınde sen bana cıkmıstın tlfda da konusmustuk hatırladınmı?:16:

hatırladım canım .ama aradan o kadar uzun zaman geçtiki.napıyon nasılsın görüşmeyeli bakım.:17:

ıyı canım nolsun kızımla bogusuyorum mesela su anda yemek masasının tepesınde dansetmeyı bıtırdı mutfaga yoneldı:1:

tanısmalıyız mutlaka ay nasıl sevındım anlatamam 1 vasıta aramız goruselım musaıt bı zamanda. Mart annesımısın ben oyleyım:3:

evet canım mart annesiyim 28 mart... genelde nisan annelerine yazıyordum.. ne zaman istersen tanısabiliriz. ben öğretmenim ama en geç 2 de evde oluyorum..istersen haftasonuda uyar bana... hatta eşlerde tanışmalı bence ne dersin?

benim oğlum 3 yaşında kreşe gidiyor ve hergün şikayet masanın üstüne çıkıyormuş oyuncakları fırlatıyormuş işi gücü yaramazlık yapmak bugün evi yakacaktı az kalsın fırının düğmesini açmış içinde tost makinesi vardı tutuşmuş heryer duman is oldu ben o isleri silerken fortmantodan bot çizme ne varsa salona taşımış saniye durmuyor uyuyunca nefes alıyoruz eşimle 2 çift sohpet edemiyoruz markete gidip alışveriş yapmak sa tam bir kabus bazen eşime diyorum beni şöyle bıraksalar günlerce uyusam sakin bir odada dinlensem ne iyi olacak:25:

benim oğlum 3 yaşında kreşe gidiyor ve hergün şikayet masanın üstüne çıkıyormuş oyuncakları fırlatıyormuş işi gücü yaramazlık yapmak bugün evi yakacaktı az kalsın fırının düğmesini açmış içinde tost makinesi vardı tutuşmuş heryer duman is oldu ben o isleri silerken fortmantodan bot çizme ne varsa salona taşımış saniye durmuyor uyuyunca nefes alıyoruz eşimle 2 çift sohpet edemiyoruz markete gidip alışveriş yapmak sa tam bir kabus bazen eşime diyorum beni şöyle bıraksalar günlerce uyusam sakin bir odada dinlensem ne iyi olacak:25:

cokmasum negüzel anlatmışsın bazn bende senin gibi düşünüyorum uyduğu zaman dinlenebiliyorum onun dışında bi koşuşturmaca evin içinde gidiyor.

Back