Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda gorusmelıyız bence. Esıme de bahsettım bız once tanısalım sonra eslerımızıde tanıstıralım kızlarda kaynasır cok guzel olur basımızda aynı bocekler var halden anlarızevet canım mart annesiyim 28 mart... genelde nisan annelerine yazıyordum.. ne zaman istersen tanısabiliriz. ben öğretmenim ama en geç 2 de evde oluyorum..istersen haftasonuda uyar bana... hatta eşlerde tanışmalı bence ne dersin?
allah sabır versin bize inşallah bu günleri cabuk atlatırız kalıcı olmasından korkuyorum çünkü bu hiperaktifliğin
benimde 14 aylık bir oğlum var.çok hareketli bu aya girince bide inadı çıktı.nerede zararlı şeyler var oralara gidiyor.kablolarla oynuyor ,kabloları boynuna doluyor,mutfakta dökülmedik yer kalmıyor,evin bütün odalarını dolaşıyor minder yastık ne varsa yerde.her yer dağınık.lafta anlamıyor.bende tek başına çocuk büyütüyorum.çok zor.bence dünyanın en zor işi çocuk büyütmek.peşinden koşmaktan yoruldum.sinirlerim çok yıprandı.2 gündür dayanamayıp ağlıyorum hiç bir yeri toplayamıyorum yaptığım düzelttiğim yerleri geri dağıtıyor.normalde bu kadar sabırlı biri değilim.artık ya sabır çekmekten hatim indireceğim.konyada olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.bide bi konuda yardımcı olabilirmisiniz buna çok ihtiyacım var.oğlum 12 aylıkken yürüdü,baba,dede,mama dışında başka kelime söylemiyor.bu kelimeleride bilinçli söylemiyor yani babasını gördüğünde baba demiyor.yemek hazırladığımda acıktığında mama demiyor.yani canı ne zaman isterse ozaman diyor.geçiyor aynanın karşısına başlıyor dede baba demeye.bide bazen bişi yap dediğimde sanki ben yokmuşum gibi hiç takmıyor tepki vermiyor. sizce normalmi bu durum bi uzmana gitmem gerekirmi.yardımcı olun lütfen :buğra_bebek:
benim oğlum 3 yaşında kreşe gidiyor ve hergün şikayet masanın üstüne çıkıyormuş oyuncakları fırlatıyormuş işi gücü yaramazlık yapmak bugün evi yakacaktı az kalsın fırının düğmesini açmış içinde tost makinesi vardı tutuşmuş heryer duman is oldu ben o isleri silerken fortmantodan bot çizme ne varsa salona taşımış saniye durmuyor uyuyunca nefes alıyoruz eşimle 2 çift sohpet edemiyoruz markete gidip alışveriş yapmak sa tam bir kabus bazen eşime diyorum beni şöyle bıraksalar günlerce uyusam sakin bir odada dinlensem ne iyi olacak![]()