çok haklısınız annelik dünyanın en zor ve en karmaşık işi Allah yardımcınız olsun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin tüm ailenize![]()
Amiiiin! Hepimize
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısınız annelik dünyanın en zor ve en karmaşık işi Allah yardımcınız olsun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin tüm ailenize![]()
Tesekkurler, yardimci olmaya calisiyorsunuz. Zaten aglayan bir cocuk degil ama iste biri kizarsa ya da hosuna gitmeyen bir sey olmussa sandalyeye oturmak gibi cok kotu agliyor. Dediginiz gibi sucluluk duydugum icin de olabilir ama hep hassas oldugunu dusunuyorum onun. Cok coook zormus anne olmak.
Bence en kisa zamanda dr a gidin o sizi en saglikli sekilde yonlendirecektir.. Eger benim kizim gibiyse duygusal olarakta daha hassastir cocugunuz eminim. Hakkinizda hayirlisini diliyorum insallah biraz olsun duzelir hersey.. Yasayan anlar bilir ve emun olun ben sizi cock iyi anliyorum. Cocugunuza duydugunuz her cezayi uygulamayin dr danisin derim. Cunku bu cocuklar gercekten farkli sozume guvenin..
Profesyonel birinin yonlendirmesine cok ihtiyacim var zaten. Herkes birsey soyluyor, yoldan gelen gecenler bile. Bugun kucugu parmagini kapiya sikistirdi, tirnagi cikti, hastaneye gittik tabi. Yani bir dakika gozumu uzerlerinden ayirmamam gerek. Bugun randevu aldik, cok mutluyum. Suphelerim vardi ama suphelenmektense doktorun teshis koymasi daha iyi olacak. En buyuk tesekkur size thanderc hanim, sizden cesaret aldim. Simdi uyudular, bugun gene mahvoldum ;(
Bizimde ikinci dr randevumuz sali gunu. Nasil sevindigimi anlatamam umarim cok iyi sonuclar alirsiniz tum kalbimle diliyorum bunu.. Sze ikinci tavsiyem dr unuz ne derse harfiyen uygulayin sadece nun sozunu dinleyin etrafa kulaklarinizi tikayin lutfen. Cunku yaa,ayan gerceken anlamiyor. Zaten isimiz derdimiz gerginligimiz basimizdan askin birde her kafadan bir ses cikinca gercekten cok uzuuyor insan. Tekrar soylemek istiyorum dr unuz ne derse lutfen yapin ve uygulayin. Her zaman konusmaya dertlesmeye akliniza takilani cevaplamYa hazirim. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Allah yardimcin olsun canim cok zor valla market olaylarini yazinca benden de varmis dedim tek degilmisim market reyonlarina saklanir marketteki insanlarin bakisi ayriBenimde dört yaşında bir oğlum var evde kanepeye otutturamiyorum akşama kadar ayakta tek öğle uykuları var onuda zorla uyutuyorum. Uykuya bile dalamiyo yatakta sürekli bir hareketlilik içerisinde. Misafirligi hiç sormayın. Markete gotmemiz neredeyse imkansız peşinden koşmaktan ne alacağımı unutuyorum. Şimdi ikinci ye hamileyim. Ve ne yapacagimi gercekten bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Bendensin canim uzulme yanliz degilsinAnnemlerle acik havada yemek yiyelim diye yesillikler icinde restorana gittik. Avuc avuc kumlari attilar, yemekler toprak icinde. Ama durdurun diyebilirsiniz ama o kadar hizli yapiyorlar ki, zaten akla gelmeyecek seyler ve aninda yapiyorlar. Koltuk tepeleri zaten onlarin oturdugu yer, normal yerine oturmuyorlar. Kucuk te buyuge bakip erkenden ogrendi yaramazliklari. Dikkat eksikligi olabilir mi diye suphelerim var, doktora gitmeyi dusunuyorum, ama resim yapmayi cok seviyorlardi ve 15-20 dakika oturup resim yapaiyorlardi yada beni izliyorlardi resim yaparken, simdi o da yok. Resim yapalim diyorum, sevincten yataga cikip zipliyor, oturunca iki dakka surmuyor kalkiyor. Artik zevk almiyor sanirim. Lego severdi, ondan da bikti. Bizi bi gorseniz markette, acirsiniz halime. Her alisveriste ihtiyaclarimi alamadan cikiyorum. Her yer taniyor bizi. Bi de sevimliler, kizamiyorlar, ben de kizamiyorum. Annem hakli galiba, simariklar. Yine de canlari sagolsun, ben kendimi feda ederim ama bazen cooook bunaliyorum cunku kendime ayirdigim yarim saat, hatta 5 dakikam yok. Inanin dus alirken bile yanimdalar, ic camasirlarimla yikaniyorum. Bunaliyorum iste bazen. Kuafore gidemiyorum, bir kahveyi bile sakince icemiyorum.