Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu ana sınıfına giden annelerin paylaşım alanı!!

ahah buldum hani bi alis veris sitesi var ya :jeyyar:
hemen siparis veriyorum :lepiglusumun hosuna gidecek :asigim:KDV Dahil 11,55 TL :jeyyar:

sevindim canım bulmana
üstelik çok uygun bulmuşsun fiyatını da
iyi günlerde güzel güzel oynayın oğluşunla

Çocukların zamanını doldurmak zordur.

Ne zaman koşmak istedikleri, ne zaman duvarları boyayıp, makasla peçeteleri lime lime edecekleri belli olmaz. Bu nedenle özelikle okul öncesi çağındaki çocuklar için her gün bir oyun bulmak,

televizyonveya bilgisayarharicinde onları meşgul etmek gerekir.

ışte boyalı duvarlardan, kırılan bardaklardan, kesilmiş peçetelerden sıkılan

anne-babalarve anaokulu öğretmenleri için kurtarıcı kaynak bir kitap…

365 gün için çocukları hem eğlendirecek, hem öğretecek

hem de oyalanmalarını sağlayacak 365 etkinlik…

Her bir sayfasında birbirinden ilginç oyunlar, evde kolaylıkla bulabileceğimiz malzemelerle yapılacak maketler, oyuncaklarve resimlerinolduğu neşeli bir kitap.

Bu kitap çocukların en iyi arkadaşı, büyüklerin ise kurtarıcısı olacak…

(Yaldızlı sert kapaklı-gizli sipiral ciltli-kuşe kağıda hem de bu fiyata&#8230

365 CIVIL CIVIL ETKıNLıK

Yazarı: Fiona Watt

Orijinal Adı: 365 Things To Make and Do

Editör: Nefise Atçakarlar

Çeviri: Elif Kıral

Kapak: Josephine Thompson

Fotoğraflar: Howard Allman

Kapak Uygulama: Ravza Kızıltuğ

ıç Baskı: Renkli/Resimli

Cilt: Sert Kapak/ Gizli Sipiralli

Türü: Etkinlik

Sayfa: 128

Ebat: 24,5x28 cm

1. Baskı: Eylül 2008

Kağıt: Kuşe Kağıt

ISBN: 978-975-263-7931

Barkod: 978 975 263 793-1

buldum nt de yok mudur acaba ben netten alışveriş yapmıorumda...

buldum nt de yok mudur acaba ben netten alışveriş yapmıorumda...

Benim oğlumda kitabı çok beğendi, okuldan geldiği gibi ilk işi kitaba bakmak oluyor. Bilseydim çok daha önce alırdım...

Filizciğim bilgiler aşağıdaki linkte canım...

.....Bu mesaj üyelik isteyen satış linki verildiği için editlenmiştir....

Son düzenleyen: Moderatör:
Anaaa bu kitabı görünce tüylerim diken diken oluyor. Bize dayımız almıştı. Kazandibim müthiş sevmişti ve işten dönüşümde tüm yorgun halimde kitaptaki faaliyetleri birlikte yapıyorduk. Artık bıkmıştım ben. Evin içi kağıttan geçilmiyordu.
Şaka bir yana çocuklar için oldukça eğitici bir kitap.

kizlar kitabimiz dun geldi ;oglusum cok begendi :asigim:
gercekten guzel bir kitap bende tavsiye ederim ...

:teytey:arkadaşlar kitabı çok ii inceledim çocuklar için çok hoş bi kitap tabiiki bizede çok görevler düşüyor şimdi hepsi burada comdan şipariş verdim 11 tl fiyatı 3 gün için geçerli fiyat:teytey:

Bugün anaokulu diplomamızı aldık, gösterimizi yaptık, oyunlar oynadık, dans ettik. Koca bir öğretim yılını bitirdik. Seneye Allah kolaylık versin bize ve çocuklarımıza.

dün oğluşum diplomasını aldı, sürpriz gösteri hazırlamışlar bize, müthiş bir heycanla izledim onları, hepsininle gurur duydum

seneye oğlum benim öğrencim olacak, birinci sınıflar benim önümüzdeki yıl, çok zor ama bir o kadar da güzel ve özel anlar beni bekliyor

yıl sonu gösterilerinde açılış şiirini kızımla bir arkadaşı okudu okadar duygulandımkii bi küçük şiirin beni bu kadar çok mutlu edeceğini hiç tahmin etmezdim videoyu da yan çekmişimkaydirigubbakcemile3düzeltemedim

Son düzenleme:
Bizde karnemizi ve diplomamızı aldık gösteri yaptık keplerimizi fırlattık...Çok duygulandım ya ne çabuk büyüyolar.Aşkım o benim ya:))Arkadaşlardan ayrılması ona zor geldi inşallah seneyede aynı sınıfta olurlar..

Merhaba arkadaşlar uzun bir ayrılıktan sonra sizlere kavuştum ( pc çöktü yoğunluktan geç verdim yaptırmaya bu akşam kasa geldiği gibi pc açtım ) umarım hepiniz iyisinizdir...
Hepinizin evlatlarını ve kendi oğluşumu tebrik ederim dilerim nice mezuniyetleri hep birlikte yaşarız...opuyorumnanaktan
Benim oğlumda karnesini ve diplomasını aldı. Çok güzel bir gösteri yaptılar zaten yoğunluğumda bu sebeptendi. 2 Haftadır okul ev arası , gerekli ihtiyaçların alımı Hediyeler , çiçekler vs vs okul için. Aynı zamanda konser hazırlıklarımız vardı provalara götürdüm. Cumartesi günüde piyano konseri vardı (dün) harika bir konserdi oğluşla gurur duyuyorum öğretmeni ve dinleyenlerden çok alkış aldı. opuyorumnanaktan Anlayacağınız bizde heyecan çoktuuuu.....kaydirigubbakcemile3Oğlumun konserinden ve mezuniyetinden bölümleri eklemeye
çalışacağım buraya nasıl eklenir bilmiyorum... Hepinizi öpüyorum... a.s.

selam guzeller ;okuldan geldim toplanti vardi .
yarin okullar aciliyor :sm_cool: ( bu sene 5 yas grubuna +yarim gun gidecek )

Yarindan itibaren maraton basliyor :sm_cool:
tum miniklere basarilar dilerim :asigim:
gorusuruz

b bugün okula gittik yağmurdan dolayı kedi gibi ısalndık eve geri geldik
ben oğlumdan daha fazla heycanlıydım
hepinize güzel bir eğitim yılı diliyorum

Bizde yarın 1 saatliğine gidiyoruz okula alışması için ben oğlumdan dahada heyacanlıyım bir o kadarda mutlu bakalım alışabilecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…