Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabii ki tanışabiliriz. Biri üniversite 1. e giden biri de 7.sınıfa giden 2 kızım var. Ev hanımıyım, 20 yıllık muhasebecilikten sonra evdeyim. Antalya'da yaşıyorum.
bakmamız lazım evet, akşam benimki ödev yok dedi, yattı bizle tv izledi. bunları boş bırakmaya gelmiyor, sabah odasına bir gittim, test kağıtları masada.hangi konuları işliyorlar bilmiyorum yalnız .
hiç bakmıyorum ama aslında bakmamız lazım galiba. ödev kontrolu vs de çoktaan bitti.
umarım anlıyorlardır konuları falan .
oof ödev varmış ama yapmamış mı ki.bakmamız lazım evet, akşam benimki ödev yok dedi, yattı bizle tv izledi. bunları boş bırakmaya gelmiyor, sabah odasına bir gittim, test kağıtları masada.
aaa. gerçekten mi.slm hanımlar benim de kızım 7. sınıf ve değişen 2 öğretmeni yüzünden okula gitmek istemiyor bu sene
aynen canım, ödev varmış da, pazartesi-salının yani. olsun ama boş duracağına yap değil mi?oof ödev varmış ama yapmamış mı ki.
belki dersin gününe vardır . pazartesinin dersiyse .
bizimki de yapıyorum diyor.
dün matematik öğretmeni vatsaptan atmış mesaj.
ödevini yapmamış , diye
sorduğumda yaptım demişti akşam , dedim .
yapmış ama yanlış sayfaları yapmış . dün derste 3 kez sordu , söyledim . ama yine yanlış sayfayı yapmış , dedi.
akşam konuştum oğlanla.
o 1 sayfa ödev vermiş . ben yanlışlıkla 5 sayfa yapmışım . daha iyi ki dedi.
sormuş derste. öğretmenim hangi sayfa yapılacak diye. 3 kez sordum anne , dedi. ama öğretmen işlediğimiz konu dedi. tam sayfa söylemedi. 3 kez sordum üstelik , dedi.
arkadaşlarına sorsaydın oğlum . öğretmen şifreli konuşuyorsa arkadaşlarına sor dedi m
sinirlendi sanki sormadım , diyor .
sorsaydı doğıru sayfayı yapardi diye düşünüyorum .
böyle durumlar oluyor bizde. herkes doğru sayfayı yaparken bizim oğlan neden başka sayfayı yapıyor bilemedim . bazen kopukluk oluyor oğlanda.
Türkçe ve mat değişmişaaa. gerçekten mi.
hangi öğretmenleri değişti.
bizim bi ingilizce öğr. değişti. çok sevmemiş . eskisi daha iyiymiş diyor . seversin bence , dedim .
işte o en kötüsü, güzel güzel konuşup anlat, sevmesi lazım okulu. öğretmenlerini de daha tanıyamamıştır belki, tanıdıkça seversin de. inşallah da öyle olur.slm hanımlar benim de kızım 7. sınıf ve değişen 2 öğretmeni yüzünden okula gitmek istemiyor bu sene
inşallah konuşuyorum amaişte o en kötüsü, güzel güzel konuşup anlat, sevmesi lazım okulu. öğretmenlerini de daha tanıyamamıştır belki, tanıdıkça seversin de. inşallah da öyle olur.
hemen öyle karar vermesn, tanıdıkça seveceğini söyle sen. bizim de fencimiz değişmiş.Türkçe ve mat değişmiş
mat. biraz daha iyi ama Türkçe öğrt. ters miş dediğine göre
öyledir o, sen söyleseydin. çocuklara otorite koymak için öyle konuşmak zorundalar, sen sorumluluklarını yaptıksan sonra severler, iyi anlaşırsın deseydin. bazen benimki de şikayet eder de, ben de sen herşeyi üstüne alınma derim.inşallah konuşuyorum ama
hele ilk gün iki gözü iki çeşme ağladı. öğretmenler de ilk günden göz korkutmak için sanırım, baya ters konuşmuşlar.
hepsi aynı kafada sanıyorum . günü gelmeden ödevi yapma yok .aynen canım, ödev varmış da, pazartesi-salının yani. olsun ama boş duracağına yap değil mi?
yok yok bunların kafa başka yerde arkadaşım, odaklanamadılar daha derse. benimki de şarkı yükleme derdinde, telefona hangi şarkıyı yüklesem diye geliyor eve. ders dedin mi oralı olduğu yok. kitap okuma desen yok.
ay aynen valla, benimki de sürekli izlediği videoları anlatır. anne varya işte şu şöyle olmuş, bu böyle olmuş. ben de hep dinler gibi yapıyorum artık.hepsi aynı kafada sanıyorum . günü gelmeden ödevi yapma yok .
şu an belki yapıyor günü gelmeden . çünkü her gün hemen hemen her ders oluyor . programı öyle gördüm.
bizim oğlan da bilgisayar oyunları peşinde.
oynadığı oyunları anlatır . nasıl yenmiş . nasıl kaçmış . nasıl puan almış .
dinler gibi yapıyorum ama hiç anlamadığım iş
ilgili anne görünmek lazım . savaş oyunları hiç dikkatimi çekmiyor ama dinler gibi yapıyorum . çünkü çok heyecanlı anlatıyor .ay aynen valla, benimki de sürekli izlediği videoları anlatır. anne varya işte şu şöyle olmuş, bu böyle olmuş. ben de hep dinler gibi yapıyorum artık.