İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 7.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ftemiz

Guru
Pro Üye
7 Aralık 2011
11.162
7.215
Merhaba hanımlar,
Bu yıl 7.sınıfa başladık hayırlısıyla. Lgs ye 1 yılımız kaldı, burada ortak paylaşımlarda bulunarak, fikir-alışverişinde bulunmaya ne dersiniz?

benim çocuğum 7 ye gidiyor . tanışabilir miyiz hanfendü.

tabii ki tanışabiliriz. Biri üniversite 1. e giden biri de 7.sınıfa giden 2 kızım var. Ev hanımıyım, 20 yıllık muhasebecilikten sonra evdeyim. Antalya'da yaşıyorum.

tabii ki tanışabiliriz. Biri üniversite 1. e giden biri de 7.sınıfa giden 2 kızım var. Ev hanımıyım, 20 yıllık muhasebecilikten sonra evdeyim. Antalya'da yaşıyorum.
:KK68::KK68::KK68::KK68:

ben de düzce deyim.
7 ye giden , 2 ye giden ve kreşe giden çocuklarım var .
çalışıyorum .

başka veliler de gelir inşallah .:spor::spor:

hangi konuları işliyorlar bilmiyorum yalnız .
hiç bakmıyorum ama aslında bakmamız lazım galiba. ödev kontrolu vs de çoktaan bitti.
umarım anlıyorlardır konuları falan . :KK57:

hangi konuları işliyorlar bilmiyorum yalnız .
hiç bakmıyorum ama aslında bakmamız lazım galiba. ödev kontrolu vs de çoktaan bitti.
umarım anlıyorlardır konuları falan . :KK57:
bakmamız lazım evet, akşam benimki ödev yok dedi, yattı bizle tv izledi. bunları boş bırakmaya gelmiyor, sabah odasına bir gittim, test kağıtları masada.o_Oo_Oo_O

Yardımcı kaynak alıyor musunuz? bizim fenci Bil-fen den tam ölçme kitabını istemiş. Matematik ve Türkce den akıllı defter aldık.

slm hanımlar benim de kızım 7. sınıf ve değişen 2 öğretmeni yüzünden okula gitmek istemiyor bu sene

bakmamız lazım evet, akşam benimki ödev yok dedi, yattı bizle tv izledi. bunları boş bırakmaya gelmiyor, sabah odasına bir gittim, test kağıtları masada.o_Oo_Oo_O
oof ödev varmış ama yapmamış mı ki.
belki dersin gününe vardır . pazartesinin dersiyse .

bizimki de yapıyorum diyor.
dün matematik öğretmeni vatsaptan atmış mesaj.
ödevini yapmamış , diye
sorduğumda yaptım demişti akşam , dedim .
yapmış ama yanlış sayfaları yapmış . dün derste 3 kez sordu , söyledim . ama yine yanlış sayfayı yapmış , dedi.
akşam konuştum oğlanla.
o 1 sayfa ödev vermiş . ben yanlışlıkla 5 sayfa yapmışım . daha iyi ki dedi.
sormuş derste. öğretmenim hangi sayfa yapılacak diye. 3 kez sordum anne , dedi. ama öğretmen işlediğimiz konu dedi. tam sayfa söylemedi. 3 kez sordum üstelik , dedi.
arkadaşlarına sorsaydın oğlum . öğretmen şifreli konuşuyorsa arkadaşlarına sor dedi m
sinirlendi sanki sormadım , diyor .
sorsaydı doğıru sayfayı yapardi diye düşünüyorum .
böyle durumlar oluyor bizde. herkes doğru sayfayı yaparken bizim oğlan neden başka sayfayı yapıyor bilemedim . bazen kopukluk oluyor oğlanda.

slm hanımlar benim de kızım 7. sınıf ve değişen 2 öğretmeni yüzünden okula gitmek istemiyor bu sene
aaa. gerçekten mi.
hangi öğretmenleri değişti.
bizim bi ingilizce öğr. değişti. çok sevmemiş . eskisi daha iyiymiş diyor . seversin bence , dedim . :KK14:

oof ödev varmış ama yapmamış mı ki.
belki dersin gününe vardır . pazartesinin dersiyse .

bizimki de yapıyorum diyor.
dün matematik öğretmeni vatsaptan atmış mesaj.
ödevini yapmamış , diye
sorduğumda yaptım demişti akşam , dedim .
yapmış ama yanlış sayfaları yapmış . dün derste 3 kez sordu , söyledim . ama yine yanlış sayfayı yapmış , dedi.
akşam konuştum oğlanla.
o 1 sayfa ödev vermiş . ben yanlışlıkla 5 sayfa yapmışım . daha iyi ki dedi.
sormuş derste. öğretmenim hangi sayfa yapılacak diye. 3 kez sordum anne , dedi. ama öğretmen işlediğimiz konu dedi. tam sayfa söylemedi. 3 kez sordum üstelik , dedi.
arkadaşlarına sorsaydın oğlum . öğretmen şifreli konuşuyorsa arkadaşlarına sor dedi m
sinirlendi sanki sormadım , diyor .
sorsaydı doğıru sayfayı yapardi diye düşünüyorum .
böyle durumlar oluyor bizde. herkes doğru sayfayı yaparken bizim oğlan neden başka sayfayı yapıyor bilemedim . bazen kopukluk oluyor oğlanda.
aynen canım, ödev varmış da, pazartesi-salının yani. olsun ama boş duracağına yap değil mi?
yok yok bunların kafa başka yerde arkadaşım, odaklanamadılar daha derse. benimki de şarkı yükleme derdinde, telefona hangi şarkıyı yüklesem diye geliyor eve. ders dedin mi oralı olduğu yok. kitap okuma desen yok.

aaa. gerçekten mi.
hangi öğretmenleri değişti.
bizim bi ingilizce öğr. değişti. çok sevmemiş . eskisi daha iyiymiş diyor . seversin bence , dedim . :KK14:
Türkçe ve mat değişmiş
mat. biraz daha iyi ama Türkçe öğrt. ters miş dediğine göre

işte o en kötüsü, güzel güzel konuşup anlat, sevmesi lazım okulu. öğretmenlerini de daha tanıyamamıştır belki, tanıdıkça seversin de. inşallah da öyle olur.

işte o en kötüsü, güzel güzel konuşup anlat, sevmesi lazım okulu. öğretmenlerini de daha tanıyamamıştır belki, tanıdıkça seversin de. inşallah da öyle olur.
inşallah konuşuyorum ama
hele ilk gün iki gözü iki çeşme ağladı. öğretmenler de ilk günden göz korkutmak için sanırım, baya ters konuşmuşlar.

inşallah konuşuyorum ama
hele ilk gün iki gözü iki çeşme ağladı. öğretmenler de ilk günden göz korkutmak için sanırım, baya ters konuşmuşlar.
öyledir o, sen söyleseydin. çocuklara otorite koymak için öyle konuşmak zorundalar, sen sorumluluklarını yaptıksan sonra severler, iyi anlaşırsın deseydin. bazen benimki de şikayet eder de, ben de sen herşeyi üstüne alınma derim.

aynen canım, ödev varmış da, pazartesi-salının yani. olsun ama boş duracağına yap değil mi?
yok yok bunların kafa başka yerde arkadaşım, odaklanamadılar daha derse. benimki de şarkı yükleme derdinde, telefona hangi şarkıyı yüklesem diye geliyor eve. ders dedin mi oralı olduğu yok. kitap okuma desen yok.
hepsi aynı kafada sanıyorum . günü gelmeden ödevi yapma yok .
şu an belki yapıyor günü gelmeden . çünkü her gün hemen hemen her ders oluyor . programı öyle gördüm.
bizim oğlan da bilgisayar oyunları peşinde.
oynadığı oyunları anlatır . nasıl yenmiş . nasıl kaçmış . nasıl puan almış .
dinler gibi yapıyorum ama hiç anlamadığım iş

hepsi aynı kafada sanıyorum . günü gelmeden ödevi yapma yok .
şu an belki yapıyor günü gelmeden . çünkü her gün hemen hemen her ders oluyor . programı öyle gördüm.
bizim oğlan da bilgisayar oyunları peşinde.
oynadığı oyunları anlatır . nasıl yenmiş . nasıl kaçmış . nasıl puan almış .
dinler gibi yapıyorum ama hiç anlamadığım iş
ay aynen valla, benimki de sürekli izlediği videoları anlatır. anne varya işte şu şöyle olmuş, bu böyle olmuş. ben de hep dinler gibi yapıyorum artık.:KK53::KK53:

Ortaokul Matematik-imt hoca

4 Ekim Perşembe (Bugün)

18.00'de 6. Sınıf Matematik

19.00'da 7. Sınıf Matematik

20.00'de 8. Sınıf Matematik

Canlı Yayın YouTube imthoca'da!
imthocanın yayınları varmış bu akşam.

ay aynen valla, benimki de sürekli izlediği videoları anlatır. anne varya işte şu şöyle olmuş, bu böyle olmuş. ben de hep dinler gibi yapıyorum artık.:KK53::KK53:
ilgili anne görünmek lazım . savaş oyunları hiç dikkatimi çekmiyor ama dinler gibi yapıyorum . çünkü çok heyecanlı anlatıyor .
:KK9::KK9:

X