Selamlar.Kızlar selam neler yapıyorsunuz
Sınavlar bitmiştir artık gelsin tatil hak ettik çok yorulduk
Biraz ders bolca dinlenmece. Çıkabilirsek dışarı öyle geçer gider. Ben de evdeyim çalışamaz raporumu aldım.neler yapacagız tatilde:::iki hafta nasıl gececek izin alacagım bende iş yerinden
Biraz ders bolca dinlenmece. Çıkabilirsek dışarı öyle geçer gider. Ben de evdeyim çalışamaz raporumu aldım.
Sizin var mı program?
Biraz ders bolca dinlenmece. Çıkabilirsek dışarı öyle geçer gider. Ben de evdeyim çalışamaz raporumu aldım.
Sizin var mı program?
maşallah kuzucuğaBizdende selamlar..
bizimde ortalamamız 99,5Bende işyerinden bir hafta izin alığ memlekete gideceğim kısmet olursa..
2.haftada artık evde yada dayısında geçebilir..bakıcaz artık duruma göre..
dinlenmeye ihtiyaç var..
maşallahSelamlar.
Bitti sınavlar şükür son haftamız.
Ortalamamız 92. Bi kaç girilmeyen var onlar da çok etkilemez galiba.
Siz iyisiniz.
evet bizde bursluluk sınvalarına gireceğiz 2 tanesine...ben sadece kitap okumasını istiyorum tatilde.. öğretmenlerdeben de
maşallahbiz de Adana'ya ailemin yanına gideceğim.biraz ders çalışmaları lazım dönüşte 5 Şubatta matematik fen,6 şubatta türkçe sosyal kazanım değerlendirme sınavı,18 şubatta Kurumsal deneme sınavı 21 şubatta okula giriş sınavı(bursluluğunu da etkileyebilir)var.Şubat full sınav var.
küçüğüm de 4.sınıf dönüşte özel okul bursluluk sınavı var.sıkmadan tam kopmasınlar konulardan diye az az test çözdüreyim diyorum.bol gezme ve uykuuu
selamlar.. Benim kızda memlekete gitti.. cumada ben gideceğim inşallah.. biraz hava alsın dinlensin..Kızlar merhaba.Tatil nasıl gidiyor. Biz memlekete geldik son güne kadar buradayız.
Ben kuzuya kavuştum şükür. 10unda sezaryenle geldi Ezgi.kızlar nerelerdesiniz
birden bire sessizliğe gömüldü buralar
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Kuzucuğa da uzun musmutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.Ben kuzuya kavuştum şükür. 10unda sezaryenle geldi Ezgi.
Esinle de pek ilgilenemiyorum sadece öpüp kokluyorum ders var mı diyorum o kadar.
Cutemom gitti ya o toparlıyodu bizi ayrıca
Amin canım çok sağol.hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Kuzucuğa da uzun musmutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.
Cutemom nereye gitti haberim yoktu.evet her gün o topluyordu bizi