İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar selam neler yapıyorsunuz
Sınavlar bitmiştir artık gelsin tatil hak ettik çok yorulduk
Selamlar.
Bitti sınavlar şükür son haftamız.
Ortalamamız 92. Bi kaç girilmeyen var onlar da çok etkilemez galiba.
Siz iyisiniz.

Bizdende selamlar..
bizimde ortalamamız 99,5 Bende işyerinden bir hafta izin alığ memlekete gideceğim kısmet olursa..
2.haftada artık evde yada dayısında geçebilir..bakıcaz artık duruma göre..
dinlenmeye ihtiyaç var..

Biraz ders bolca dinlenmece. Çıkabilirsek dışarı öyle geçer gider. Ben de evdeyim çalışamaz raporumu aldım.
Sizin var mı program?

var olmazmı kızın planları ama soğukta gözümde büyüyor küçk oğlumu kreşe gönderip bir gün hastane kontrolleri,bir gün starboksta kahve içeceğiz:)çok istiyor,bir gün tiyatro derken....gecer sanırım bana kalsa deli temizlik yapasım var

Biraz ders bolca dinlenmece. Çıkabilirsek dışarı öyle geçer gider. Ben de evdeyim çalışamaz raporumu aldım.
Sizin var mı program?

var olmazmı kızın planları ama soğukta gözümde büyüyor küçk oğlumu kreşe gönderip bir gün hastane kontrolleri,bir gün starboksta kahve içeceğiz:)çok istiyor,bir gün tiyatro derken....gecer sanırım bana kalsa deli temizlik yapasım var

ben de
Selamlar.
Bitti sınavlar şükür son haftamız.
Ortalamamız 92. Bi kaç girilmeyen var onlar da çok etkilemez galiba.
Siz iyisiniz.
maşallah biz de Adana'ya ailemin yanına gideceğim.biraz ders çalışmaları lazım dönüşte 5 Şubatta matematik fen,6 şubatta türkçe sosyal kazanım değerlendirme sınavı,18 şubatta Kurumsal deneme sınavı 21 şubatta okula giriş sınavı(bursluluğunu da etkileyebilir)var.Şubat full sınav var.
küçüğüm de 4.sınıf dönüşte özel okul bursluluk sınavı var.sıkmadan tam kopmasınlar konulardan diye az az test çözdüreyim diyorum.bol gezme ve uykuuu

evet bizde bursluluk sınvalarına gireceğiz 2 tanesine...ben sadece kitap okumasını istiyorum tatilde.. öğretmenlerde
ödev veriyor zaten.. fazla sıkmak istemyiorum

günaydın kızlar
tatil bitti dinlenildi gezildi erken kalkmadan uykuya doyuldu.Şimdi okul zamanı
ben de işeokuluma başladım.herkese hayırlı bir dönem diliyorum

Başarılar diliyorum çocuklarımıza.

Tatilde kütüphane ziyaretimde 5. Snıf çocuğunun harıl harıl test çözdüğüne tanıklık ettim, sohbet edince bursluluk sınavına çalıştığını öğrendim. Maşaallah bilinçli bir çocuktu..

Daim olsun

merhaba kızlar.
Döneme hızlı başladık.Bu gün
türkçe-sosyal kazanım değerlendirme sınavı
yarın matematik-fen kazanım değerlendirme sınavı var.
dün biraz sosyale baktı bu gün de matematik fen bakacak.sınavlar olurken de çok ödev veriyorlar.sınava çalışmaya bile vakit olmuyor.

Ben kuzuya kavuştum şükür. 10unda sezaryenle geldi Ezgi.
Esinle de pek ilgilenemiyorum sadece öpüp kokluyorum ders var mı diyorum o kadar.
Cutemom gitti ya o toparlıyodu bizi ayrıca
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Kuzucuğa da uzun musmutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.
Cutemom nereye gitti haberim yoktu.evet her gün o topluyordu bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…