hanımlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor yolunda mı herşey . 1.dönemi bitiriyoruz çok şükür .
chess sen dedikten sonra baktım, dikkatimi çekmemiş. bizimkinin iki yazılısı dışında ortalamanın üzerinde çıkmış sonucu. biri ilk türkçe sınavı 76 almıştı sınıf ort 83, diğeride 2.ing sınavı 88 almış sınıf ortalaması 93 görünüyor. sınıf ortalamasının 100 olduğu ders yok en yüksek fen 2. sınavı 96 oğlum ondan 100 almış.merhaba canım bizimkilerin tüm notları girilmiş ama kafam karışık açıkcası
e veli bilgilendirmeye girdiğinde en altta şube yazılı ortalamaları diye bil bölüm var, oraya baktın mı hiç tablo nasıl sınıfınızın, bizimki çok yüksek hatta inanılmayacak kadar yüksek
Chess merhaba nasılsın?ben mi yanlış yorumluyorum acaba, bi öğretmenimiz söylese
Chess merhaba nasılsın?
Ben de şimdi baktım ama hiçbir şey anlamadım.Sadece iki ders ortalamanın altında yazıyor.Mesela din kültürü 1.yazılı 95 2.yazılı 100 ama ortalamanın altında yazıyor...
chess sen dedikten sonra baktım, dikkatimi çekmemiş. bizimkinin iki yazılısı dışında ortalamanın üzerinde çıkmış sonucu. biri ilk türkçe sınavı 76 almıştı sınıf ort 83, diğeride 2.ing sınavı 88 almış sınıf ortalaması 93 görünüyor. sınıf ortalamasının 100 olduğu ders yok en yüksek fen 2. sınavı 96 oğlum ondan 100 almış.
yani müzik, beden sınavsız dersler 100 sınıf ortalamasının
Ben de iyiyim teşekkürler...teşekkür ederim canım sen nasılsın?
yazılı yazılı ayırmışlar canım önce çocuğun 1. yazılı sonucu var, mesela 90, sonra yine 1. yazılının sınıf ortalamsı(maviyle yazmışlar) mesela 80, o zaman ortama üstü yazıyor, 70 aldıysa ortalama altı, ve her yazılı için ayrı ayrı yapmışlar bunu, Y1, Y2, Y3 diye, söylediğin şeyi tam anlamadım o kısmın resmini koyabilirsen bakalım
chess sınıf ort en düşük 2.sos yazılısı 73 oğlum ondan 90 almıştı. matematikte 90 altına inmemiş, türkçe ve sosyalden 90 üstüne çıkmamış mesela sınıf ortalamaları.o zaman sizin sınıfında genel başarısı yüksek, bizim ingilizce dışında hep 90 küsür ortalama, ingilizceler 80 civarı, yüksek geldi bana, kolay mı soruyorlar acaba dedim
herkeze iyi tatiller diliyorum..bizimki takdir almış, sınıfta bir iki kişi iftihar belgesi almış onlara özendi heralde 2.dönem daha çok çalışcam diyo..
Canim bizim okuldada oyle buyuk oglumdan biliyorum boyle simartilan cocuklar 6. Sinifta sudan cikmis baliga donuyor ben acikcasi bu donemden pek memnun kalmadim 4. Sinif tekrari gibi olduvalla arkadaşlar benim ki taktir almış ama ne kadar takdir bilemedim ben onu, eski sınıf arkadaşlarına bakıyorum, hepsi farklı okullara dağıldı, eski sınıfından geçen sene heceleyerek okuyan çocuk bile taktir almış, anlamadım bu işi
bilinmeyen bir kararla tüm 5 lere iltimas mı geçildi nedir, tüm çocukların taktir alması mümkün mü
Canim bizim okuldada oyle buyuk oglumdan biliyorum boyle simartilan cocuklar 6. Sinifta sudan cikmis baliga donuyor ben acikcasi bu donemden pek memnun kalmadim 4. Sinif tekrari gibi oldu