İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

bizimkide günü gününe yapıyor ama çok zor yetişiyor ya, bi de okuma listesi verilmiş çocuk ne zaman kitap okucak ne zaman dinlencek ne zaman oynıcak, dersi neden derste öğretmezler merak ediyorum, dün kaynak kitaptan testli etkinlikli 40 sayfa ödev yaptı, bunlar kontrol ediliyor mu diyorum, ediyor diyor, ee o zaman ders işlenmez diyorum, evet zaten tüm ders ödev kontroluyle geçiyor diyor, böyle saçma bişey olabilir mi, ders derste öğrenilmeli

haftasonları zaten iyice abartı ödev, haftasonu neden var anlamıyorum ki çocuklar için okula gitmekten pekte farkı yok

tebrik ederim canım, bizimkininde bugun deneme sınavı var mebin bakalım napcak

teşekkürler canım size de başarılar
Biz de ödev sorunumuz olmuyor çok şükür öğretmenlerimiz o kadar sıkmıyor sadece sosyslci çok veriyor bazen o gün işlenen derslerin ödevlerini aynı gün yapıyoruz sorun olmuyor yani

haftaiçi 40 sayfamı yuhh yani.. toplantı falan olmuyormu, şikayet etseniz. çok test yaparak iyice kavranacığını düşünüyorlar ama nefrette ettiriyor aynı zamanda. bizimde bazen çok oluyor haftasonu ama sizinki betermiş, konuş bence sınıf öğretmeniyle.

chess bizim hemen hemen hiç ödevimiz olmuyor,her gün soruyorum ödevin var mı diye yok diyor,bazen kızıyorum niye hiç ödev verilmiyo diye ama sizinkiler de tadını kaçırmış canım..

oğlum deneme sınavında çok saçma sapan hatalar yapmış yine, çok kolay sorularda hemde ilkokul 2. sınıfın yapacağı kadar kolay hemde... ne yaparsam yapayım engel olamıyorum, artık boşvercem sanırım demekki o kadar olgunluğu yok, uyarmanın anlamıyo yok çünkü, insan hala -malıdır ya da -mamalıdır gibi cümle sonlarını yanlış okur mu

canım zaten en çok hataları orda yapıyorlar acele edip dikkat etmemekten kaynaklanıyor bizimki de aynı şekilde hataları çok yapıyor

Kizlar selamlar.
basarilariniz daim olsun insallah.
bu haftam cok yogun.evim boyaniyor kizlarim hasta hava veriliyor onlara.oglanin okuldan bir cocuk tuvaletteyken su dokmus oda kapiyi acarken elektrik carpmis.inanilmaz stres ve korku yasadim.diger veliyle birbirimizi yiyecektik.ertesi gun ogluma giderken 16 yasinda bir cocuk babasindan gizli arabasini almis yanimda duran ve benim aracima carpti az ilerde olsak beni bicmisti.felaket stres yasadim.mide agrisindan kalkamiyorum acillerde serumla igneyle perisanim.midemle 12 parmak bagirsagimda sorun varmis endoskopi olacak.annem bende cok sukur.gecer insallah bu zor gunler.
kotu sinav dusuk not umrumda degil artik rabbim yavrulamizi korusun.

çok geçmişler olsun canım neler yaşamışsın ya...
elektrik nasıl çarpmış ki anlamadım, Allah korumuş

geçmiş olsun, sen de geçtiğini düşünüp kendini bir an evvel toparla ki evlatlarını yalnız bırakmayasın. Maalesef istenmeyen şeyler yaşıyor herkes az ya da çok. Rabbim acılarını göstermesin, her koşulda ayakta durmak zorundayız. Allah yardımcın olsun

[Yuksek_Voltaj, post: 37787557, member: 418829"]Kizlar selamlar.
basarilariniz daim olsun insallah.
bu haftam cok yogun.evim boyaniyor kizlarim hasta hava veriliyor onlara.oglanin okuldan bir cocuk tuvaletteyken su dokmus oda kapiyi acarken elektrik carpmis.inanilmaz stres ve korku yasadim.diger veliyle birbirimizi yiyecektik.ertesi gun ogluma giderken 16 yasinda bir cocuk babasindan gizli arabasini almis yanimda duran ve benim aracima carpti az ilerde olsak beni bicmisti.felaket stres yasadim.mide agrisindan kalkamiyorum acillerde serumla igneyle perisanim.midemle 12 parmak bagirsagimda sorun varmis endoskopi olacak.annem bende cok sukur.gecer insallah bu zor gunler.
kotu sinav dusuk not umrumda degil artik rabbim yavrulamizi korusun.[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım

Bizim ilki ata yayıncılığındı çarşamba günü analizin oldular okulda 3.oldu genelde 28 ama burası küçük bir il toplamda 7 yanlışı var yanlışı çok ama burası küçük bir il o yüzden bu sıralamaya girdi diye düşünüyorum sizin kaç yanlış vardı

Anneler selam. Bu hafta bizim yazılılar bitti.Üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım ki, matematik öğretmenimiz yazılıdaki test sorularından 2 sini cevap doğru olduğu halde,oğlumun yan tarafta kötü durduğunu düşündüğü için silmiş olduğu işlem dolayısıyla yanlış kabul etmiş.Böylelikle 87 aldık. İngilizceden 100 almıştık. Tğrkçe, fen , sosyal ve din hala acıklanmadı. Belirtmekte yarar görüyorum, en zor sınav dindi. Allah cc ın zati ve subuti sıfatlarını ezbere yazarak esmaul husnadan 10 isim acıklayarak ve daha birçok soruyu yazarak cvblamışlar. Test sistemine alışık olan çocuklar için zorlayıcı bir sınav olmuş.

canım bizim ilk denemede de din zordu, ayet açıklaması sormuşlar ve ezbereledikleri surelerde değildi, test olmasına rağmen o soruları yanlış yapmıştı bizimki. Ama daha yazılı olmadılar herhalde bizimkilerin yazılıda sizinkiler gibi olur

din hocaları da 4+4 e alışamadılar anlaşılan biz de dün kızımın okulunda veli toplantısı ve öğretmen görüşmesi vardı oraya gittik. Matematik yazılısından 60 alarak kendi rekorunu kırdı kızım geçen hafta ilkokul öğretmeniyle görüştüm neden olmuş olabilir diye. Matematik yazılısında test şeklinde ama çoğunluğu problem olan 20 soru sormuş ve 40 dakika süre vermiş hocası. Lara zaten son iki soruyu okuyamamış bile. İlkokul öğretmeni yazılılarda süre sınırlaması yapmadıklarını bitiremeyen olursa 2 derse bile yaydıklarını söyledi. dün toplantıda matematik hocasıyla da görüştüm. O da ilk yazılıları çocuğun seviyesini ölçmek için baz almamamız gerektiğini söyledi. sınavlar beklediğimizden düşük de olsa kızımla ilgili bütün öğretmenlerinin güzel yorum yapması beni mutlu etti. kur'an, din, arapça derslerinden hala yazılı olmadılar. Siyer yazılısı bugün.

canım açıkcaksı çocuklar ilkokul öğretmenleriyle duygusal bağ kurduklarından notlar belkide biraz fazlaydı, aslında şimdi daha objektif bakabiliyoruz çocuklarımıza, hep beraber alışıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…