İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın canım sana da iyi haftalar nasıl geçti santranç ?

Güzel geçti 3 tur yendik ama ertesi günü malesaef gitmedik cumartesi aşırı yıprandı biz ilk defa böyle büyük bir organizasyona katıdlık gittiğimiz yerde spor kompleksi ve aşırı soğuktu hastalandı malesef Ayrıca ben hayatımda böyle hırslı ve kendi çocuğunu bu kadar çok beğenmiş ve öven velileri bir arada görmedim açıkcası bu durum beni aşırı rahatsız etti.Uzun bir süre böyle yarışmalara katılmayı düşünmüyorum çocuğum biraz ilerlesin iyice pişsin ancak öyle

Güzel geçti 3 tur yendik ama ertesi günü malesaef gitmedik cumartesi aşırı yıprandı biz ilk defa böyle büyük bir organizasyona katıdlık gittiğimiz yerde spor kompleksi ve aşırı soğuktu hastalandı malesef Ayrıca ben hayatımda böyle hırslı ve kendi çocuğunu bu kadar çok beğenmiş ve öven velileri bir arada görmedim açıkcası bu durum beni aşırı rahatsız etti.Uzun bir süre böyle yarışmalara katılmayı düşünmüyorum çocuğum biraz ilerlesin iyice pişsin ancak öyle

geçmiş olsun canım, haftasonu acayip soğuktu hava, önemli olan o ortamda bulunması, ben satrancın çocuklara faydasına çok inanıyorum,

ayrıca haklısın böyle velilerden bende acayip rahatsız oluyorum, yarışmanın güzelliği kalmıyo ki o zaman, çocukları kendi hallerine bıraksalar gayette eğleneceklerine eminim

geçmiş yine kabarmışşş :KK53::KK53::KK53:
toplu cevap yazımm :KK1::KK1::KK1:
farmasi gül maşallahh kuzulara :nazar::nazar::nazar:
seyyahalemi bundan sonra projeleri sana göndercem :KK23::KK23:paylaşımlarında çok güzell :KK34::KK34::KK34::KK34:
chess biz yeni yıl çekilişi yapmıyoruz . 1 sınıfta çocuklar çok üzülmüştü öğrtmen tövbe etti :KK52:
gökyüzünde dans geçmiş olsun canım .bu tür organizasyonlar çocuklardan çok velilerin gövde gösterisine sahne oluyor :KK53::KK53:
karamuk yerli malı haftasını kutluyor musunuz ?veliler isteğe göre mi yiyecek gönderiyor :26:
meroza projelerde yardımcı olmaları yeter, neden mükemmeli arıyorsun :KK1::KK1:

Bizimde bugün yerli malı haftamız oğluşum sabırsızlıkla bekliyordu bugünü.Chess yılbaşında da alıyoruz hediye öğretmenimize 23 nisanda da sınıf annesi organize ediyor :KK1: 23 nisan biraz garip gelecek biliyorum ama çocukları çalıştırdığı için almamız gerekiyormuş

Bizimde bugün yerli malı haftamız oğluşum sabırsızlıkla bekliyordu bugünü.Chess yılbaşında da alıyoruz hediye öğretmenimize 23 nisanda da sınıf annesi organize ediyor :KK1: 23 nisan biraz garip gelecek biliyorum ama çocukları çalıştırdığı için almamız gerekiyormuş

yerli malı için neler yaptınız :KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı bölümüne konu açtım, bana oldukça saçma geldi:KK53::KK53:

yerli malı için neler yaptınız :KK34::KK34::KK34:

Bize hazır şeyler düşüyor canım Evde olan anneler sarma,börek,kurabiye,kek,pasta,kısır,mercimek köftesi oğluşun dediğine göre çiğ köftede yapacaklarmış bunun gibi bir sürü çeşit çocuklar tıka basa yiyecek herhalde Benimki hazırlıklı gitti çünkü ))))

Bize hazır şeyler düşüyor canım Evde olan anneler sarma,börek,kurabiye,kek,pasta,kısır,mercimek köftesi oğluşun dediğine göre çiğ köftede yapacaklarmış bunun gibi bir sürü çeşit çocuklar tıka basa yiyecek herhalde Benimki hazırlıklı gitti çünkü ))))
bir sürü çeşit olacakmış yaşadı çocuklar :KK23::KK23::KK23:
bizim ısmarlama oluyor zorlar da bana düşüyor :18::18::18:geçen senelerde veliler altın gününe çevirip ,pasta börek tarifi almaya kadar işi götürdü :KK30::KK30::KK30:

bir sürü çeşit olacakmış yaşadı çocuklar :KK23::KK23::KK23:
bizim ısmarlama oluyor zorlar da bana düşüyor :18::18::18:geçen senelerde veliler altın gününe çevirip ,pasta börek tarifi almaya kadar işi götürdü :KK30::KK30::KK30:

Valla canım ben gitmediğim için bi şey diyemiyorum ama büyük bir ihtimalle (%99] bizimde farklı değildir.Bana çerez ve içecekler kalmış kağıda yazıp göndermişler ben çalıştığım için zaten isteselerde yapamam kimse kusur bakmasın valla aldım alıncakları servisteki bayan verecekti Olay yerli malı haftasını aşıyor zaten her zamanki gibi o kadar yapılan şeyi imkansız çocukların yemesi geçen sene mantı bile varmış kaç çeşit salata belki bugünde vardır bilmiyorum.Zaten amaç yerli malı haftası kutlamak değil )))))

Nerde canım bu konu bulamadım:KK53:

ortaya karışık bölümünde canım

bu sene ki üni sınavında din kültürü dersinden de sorular çıkcakmış

bana saçma geldi, bunuda şimdi söylüyor ha, şimdi dershanelerde bi de din kültürü bölümü açılır

hükümet özgürlüklere çok kıymet veriyor, din kültürü seçmeli mi olcak acaba derken
:KK37::KK37:

tudemin 12 ocakta sınavı var. oğlumu bu sınava sokmayı düşünüyorum. 15 tl sınav ücreti, sınav merkezi ve bir üniversitede yapılıyor. biz ata yanınlarından olduk geçen hafta sınıfta, sonuçlar hala belli değil. bu kadar sürüyormu sizin sonuçları almanız.soru kitapçığınıda göndermedi öğretmen.

tudemin 12 ocakta sınavı var. oğlumu bu sınava sokmayı düşünüyorum. 15 tl sınav ücreti, sınav merkezi ve bir üniversitede yapılıyor. biz ata yanınlarından olduk geçen hafta sınıfta, sonuçlar hala belli değil. bu kadar sürüyormu sizin sonuçları almanız.soru kitapçığınıda göndermedi öğretmen.

canım internette orda burda okuduğum kadarıyla ata ve çoşkuda çok sorun yaşanmış bu sene, yani öğretmeninizle ilgili bi durum değil, kurumla ilgili

tudem sınavı sıkı olur, nasıl başvurdun oraya

canım internette orda burda okuduğum kadarıyla ata ve çoşkuda çok sorun yaşanmış bu sene, yani öğretmeninizle ilgili bi durum değil, kurumla ilgili

tudem sınavı sıkı olur, nasıl başvurdun oraya

chess çok merak ediyoruz sınıfın seviyesini..hatırlarsan endişelerimiz var..hayırlısı bakalım bekliyeceğiz yapacak birşey yok.
tudemi aradım, bizim oturduğumuz yere yakın bir kırtasiyenin telefon numarasını verdiler.o kırtasiyeye gidip 15 tl yatırıcam ve çocuğun adını ve tc kimlik numarasını kaydettiricem. sınava giriş belgesi verecekler, 12 ocakta da sınava giricez..inşallah bu sınavın açıklanmasıda uzun sürmüyordur :)

chess çok merak ediyoruz sınıfın seviyesini..hatırlarsan endişelerimiz var..hayırlısı bakalım bekliyeceğiz yapacak birşey yok.
tudemi aradım, bizim oturduğumuz yere yakın bir kırtasiyenin telefon numarasını verdiler.o kırtasiyeye gidip 15 tl yatırıcam ve çocuğun adını ve tc kimlik numarasını kaydettiricem. sınava giriş belgesi verecekler, 12 ocakta da sınava giricez..inşallah bu sınavın açıklanmasıda uzun sürmüyordur :)

canım okulistiğe de baksana, öğretmenlere üyelik bedava, ve bizden para istemedi sınavlar için bir daha ki sınav 8 ocakta, ve sonuçlar bi haftada sitesinde açıklanıyor, okuldan kaç kişi girmiş, sınıftan kaç kişi girmiş, türkiyeden kaç kişi girmiş kaçıncı olmuş hepsi yazıyor, hatta okulda ilk üçe girenlere belge veriyorlar, çocuklar için güzel motivasyon kaynağı
ama para istenmedi konusunda net konuşmayayım, bizden sınav için para istenmedi ama öğretmenmi verdi parasını yoksa öğretmen üye olduğu ücretsizmiydi o kısmın detaylarını hiç bilmiyorum

X