Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o ne saşma iş yaGünaydın hanımlar..
Şimdi dinlediğim bilgileri sizinlede paylaşayım istedim.
SBS nin yerine BDS geliyormuş.
Açılımı 'Başarı Deneme Sınavı' .
4.sınıftan itibaren her sene girecekmiş çocuklar.
12.sınıfa kadar devam edecekmiş.
Sınav sonuçlarını sadece öğretmenler ve okul yönetimi bilecekmiş.
Sorular Tübitak tarafından hazırlanacakmış.
Bizimkiler büyüyene kadar kaç dafa daha değişir acep?:26:
Mesajı okuyunca 'kız seni alan yaşadı' diye bir şarkı vardı sabah sabah aklıma o geldi.
kızlar bizim bu çarşamba ikinci ortak sınavımız var siziler oldunuz mu hiç ?
Canım eğer hedeflediğiniz okul dünya çapında okullarsa,harward,yale,stanford veya oxford gibi mutlaka robert,inanç türkeş vakfı lisesi veya koç gibi yutdışı eğitim sistemminede uygun bir okuldan mezun olmalı çocuklar.hanımlar bişey sorcam, çocuğumuzun üni. yi yurtdışında okuması için belli kriterde okullardan mı mezun olması lazım, yurt dışında okumak için şu şartlar gerekir diye bişey var mı?
Günaydın hanımlar..
Biz genel sınav olmadık daha hiç,kızlar bizim bu çarşamba ikinci ortak sınavımız var siziler oldunuz mu hiç ?
o ne saşma iş ya
yemin ederim artık daha saçma bişi yapamazlar diyorum
her gün gene bişi buluyolar
pes
:26:
Biz genel sınav olmadık daha hiç,
Ama okul genelinde 2 hafta bir sınav oluyorlar.
Bizim öğretmenimiz hafta 1 sınav yapıyor.
Yaparlar,onlar herşeyi yapar.
o ne saşma iş ya
yemin ederim artık daha saçma bişi yapamazlar diyorum
her gün gene bişi buluyolar
pes
:26:
temelde para ve dil
gerisi olur
Günaydın hanımlar..
günaydın hanımlar herkese iyi haftalar
kızlar bizim bu çarşamba ikinci ortak sınavımız var siziler oldunuz mu hiç ?
Canım eğer hedeflediğiniz okul dünya çapında okullarsa,harward,yale,stanford veya oxford gibi mutlaka robert,inanç türkeş vakfı lisesi veya koç gibi yutdışı eğitim sistemminede uygun bir okuldan mezun olmalı çocuklar.
Ama yurtdışında birsürü okul var,ortalama okullara not ortalamasını yüksek tutup,toefl dan da yüksek sonuç alırsa grme olasılığı var.Ama mezun olduğu okulun tanınan bir okul olması herzaman artı puandır.
Birde Öss den 165 üstü puan alınca başvurulabilen,parayı verdikten sonra mutlaka girilebilen okullar var yurtdışındada.Onlardanda mezun olmanın bir anlamı yok bana göre.
Bazı okullar için Wiscar(zeka) testide geçerli olabiliyormuş.
Çocukların hazırladığı proje veya katıldıkları yarışmalarda Uluslararası bir derece kazanması yutdışında burs kazanmasını sağlayabilir.
Onun haricinde her şekilde yurtdışında para ile okunuyor canım.
Bunlar şimdilik bildiklerim,öğrendikçe sana aktarırım.
Peki benim oğlum 6. sınıfta,o sbs ye girmiyecek
o ne sınavına gircekmişki.:26:
bodozlama deneysel sistem açılımı nasıl
ya allah aşkına, öğretmenler bilecek ve veliere söylemeyecek nasıl olcak o iş, öğretmenin kapısında yatarlar valla söyle diye
tübitak olunca güven vermesi gerekiyodu ama vermedi nedense
pööfff anca konuşuruz işte bizde, sanki bize soran varda
tek isteğim bari adil olsun
canım o zaman teorik olarak özel bişey gerekmiyor diyebilir miyiz, sanırım yazdıkların rakipleri elemek için şeyler, doğru mu anladım:26:
aceba beğenirsiniz de neden fikir vermezsiniz
evet canım büyüdükçe biraz daha azalıyor ancak bu kadar yaş farkı olunca daha olgun olur diye düşünüyosun malasef tam tersi oldu bizde herkesde böyle midir bilmiyorum ama ilk zamanlara göre daha iyiyiz şimdi ufaklıkta onunla oynamanın bilincine vardıkça birlikte geçiridkleri vakit daha eğlenceli hale dönüşüyor
İyi bir okul veya burs için geçerli yazdıklarım canım.
yani parkoncum bi şekilde bi fırsat oldu diyelim, ama siz bu bu bu okullardan mezun değilsiniz olmaz, şu şu şu belgeler lazımdı ekstradan olmaz, gibi zorunluluklar yok, senin dediklerin kağıt üstünde gerekli olan şeyler değil dimi, kağıt üzerinde gerekli olan şeyleri bilelimde pişman olmayalım herhangi bir fırsat olması durumunda:26:
sevmiyorsa matemetiği zorlamayın bence de. bizim en sevdiğimiz matematik, ama hayat bilgisinden nefret ediyor, sevdiremiyorum, kasmıyorum da. el yazısından da şikayet geliyor sürekli, bıktım valla. napıyım yani, sevmiyor, üstüne gidince de ağlıyor, sakinleştirmek imkansız oluyor. off ya, bence çok üsteliyorlar.
bende arada 8 yaş olunca abilik yapar ohh diyodum nerdee, ali ayağı rahat durmuyo. zor alıyoz bazen elinden. napıyım kanım kaynadı diyo
sabredicem artık bakalım, başka çare yokk
sevmiyorsa matemetiği zorlamayın bence de. bizim en sevdiğimiz matematik, ama hayat bilgisinden nefret ediyor, sevdiremiyorum, kasmıyorum da. el yazısından da şikayet geliyor sürekli, bıktım valla. napıyım yani, sevmiyor, üstüne gidince de ağlıyor, sakinleştirmek imkansız oluyor. off ya, bence çok üsteliyorlar.
bende arada 8 yaş olunca abilik yapar ohh diyodum nerdee, ali ayağı rahat durmuyo. zor alıyoz bazen elinden. napıyım kanım kaynadı diyo
sabredicem artık bakalım, başka çare yokk
hayat bilgisi çok saçma bi ders ya, tek tip insan yaratmaya yönelik, kimse kafasını kullanmasın, duruma göre hareket etmesin, kitapta yazanları yapsın, bu mudur, çocukların çocuğu böyle düşünemiyo zaten