İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın canım,
maşallah 30 soruluk test he, hızlı canım öğretmen, iyi ama konuları pekiştirmeden geçmiyor.
biz merkezdeyiz canım, gel beklerim.:KK37:

günaydın canım,
okuma bizim de azaldı zeliş, ne yapacağız bilmem, aslında gündüzleri mi versek de okusalar bilmem ki? benimki anneannede duruyor boş boş, test verdim bugün, yapacak mı bakalım?

Merkez derken bu kaleiçine yakınsınız heralde değil mi?

günaydın kızlarrr,
dün yine ödevleri fazla yoktu, fen bilgisinde canlı-cansız varlıkların özellikleriyle ilgili 10 soru-cevap yazın demiş, onu yapmış, kontrol ettim. bir de türkçe ve hayat bilgisinden 1 er test çözmüştü onu kontrol ettik. okuma yaptıramadım maalesef.
yemek de ot yemeğim ve çorbam olduğu gibi duruyordu, yedik, bugüne de kaldı, gündüz eşim ve büyük kız evdeler, yerler mi ne yaparlar bilemiyorum artık. dün eşim hiç dokunmamış, ben hepsini bitirme akşama da kalsın demiştim, sen yeme dedinya diyor bana:KK53::KK53: gıcık işte ne olacak? sanki ben ona yeme dedim, sadece akşama da kalsın dedim. illa ki vur dedin mi öldürecekler, neyse:KK45::KK45:

Günaydın kızlar,

Dün ödevi yokmuş oğlanın 2 sayfa matematik testi çözdü, 1 tane de kitap okudu.

Haftaya İstanbul'da kitap fuarı var, oğlana en son aldığım kitaplarda bitti dün akşam dedim oğlum birlikte fuara gidelim yeni kitaplar alalım dedim, çok mutlu oldu şuan okuduğu Bıcırık serisi var aynı seriden kitaplar alalım diyor. İnşallah havalar düzelir de gidebiliriz.

Günaydın kızlar,

Dün ödevi yokmuş oğlanın 2 sayfa matematik testi çözdü, 1 tane de kitap okudu.

Haftaya İstanbul'da kitap fuarı var, oğlana en son aldığım kitaplarda bitti dün akşam dedim oğlum birlikte fuara gidelim yeni kitaplar alalım dedim, çok mutlu oldu şuan okuduğu Bıcırık serisi var aynı seriden kitaplar alalım diyor. İnşallah havalar düzelir de gidebiliriz.
günaydın canım,
kitap fuarına götürmek de güzel fikir, kitaplara aşinalığı artar hem, iyi olmuş. inşallah dediğin gibi havalar iyi olur.

Günaydın kızlar,bizim ödevler çok değildi.çarpma işlemleri ile ilgili fotokopi vardı,Türkçe sıfatlar ile ilgili test vardı. Bi de hayat bilgisi fotokopi vardı. Test de çödük. Okuldan kitap getirmiş .ama akşam okuyamadık,bugün okur belki. Bugün hamilelere kar izni var. 1 gün.

Dilekkk hadi yine yaşadın, ne güzel tatil yapıyosun bu yıl:KK53:
sen o kitabı bugün okutursun merak etme, hep beraber evdesiniz nasıl olsa.

Dilekkk hadi yine yaşadın, ne güzel tatil yapıyosun bu yıl:KK53:
sen o kitabı bugün okutursun merak etme, hep beraber evdesiniz nasıl olsa.
:KK53: Az önce çok kudurdu emir.birazdan oturtup okuyabilirim.bana belli olmaz,evet bu yıl izinler bana vurdu.işlerim vardı ama sistem her yerden açılıyor.evden işlerimi hallettim şükür

:KK53: Az önce çok kudurdu emir.birazdan oturtup okuyabilirim.bana belli olmaz,evet bu yıl izinler bana vurdu.işlerim vardı ama sistem her yerden açılıyor.evden işlerimi hallettim şükür
:KK53::KK53: sen halledersin canım, işlerini de yapmışsın, iyiyki internet var değil mi?

Çıkan beyaz saçlar için ne yapılabilir kızlar.diplerde geldi,bakırmsı saç boyası ile boyamıştım.çirkin oldu iyice

Günaydın kızlar,akşam saat 4 te çıktık biz yine gerçi yollarda bişey yoktu hatta istanbul çok güzeldi trafiksiz kalabalıksız bir şekilde eve gittim azıcık güneş bile vardı akşam çıktığım saatte.Motor boştu,otobüsler boştu keşke hep böyle olsa ama tabi ütopik bir istek benimkisi:)
Hazır erken gitmişim dedim şöyle işlerimi tamamlıyayımda bugüne rahat olayım evi süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım astım lavobolarımı ovdum dolayısıyla bugün rahatım.Akşam fatih portakal haberlerde önce fatihtete okullar tatil deyince benimki bayram yaptı ama sonra düzeltti bize yokmuş hayal kırıklığından ağladı bile akşam bir kızdım ona yeter dedim 2 gündür yatıyosunuz evde zaten sadece kitap okudu benimki ödevleri salı yapmıştı zaten.bugün uzatır ayaklarımı dinlenirim artık.Haftaiçi birgüncük böyle erken çıksak varya hiç gocunmayacağım çalışmaktan ne güzel hallederiz işlerimizi.

Günaydın kızlar,akşam saat 4 te çıktık biz yine gerçi yollarda bişey yoktu hatta istanbul çok güzeldi trafiksiz kalabalıksız bir şekilde eve gittim azıcık güneş bile vardı akşam çıktığım saatte.Motor boştu,otobüsler boştu keşke hep böyle olsa ama tabi ütopik bir istek benimkisi:)
Hazır erken gitmişim dedim şöyle işlerimi tamamlıyayımda bugüne rahat olayım evi süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım astım lavobolarımı ovdum dolayısıyla bugün rahatım.Akşam fatih portakal haberlerde önce fatihtete okullar tatil deyince benimki bayram yaptı ama sonra düzeltti bize yokmuş hayal kırıklığından ağladı bile akşam bir kızdım ona yeter dedim 2 gündür yatıyosunuz evde zaten sadece kitap okudu benimki ödevleri salı yapmıştı zaten.bugün uzatır ayaklarımı dinlenirim artık.Haftaiçi birgüncük böyle erken çıksak varya hiç gocunmayacağım çalışmaktan ne güzel hallederiz işlerimizi.
günaydın canım,
oh ne güzel bir yolculuk olmuş, kazasız belasız, sessiz sedasız gitmişsin eve.
değil mi 1 gün saat 4 te çıkılsa, tüm işler yapılsa, hafta sonu tamamen dinlenmeye ayrılsa, süper olurdu.
bugün kafan rahat ne güzel tüm işlerini halletmişsin, akşam yat dinlen.
oğluş da kızmayı hakemiş canım ama dediğin gibi yat yat nereye kadar?

X