- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
Doğum gününüz kutlu olsun canım.Allah sağlıklı, sıhhatli, başarılı nice yıllar nasip etsin inşallah..
çoook teşekkür ederiz teyzesi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum gününüz kutlu olsun canım.Allah sağlıklı, sıhhatli, başarılı nice yıllar nasip etsin inşallah..
hayırlısı diyelim bakalım, ama bu yıl gerçekten soğuk geçti, biz bile buralarda donduk 2-3 gündür, ama bugün güzelleşti hava. günlük güneşlik şu an sımsıcak oldu ofisimiz.ya sorma Vali kaymakamlara bırakmış tatil kararını sanırım sabaha karşı tatil edilmiş sabah haberimiz oldu bizimde. Sorma daha yeni açıldı okullar 3 gün daha tatil oldu. Yok ya uzatmazlar bence başka tatil olmazsa...
hayırlısı diyelim bakalım, ama bu yıl gerçekten soğuk geçti, biz bile buralarda donduk 2-3 gündür, ama bugün güzelleşti hava. günlük güneşlik şu an sımsıcak oldu ofisimiz.
aminnn canım, allah sokakta olanların yardımcısı olsun, hayvanların.ayy ne güzel bizim buralar çok soğuk Allahtan ofislerimiz sıcak Allah karda kışta gidecek yeri olmayanlara yardım etsin... Faturalar fena 2 ay daha böyle gelir herhalde birde bu tarafı var ama işte Allah sağlık versin kalanı çözülüyor...
bugün burası ayaz canım. sabah bastığım yerler çatır çatır ediyordu. buz tutmuş azıcık su birikintisi bile.hayırlısı diyelim bakalım, ama bu yıl gerçekten soğuk geçti, biz bile buralarda donduk 2-3 gündür, ama bugün güzelleşti hava. günlük güneşlik şu an sımsıcak oldu ofisimiz.
bizim çarpma işlemleri böyleydi.ödevlerimiz çarpma işlemleri.
36*8= ?
57*9= ?
.
.
.
.
. gibi 20 taneydi.
türkçe sıfatlar.
hayat bilgisi vardı. ama hatırlamıyorum konusunu
yağmur var canım, hava kapalı. 14 dereceymiş ama bugün, ılık yani, çok soğuk değil. buz da çok tehlikeli aman dikkat et, sağlam bas canım.bugün burası ayaz canım. sabah bastığım yerler çatır çatır ediyordu. buz tutmuş azıcık su birikintisi bile.
ama hava durumu için 5-6 dereceyi gösteriyor bugün. öğlene doğru yumuşar hava inşallah.
sizin orada hava nasıl bugün.
günaydın kızlar.
doğum gününüz kutlu olsun zeliş.
bizim çarpma işlemleri böyleydi.
4578*274=
bizde de ikili vardıbizim çarpma işlemleri böyleydi.
4578*274=
siz pek hızlısınız canım .bizim çarpma işlemleri böyleydi.
4578*274=
oo sizde hava harika m is missssyağmur var canım, hava kapalı. 14 dereceymiş ama bugün, ılık yani, çok soğuk değil. buz da çok tehlikeli aman dikkat et, sağlam bas canım.
bizimkiler yeni başladı.bizde de ikili vardı
458
78
----------
bu şekilde 1 sayfa dolusu vardı, daha tek basamklı doğru dürüst yapmadık 2 basamaklıya geçmiş hemen, bilmiyor bile işlem yapmasını, biz tarif ettik.
okusun paşam okusun.Günaydın kızlar,
Geçen haftayı tatille kapattığımız için ders yoktu okuma yaptık biraz biraz...
Teşekkür ederim canım.
Hımm baya zormuş bunlar yahu...
kız acelen ne dur daha birsürü ay var, önce bir emin olalım, derken Emin mi olsa acaba?bizimkiler yeni başladı.
ileri ki günlerde böyleleri de gelir tabi.
okusun paşam okusun.
bana isim bulun kızlar .
uygun isim bulun
eğer erkek derse 1 hafta sonraki kontrolde. erkek ismi olsun mümkünse.
e ile başlarsa daha mutlu olurum.
yok kız acelem.kız acelen ne dur daha birsürü ay var, önce bir emin olalım, derken Emin mi olsa acaba?
illa e olması şart mı canım? değişik olsun o da?yok kız acelem.
emir ismini kolay bulmuştuk. ediz ismini bi türlü karar veremedik.
çok aradım . gönlüme göre isim bulamadım.
şimdi bu da erkekse artık bende isimler tükendi de ondan fadimem
sağol canım bakayım buraya.illa e olması şart mı canım? değişik olsun o da?
http://hakyol-islam.kadinlarkulubu.com.tr/2013/01/e-harfi-ile-baslayan-erkek-isimleri-ve.html
veb sayfası kullanılmıyor diyor fadimem .illa e olması şart mı canım? değişik olsun o da?
http://hakyol-islam.kadinlarkulubu.com.tr/2013/01/e-harfi-ile-baslayan-erkek-isimleri-ve.html
tamam canım bak bakalım, kız niye haksızlık olsun, hiç öyle bişey düşünmedim ben mesela, biri Sümeyye, diğeri Beyza.veb sayfası kullanılmıyor diyor fadimem .
ben Esma ül Hüsna ya bakayım.