geçmiş olsun canım.
oğlan için iyi olmuştur, benimkiler de sever öyle kuzenleriyle beraber olmayı.
dün bizim için fiyasko bir gündü canım. beni telefonla modern saraylar diye bir yerden aradılar, bedava otel kazandınız diyerekten, tesettür oteliymiş de, yeni açılmış da, muhafazakar ailelere yönelikmiş de, neyse efendim bu otelin hem tanıtımı için, hem ücretsiz formumuzu vermek için bizi otele davet ettiler. Burdan otobüsle götürüp-getireceklermiş, bir de yemek vereceklermiş. eee internetten baktım, fena değil, gidelim dedik, yemek de hani otel yemeği sonuçta, bedavadan, değişiklik olur diye kabul ettik. 11,15 de ordaydık, otobüs güzergahında, neyse 12 ye kadar bizi orda beklettiler mi, 12 de çıktık yola, 2 gibi otele vardık ki, denizin karşı tarafında bir yere götürdüler bizi otel diyerekten, denize uzak neyse, daha inşaat halinde. direk restauranta geçin dediler, biz açık büfe hayaliyle bir gittik ki bizi ne karşılasın efendim, kuru fasulye-pilav-makarna-çorba ve yeşillik(salata çeşitleri) yani tam bir fiyasko, hadi neyse dedik, geldik artık yapacak bişey yok
sonra efendim bunlar bir başladılar, neymiş devremülk şeklinde çalışıyorlarmışda, 1 haftalık tatil için kaç para bütçe ayırısınız, nerelere gitmek istersiniz, öyle de böyle de, sonra odaları gösterdiler, otelin bikaç bloku yapılmış, ordan bir oda yerleştirmişler, onu gösteriyorlar bize, anlata anlata, en sonunda da işte RCI diye bir sistem varmış da, bu sisteme kayıtlı tüm otellerde, değişim yapabilirmişiz, işte göz boyamak için gereken ne varsa yapmışlar, akşama kadar dinledik işte, neyse eşim Allahtan bu konularda çok akıllıdır kendileri, bana kalsa, nerdeyse inanıyordum yani, mantıklı geldi, işte gelmezsen başkasına kiralayabilirsin, devredebilirsin, toplam 10200 tl imiş, ömür boyu tapu veriyolarmış, bugün(dün) alırsak 9200 tl miş 9 taksit yaparlarmış kredi kartına. böyle bişey geldi geçti işte başımızdan, ha bu arada, sadece otelin kullanımı+aktiviteleri var bunda, yemek hariç yani. artı her yıl 200 tl aidat, 5 yılda bir çift aidat. böyle işte kızlarrr, eşim dedi ben böyle şeylere inanmam, otele mi gitcem, 2000 lira ise ben 5000 vereyim o otele gideyim ama başka hiçbişey düşünmeyim, aidatmış yemek parasıymış anlamam ben, peşim veririm parasını giderim dedi. böyle işte, bu kadar tanıttılar tanıttılar, bedava dedikleri de 2 gece otel konaklama+aktiviteleriymiş, yemek kişi başına 35 tl imiş. yani 2 gece gitmek istesek 35*3=105+20 ufak kız için, 125+125=250 tl ödeyeceğim. neyse döndük işte geri, yolda düşündükçe o kadar uyduruk geldi ki bize, o an bir kansak gitti bizim 9200 tl, allah korusun, ne gelirirm, ne görürüm dedi eşim, yazın biz gitmiştik biliyorsunuz otele, 160 000 m2 üzerine, denize sıfır bir tesis.
burası ise, denize 15 dakika nerdeyse uzaklıkta, 12500 metrekare üzerinde, daha inşaat halinde ne olduğu belli değil.
zaten dedi eşim de bu devirde kim kime bedava bişey verir ki, anlamalıydım ben bunu dedi, kandık bir kere dedi, gitmiş bulunduk tüm pazarımız gitti, ama neyse şükür ucuz atlattık kızlar.
verilmiş sadakamız varmış yani.