- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
kolay gelsin zelişçim. gelirsin inşallah fırsat buluncaGünaydın kızlar, tatiller de bitti yine işimizin başındayız...
Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Bu ay benim için oldukça yoğun geçecek sene başı olmasından sebeple...
Bu yüzden pek gelemeyebilirim, yazamayabilirim. Ama takipte olacağım. Sayfa açık olur çoğu zaman önümde.
Seviyorum sizi iyi bakın kendinize...
ellerine sağlık. ben de beslenme için portakal kabuğu, taze zencefil rendesi , tarçın ve parça çikolatalı kurabiye yaptım. karbartma tozunu az koydum gerisini karbonat koydum..her hafta değişik bir şeyler yapmaktan artık malzemeleri karıştırır oldum..günaydın kızlar..iyi haftalar..
cumartesi oğlanla annemdeydik. kuzenim gelmiş okuldan oturduk beraber.
pazar günüde eşim pazara gitti bende evi temizledim.
elmalı kurabiye ve nişastalı pelte yaptım.
bugün için bezelye pişirdim.
güzel geçti mi annenlerde zaman.
günaydın Dilekcim,
öncelikle tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. Bundan sonrası da aynen devam eder inşallah.
1 saat soğukta beklemen, bir de üzerine çocuklarla tekrar dışarı çıkman fena olmuş yalnız, inşallah üşütmemişsindir.
kuduruk olmuş he kuzular, boşver kudursunlar bakalım, bugünler bir daha gelmeyecek.
8 sayfa da harbiden çokmuş canım. üstüne test bile çözmüşsünüz maşallah.
biz de çözdük anca 2 sayfa kadar. iyice tembelliğe vurdu benimki artık.
canım benim Allah razı olsun. İnşallah .
o gün çok soğuktu . bir de ben ince giyindim o gün..doktor muayenesi olacağı için lahana gibi kat kat olmayayım demiştim. ama baya bi pişman oldum yani.ayaklarım özellikle. bi de üstüne çocuklarla çıktım ama önce yemekleri yaptım . sonra kat kat giyindim öyle çıktım. üşütmedim çok şükür. hemen unutuyor ki insan . ben öyleyim. unuturum sıkıntımı çok çabuk.
bugün Ediz paşamın doğum günü.
eve giderken pasta alırım. 4 kişilik
kayınvalidemler hafta sonu pazar günü geliyormuş.
onlarla da kutlayacağımız için bi tek pasta keseriz bu akşam için.
4 yaşında artık Ediz bey.