İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlar, tatiller de bitti yine işimizin başındayız...

Hepiniz iyisinizdir inşallah.

Bu ay benim için oldukça yoğun geçecek sene başı olmasından sebeple...

Bu yüzden pek gelemeyebilirim, yazamayabilirim. Ama takipte olacağım. Sayfa açık olur çoğu zaman önümde.

Seviyorum sizi iyi bakın kendinize...
kolay gelsin zelişçim. gelirsin inşallah fırsat bulunca
günaydın kızlar..iyi haftalar..
cumartesi oğlanla annemdeydik. kuzenim gelmiş okuldan oturduk beraber.
pazar günüde eşim pazara gitti bende evi temizledim.
elmalı kurabiye ve nişastalı pelte yaptım.
bugün için bezelye pişirdim.
ellerine sağlık. ben de beslenme için portakal kabuğu, taze zencefil rendesi , tarçın ve parça çikolatalı kurabiye yaptım. karbartma tozunu az koydum gerisini karbonat koydum..her hafta değişik bir şeyler yapmaktan artık malzemeleri karıştırır oldum..
güzel geçti mi annenlerde zaman.
günaydın Dilekcim,
öncelikle tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. Bundan sonrası da aynen devam eder inşallah.
1 saat soğukta beklemen, bir de üzerine çocuklarla tekrar dışarı çıkman fena olmuş yalnız, inşallah üşütmemişsindir.
kuduruk olmuş he kuzular, boşver kudursunlar bakalım, bugünler bir daha gelmeyecek.
8 sayfa da harbiden çokmuş canım. üstüne test bile çözmüşsünüz maşallah.
biz de çözdük anca 2 sayfa kadar. iyice tembelliğe vurdu benimki artık.

canım benim Allah razı olsun. İnşallah .
o gün çok soğuktu . bir de ben ince giyindim o gün..doktor muayenesi olacağı için lahana gibi kat kat olmayayım demiştim. ama baya bi pişman oldum yani.ayaklarım özellikle. bi de üstüne çocuklarla çıktım ama önce yemekleri yaptım . sonra kat kat giyindim öyle çıktım. üşütmedim çok şükür. hemen unutuyor ki insan . ben öyleyim. unuturum sıkıntımı çok çabuk.
bugün Ediz paşamın doğum günü.
eve giderken pasta alırım. 4 kişilik
kayınvalidemler hafta sonu pazar günü geliyormuş.
onlarla da kutlayacağımız için bi tek pasta keseriz bu akşam için.
4 yaşında artık Ediz bey.

ellerine sağlık. ben de beslenme için portakal kabuğu, taze zencefil rendesi , tarçın ve parça çikolatalı kurabiye yaptım. karbartma tozunu az koydum gerisini karbonat koydum..her hafta değişik bir şeyler yapmaktan artık malzemeleri karıştırır oldum..

o gün çok soğuktu . bir de ben ince giyindim o gün..doktor muayenesi olacağı için lahana gibi kat kat olmayayım demiştim. ama baya bi pişman oldum yani.ayaklarım özellikle. bi de üstüne çocuklarla çıktım ama önce yemekleri yaptım . sonra kat kat giyindim öyle çıktım. üşütmedim çok şükür. hemen unutuyor ki insan . ben öyleyim. unuturum sıkıntımı çok çabuk.
4 yaşında artık Ediz bey.
evet çok güzel geçiyor zaman ve çabuk bitiyor annemin yanında da..
annem, abimin eşi yengem ve oğlu oturduk beraber.
kuzenim polislik okulunda okuyor son senesi bu sene..yılbaşı için gelmiş..dün gitti..
yengem ve annem altlı üstlü oturuyorlar.
yengem dolma yapmış yufkayla onu yedik birde kek yapmış.
Ediz paşam doğum günün kutlu olsun.Allah sağlık sıhhat versin inşallah..

evet çok güzel geçiyor zaman ve çabuk bitiyor annemin yanında da..
annem, abimin eşi yengem ve oğlu oturduk beraber.
kuzenim polislik okulunda okuyor son senesi bu sene..yılbaşı için gelmiş..dün gitti..
yengem ve annem altlı üstlü oturuyorlar.
yengem dolma yapmış yufkayla onu yedik birde kek yapmış.
Ediz paşam doğum günün kutlu olsun.Allah sağlık sıhhat versin inşallah..
canım teşekkür ederiz .
büyüyor oda işte teyzesi.
ne güzel kalabalıkmışsınız .
kız kardeşim çağırmıştı bizi yılbaşı için.
eşim çalıştığı için gidemedik .
ablam gitti bolu dan
onlar eğlendiler bol bol .
biz evde eğlendik . çekirdek ailemizle birlikte bile olsak güzeldi.

canım teşekkür ederiz .
büyüyor oda işte teyzesi.
ne güzel kalabalıkmışsınız .
kız kardeşim çağırmıştı bizi yılbaşı için.
eşim çalıştığı için gidemedik .
ablam gitti bolu dan
onlar eğlendiler bol bol .
biz evde eğlendik . çekirdek ailemizle birlikte bile olsak güzeldi.
gönüller bir olsun..
sende evde çocuklarınla beraber olmuşsun var mı bundan ötesi..

gönüller bir olsun..
sende evde çocuklarınla beraber olmuşsun var mı bundan ötesi..
canım geçenlerde körler derneği gelmiş okula, destek için satış yapıyorlardı, ingilizce 80 kelimelik puzzle aldık kızıma, onu yaptık cumartesi akşamı. epey kelime öğrendi ordan, oyun gibi geliyor. 2 sayfa da okul fotokopisi vardı onu yaptı sadece, o kadar yani, bol bol internet oynadı-telefon oynadı. ben de sıkıştırmadım artık, ne yapayım.

canım geçenlerde körler derneği gelmiş okula, destek için satış yapıyorlardı, ingilizce 80 kelimelik puzzle aldık kızıma, onu yaptık cumartesi akşamı. epey kelime öğrendi ordan, oyun gibi geliyor. 2 sayfa da okul fotokopisi vardı onu yaptı sadece, o kadar yani, bol bol internet oynadı-telefon oynadı. ben de sıkıştırmadım artık, ne yapayım.
aa ne güzel olmuş bak kelimeleri öğrenmiş bir sayede..

Selam kızlar,
Dilekcim tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım. Ediz paşanın da doğum günü kutlu olsun.

Bizim de güzel geçti h.sonu. Cumartesi günü annemi de aldık akşam yemeğe çıktık dışarı.
Pazar günü de kuzenimin oğlunun doğum günü vardı oraya gittik. Tabi arada ev işleri falan da yapıldı.
Bizim öğretmen 4 gün tatil diye coşmuştu yanlız. 20 sayfa matematikten test vardı, 2 sayfa türkçeden bir de hikaye kitabı vardı okunacak ondan sınav yapacakmış. Ödevleri parça parça yaptık ancak çok olunca son akşama da kaldı biraz ödev.

Selam kızlar,
Dilekcim tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim canım. Ediz paşanın da doğum günü kutlu olsun.

Bizim de güzel geçti h.sonu. Cumartesi günü annemi de aldık akşam yemeğe çıktık dışarı.
Pazar günü de kuzenimin oğlunun doğum günü vardı oraya gittik. Tabi arada ev işleri falan da yapıldı.
Bizim öğretmen 4 gün tatil diye coşmuştu yanlız. 20 sayfa matematikten test vardı, 2 sayfa türkçeden bir de hikaye kitabı vardı okunacak ondan sınav yapacakmış. Ödevleri parça parça yaptık ancak çok olunca son akşama da kaldı biraz ödev.
selam canım,
ne yapmış öyle öğretmeniniz amanın yaa, yazık bu çocuklara da, tatil olduğuna pişman olmuştur kızın.
gezmeleri de yapmışsınız ne güzel.

dilek canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun, nice güzel yıllara inşallah.

4 yaşında artık Ediz bey.[/QUOTE

ooo edizde büyümüş artık Nice güzel yaşları olsun,şansı bahtı hep açık olsun inşallah.Doğum gününüz kutlu olsun :) :)

Slm kızlar bugün feciyim şöyle bir uğradım,geçmişe bakamadım gelebilirsem tekrar bakıcam..

Selam kızlar,

canım benim teşekkür ederim.
dilek canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun, nice güzel yıllara inşallah.
mucuk canım . teşenkürler
ooo edizde büyümüş artık Nice güzel yaşları olsun,şansı bahtı hep açık olsun inşallah.Doğum gününüz kutlu olsun :) :)
sağol bi denem...:))

bak bu iyi olmuş fadimem
işe yarar bir oyuncak işte.
aynen, benimkisi karagöz-hacivatla ilgili bir oyun vardı onu istiyordu, ben de dedim ben uğraşamam bunlar, sonuçta kendi başına yapabileceği bişey değil, ama istiyorum diye mırın kırın ett, ,ben de ne istiyosan onu yap o zaman, bana da gelip bişey deme sonra dedim.
gitmiş bu düşündü düşündü herhalde, tamam dedi, puzzle alalım o zaman.:KK53::KK53:

X