İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Faidime canım şöyle bir düşünüp yazmak istiyorum akılma gelen ve mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm filmleri. Ama çokda eskilere örn. Titaniğe kadar da gitmeyeceğim yani :KK70:

Koku
Göl evi
Prestij
Başlangıç
Sahtekar
Akıl oyunları
Yeşil yol
Joe Black
Hayat Güzeldir
Akıl Defteri
Milyoner
Umudunu Kaybetme
Kanlı Elmas
Sıkıysa Yakala

Ama bunlar önem sırasına göre yazmadım aklıma gelenleri direk yazdım canım...
yeşil yol bu hafta tivibu da çok yayınlandı
izledim işte ben de
çok eskiden de izlemiştik eşimle. ve yine izlenebilir bir film . hiç sıkılmaz insan demi zeliş.

günaydın kızlar.. iyi haftalar..
cumartesi oğlanla anneme gittik.ablamda geldi..bu sefer annemin üst katındaki bizim gelinin evinde oturduk annesi de vardı.ablamla hemen poğaça yapmışlar..hazır baklavalık yufkadan baklava vardı..birde çemenli ekmek..
çayımızı içtik kalktık..
pazar günü malum temizlik faslı vardı..patatesli kek ve kakolu kek yaptım..

Günaydın kızlarr

iyi yapmışsın canım .
sıfatları görmüşlerdi bizim çocuklar 1 dönemin başlarında sanırım.
ad konusunda da özel adlar ve cins adları işliyorlar ama daha yeni o

günaydın kızlar
eşim ardahan da
yarın akşam geliyor inşallah
biz çocuklarla cumartesi çarşıya indik
sınıf kütüphanesi için söz verdiğim levent serisinden aldım
çocuklarla gezdik
eve döndük. banyo yaptırdım
akşam olmuştu zaten
ödevlerin yarısını yaptı
pazar günü kahvaltı.
evi süpür sil. kalebodur aralarını sildim..beyaz sabun ve sünger çok güzel çıkarıyor yine kalebodur aralarındaki kirleri
onlarla uğraştım.
yemek , kek , çamaşır derken öğlenden sonra oldu.
çocuklar illa bisiklet sürcez dedi.
onlarla 2 saat çıktık .
eve geldik yine yemek , ütü derken çok yorucu oldu dün
bu sabah da kemik suyuna patates yemeği yaptım bakalım yerler mi
patates kızarttım küp küp. bakıcımıza da içine yumurta kırarsın dedim . çıktım saat 06 .55 de
durakta çok bekledim tabi. 2. vasıta için
ama hava lodostu . hiç üşümedim. Allah kolaylığını veriyor gerçekten.
siz neler neler yaptınız .
zeliş sen gittin mi tiyatroya .
haribu seni de gördüm facede
ne güzel o gülen ağız. çok yakışmış:KK45::KK45::KK45:

Maşallah yine tempolu geçmiş hafta sonunuz canım, Maalesef gidemedik dilek dün öğleden sonramız ev bakarak geçti biliyor musun zaman yok çünkü hafta sonu dışında bakmak için... Benim biletler yandı...

yeşil yol bu hafta tivibu da çok yayınlandı
izledim işte ben de
çok eskiden de izlemiştik eşimle. ve yine izlenebilir bir film . hiç sıkılmaz insan demi zeliş.

Evet canım çok güzel keyfili bir film bende 2 defa belki daha fazla izlemişimdir. Yine denk gelse yine izlerim...

cumartesi oğlanla anneme gittik.ablamda geldi..bu sefer annemin üst katındaki bizim gelinin evinde oturduk annesi de vardı.ablamla hemen poğaça yapmışlar..hazır baklavalık yufkadan baklava vardı..birde çemenli ekmek..
çayımızı içtik kalktık..

Ohh sizin de hafta sonu keyifli geçmiş, bizim ödevimiz yoktu bir tane hikaye haritası yaptık, kurstan gelen matematik ödevi vardı onu yaptık, birazda kitap okuduk...

ödevimiz ise matematikten 2 sayfa problemler idi..

Günaydın kızlarr

Maşallah yine tempolu geçmiş hafta sonunuz canım, Maalesef gidemedik dilek dün öğleden sonramız ev bakarak geçti biliyor musun zaman yok çünkü hafta sonu dışında bakmak için... Benim biletler yandı...

Evet canım çok güzel keyfili bir film bende 2 defa belki daha fazla izlemişimdir. Yine denk gelse yine izlerim...

Ohh sizin de hafta sonu keyifli geçmiş, bizim ödevimiz yoktu bir tane hikaye haritası yaptık, kurstan gelen matematik ödevi vardı onu yaptık, birazda kitap okuduk...
parasını ödemiştin ve gidemedin mi zeliş.
keşke gitseymişsin.
ev beğendiniz mi . ?nasıl fiyatlar.

bizim ödev öyle çoktu ki anlatamam.
5 sayfa matematik vardı. 3 basamaklı çıkarma işlemleri. problemlerle çıkarma işlemleri. bilinmeyen sayıyı bulma. vs.
çalışma kitaplarından ve test kitaplarından da ödev vardı.
yani bi de arada test çözün diyor ya..ne arada çözecekse çocuklar
ödevler dışında test falan çözmedik.
bugün bıraktım 4 safya test yaprağı. ipad öncesi çözersin dedim . çözerse artık.

çayımızı içtik kalktık..
canım ellerine sağlık.
patatesli kek deyince. ben nette bi tarif gördüm dur yollayayım resmini

Günaydın kızlarr,

Yine pazartesi ve biz yine masaların başındayız, Neyse ki bu hafta 4 gün çalışacağız bunun motivasyonu var şimdiden...

Haftasonu malumunuz kurstan havuzdan arta kalan zaman yarım gün oluyor. Cumartesi arkadaşımla buluştuk çocuklar sinema izledi biz de arkadaşımla çene çaldık onlar içerdeyken. Ayı Paddington'u izlediler çok beğenmiş anne seninle de izleyelim dedi durdu akşam.. Sonra yemek yiyip eve döndük birazda mağaza dolaştım işte market, kitapçı vs.
Pazar sabahı kahvaltıya arkadaşım geldi öğlene kadar oturduk yedik içtik sohbet ettik. Öğleden sonra eşim gelince çıktık akşam 8 gibi geldik eve. Hemen kuaföre uğradım markete uğradım eve gelip hazırlıkları yaptım bu sabah için. Aralarda kalan zamanlarda işleri toparladım yemekleri yaptım...Yorucuydu hafta sonu ama keyifli geçti.

günaydın kızlarr,
bizim de fotokopiler vardı, türkçeden 5n 1k konusu ile ilgiliydi. Biraz da test kitabından benim verip de yapmadıklarımı yapmış, ama yanlışları ve eksikleri çoktu. ne oldu bilmem bu çocuğa, artık ilgisi azaldı sanki derslere, dün de yine ingilizce tekrar yaptık biraz.
hafta sonumuzu diğer tarafa yazmışım kızlarr, ordan okuyeverin artık bi zahmet.
Dilekk hadi gözünaydın eşin geliyormuş.
Zelik evler nasıldı, fiyatlar?
Fatmacım sizin de aile toplantısı keyifliymiş, poğaçalar-baklavalar.
ben de hem kek, hem poğaça yaptım Fatmacım ve de yedim.

keşke gitseymişsin.

5 sayfa matematik vardı. 3 basamaklı çıkarma işlemleri. problemlerle çıkarma işlemleri. bilinmeyen sayıyı bulma. vs.
bugün bıraktım 4 safya test yaprağı. ipad öncesi çözersin dedim . çözerse artık.

Ayy ne çokmuş ödevleriniz... Testte olmayıversin zaten bu kadar ödevden sonra...

Canım ben genelde biletlerimi hep bil.... (adını yazmıyorum belki yasaktır) alırım. Bu biletler oranın hediyesiydi ama kullanamadık maalesef erteleyemedik de. Fiyatlar baktığın yere göre değişiyor ama malum İstanbul her yer çok fena prim yapmış bir kaç yıl önce değil ev yolu olmayan yerler yerleşim yerleri olmuş ve coşmuş vaziyette... Bakmaya devam etmemiz lazım ama bilemiyorum bakalım...

günaydın kızlarr,
bizim de fotokopiler vardı, türkçeden 5n 1k konusu ile ilgiliydi. Biraz da test kitabından benim verip de yapmadıklarımı yapmış, ama yanlışları ve eksikleri çoktu. ne oldu bilmem bu çocuğa, artık ilgisi azaldı sanki derslere, dün de yine ingilizce tekrar yaptık biraz.

Canım hoş geldin, evet okudum şofbenin bozulması çok kötü olmuş tez zamanda yaptırın bari böyle ne kadar da zor olur. Gerçi spor gibi olmuş ama olsun :)

Yazdım canım ev mevzusunu yukarda bende.

keşke gitseymişsin.

sizin çocuklrın işi daha zor dilekcim, bizim fazla ödev olmadığı halde bile sıkılıyor artık. ne yapacağız bilmiyorum yani.

Ayy ne çokmuş ödevleriniz... Testte olmayıversin zaten bu kadar ödevden sonra...

Canım ben genelde biletlerimi hep bil.... (adını yazmıyorum belki yasaktır) alırım. Bu biletler oranın hediyesiydi ama kullanamadık maalesef erteleyemedik de. Fiyatlar baktığın yere göre değişiyor ama malum İstanbul her yer çok fena prim yapmış bir kaç yıl önce değil ev yolu olmayan yerler yerleşim yerleri olmuş ve coşmuş vaziyette... Bakmaya devam etmemiz lazım ama bilemiyorum bakalım...
hayırlısı olsun Zeliş, inşallah gönlünüze ve kesenize göre bir ev bulursunuz, nasipte varsa, muhakkak çıkar gelir bakalım, siz niyete almışsınızya, bu da ilk adım, gerisi de gelir inşallah.

keşke gitseymişsin.

yazık kız çocuklara hiç nefes almadan ödev yapmışlar.

Günaydın kızlarr

zeliş Allah gönlünüze göre bir ev çıkarsın karşınıza inşallah..

günaydın kızlarr,
çok çabuk sıkılıyorlar ödevden.ödev çok olsa napıcaz bilmem..
evet canım iyi geçti mamalar güzeldi.
poğaçanın adı 3-2-1 miş
bende ilk duydum.
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı yağ

tadı harikaydı mayalı gibi çok güzeldi.
kabartma tozu 3 tane ama hiç belli bile değil yani..

poğaçanın adı 3-2-1 miş
bende ilk duydum.
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı yağ

yaaaa ani gelen misafir için iyi bir şey o zaman, hemencecik beklemeden. elimizden altında olması gerekli böyle tarifler değil mi, ben de alıştım artık mayalı poğaçaya ve tutturuyom çok şükür, eskiden hiç kabarmazdı benim poğaçalar, sinir olurdum. çok şükür öğrendim artık.

poğaçanın adı 3-2-1 miş
bende ilk duydum.
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı yağ

bunu denemek isterdim aslında kolaymış ama noldu kızlar diyet yahuu

X