Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burayı yeni gördüm cnm,teşekkür ederiz.Bakalım hava feci çıkışta neyle karşılaşacağızKızlar günaydın,
Bu cumartesi işe gelmedim. Sabah eşimle Modesa ya gidip tv ünitesi baktık. Çok güzel modeller vardı ama pahalı geldi bana biraz. Birkaç yere daha bakacağız. Öğleden sonra da kızımın bir arkadaşı geldi evde oynadılar ben de yemek- havuçlu kek falan yaptım.
Pazar zaten öyle bir koşuşturmayla geçiyor ki nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Kızı kursa götür- getir, arada ev işlerini toparla. Akşam da banyo yapıp yatır derken bir bakıyorum gece olmuş.
İstanbul da feci bir rüzgar vardı sabah.Yağmur da var. Hiç sevmiyorum böyle havaları.
Haribucum senin ve oğlunun doğum günü kutlarım ben de. Biraz geç oldu ama.
aynı şeyler hemen hemen.günaydın kızlarrr,
dün çıkarma ve toplama ile ilgili 2 sayfa fotokopi vardı, onları yaptı.
bir de hayat bilgisinden son işledikleri konu ile ilgili test vardı onu yaptı. sonrasında azıcık çizgi film seyretti internetten.
yatarken de biraz kitap okuttum.
canım maşallah günün özetini ne güzel yapmışsın. afiyet bal olsun yemekleriniz, balınız-kaşarınız.aynı şeyler hemen hemen.
bizim çocuklar da dün 2 test olmuşlar.
1 tanesi yanlış cevaptı.
karıncalar neden yuvalarının ağız kısmını güneye yapar.
bi tane de türkçe testinden yanlışı vardı
bugün hava soğuk. (olumsuz cümleyi olumlu yapın demiş soruda)
emir söyle yapmış . bugün hava sıcak.
yanlış cevap tabi.
doğru cevap bugün hava soğuk değil olacakmış
levent serisinden bir seri daha okudu akşam yattı uyudu
eşim ankara ya inmiş.
akşam burda inşallah
saban bir uyandım ki sokak lambalarının altında kar taneleri dans ediyor.
zaten bizim sıpalar da uyanmıştı. dedim bakın dışarı. bunlar gördü ya çıldırdı.
emir eldiven arıyor hemen . ki okulda kartopu oynasın .
pankek yaptım sıpalara ve bakıcı teyzemize. çok beğendiğini söylemişti çünkü. bu sabah ona da döktüm 1 tane
tost malzemelerini hazır ettim . tost yapacak öğlen için
akşama domates çorbası yapacağım. .bu sabah 1 domatesi tereyağında kavurdum. 1 yumurta kırdım..çok hoşuma gitti. domates çorbasını özlediğimi fark ettim . eşim de çok sever. kararımı verdim yani çorbada. yanına muhlama.
eşim bal ve kaşar getiriyormuş kars tan..onlardan da açarız . yeter artar şükür.
bugün öğlende pırasa getirdim. 1 limonu sıktım üstüne. yedim.
az evvel de gazoz içtim 1 tane.
siz ne yediniz ne içtiniz bugün .
akşam menüleriniz nedir.
yarın doktor randevum var. 31 ocakta gel demişti doktor.
ama daha amirimden izin alamadım.
aynı şeyler hemen hemen.
bizim çocuklar da dün 2 test olmuşlar.
1 tanesi yanlış cevaptı.
karıncalar neden yuvalarının ağız kısmını güneye yapar.
bi tane de türkçe testinden yanlışı vardı
bugün hava soğuk. (olumsuz cümleyi olumlu yapın demiş soruda)
emir söyle yapmış . bugün hava sıcak.
yanlış cevap tabi.
doğru cevap bugün hava soğuk değil olacakmış
levent serisinden bir seri daha okudu akşam yattı uyudu
eşim ankara ya inmiş.
akşam burda inşallah
saban bir uyandım ki sokak lambalarının altında kar taneleri dans ediyor.
zaten bizim sıpalar da uyanmıştı. dedim bakın dışarı. bunlar gördü ya çıldırdı.
emir eldiven arıyor hemen . ki okulda kartopu oynasın .
pankek yaptım sıpalara ve bakıcı teyzemize. çok beğendiğini söylemişti çünkü. bu sabah ona da döktüm 1 tane
tost malzemelerini hazır ettim . tost yapacak öğlen için
akşama domates çorbası yapacağım. .bu sabah 1 domatesi tereyağında kavurdum. 1 yumurta kırdım..çok hoşuma gitti. domates çorbasını özlediğimi fark ettim . eşim de çok sever. kararımı verdim yani çorbada. yanına muhlama.
eşim bal ve kaşar getiriyormuş kars tan..onlardan da açarız . yeter artar şükür.
bugün öğlende pırasa getirdim. 1 limonu sıktım üstüne. yedim.
az evvel de gazoz içtim 1 tane.
siz ne yediniz ne içtiniz bugün .
akşam menüleriniz nedir.
yarın doktor randevum var. 31 ocakta gel demişti doktor.
ama daha amirimden izin alamadım.
canım maşallah günün özetini ne güzel yapmışsın. afiyet bal olsun yemekleriniz, balınız-kaşarınız.
oğluna da tebrikler canım, 2 yanlış çok çok iyi bence.
biz burda bakla yedik ama hiç beğenmedim yaa, acıyfı, yoğurtlayıp yedim, 1 dilim de tam buğday ekmeği yedim.
akşama çorba ve pilavım var, yanına menemen gibi bişey düşünüyorum ben de, domates-biber kavurcam, yumurta belki kırarım, belki kırmam, öyle düşünüyorum bakalım Allah kerim.
dün de mercimek köftesi yapmıştım, bol marul ve limon eşliğinde yedik.
domates çorbası ben hiç yapmadım, ya da denedim de olmadı mı neyse.
nasıl yapıyorsun bir anlatsana, gerçi şimdi domateslerin lezzeti de yoktur ama.
biz çok severiz canım domates çorbasınıcanım maşallah günün özetini ne güzel yapmışsın. afiyet bal olsun yemekleriniz, balınız-kaşarınız.
oğluna da tebrikler canım, 2 yanlış çok çok iyi bence.
biz burda bakla yedik ama hiç beğenmedim yaa, acıyfı, yoğurtlayıp yedim, 1 dilim de tam buğday ekmeği yedim.
akşama çorba ve pilavım var, yanına menemen gibi bişey düşünüyorum ben de, domates-biber kavurcam, yumurta belki kırarım, belki kırmam, öyle düşünüyorum bakalım Allah kerim.
dün de mercimek köftesi yapmıştım, bol marul ve limon eşliğinde yedik.
domates çorbası ben hiç yapmadım, ya da denedim de olmadı mı neyse.
nasıl yapıyorsun bir anlatsana, gerçi şimdi domateslerin lezzeti de yoktur ama.
afiyet olsun . hafta sonu kabak almaya niyetlendim ama sonra vazgeçtim ben de.Afiyet olsun kızlar,
Öğlen ezogelin çorba, makarna, pazı, yoğurt yedim ama hala aç hissediyorum kendimi...
Akşama dün akşam alelacele yaptığım kabak yemeğim var. Yanına makarna yaparım yoğurtta oldu mu yeter sanırım. Eşim kabak yemez ama oda makarna ile idare eder.
afiyet olsun . hafta sonu kabak almaya niyetlendim ama sonra vazgeçtim ben de.
evet artık zamanı değil demi zelişAslında aldım ama bende içlerini hep çıkardım normalde çıkarmam ama çekirdekleri çokdu vede taze değil malum...
sağolasın canım, bir deneyeyim bakalım bu şekilde.biz çok severiz canım domates çorbasını
yazın çok yapmadım ama neyse. hahaha
kış mevsiminde domates canım çekti. aldım hafta sonu bolca . fakat baktım ki yumuşamışlar.
tüketmek lazım . normalde hiç bu mevsimde lazım olmadıkça almazdım domates ama işte.
şöyle yapıyorum
bol tereyağını tencereye koyuyorum .
içine 2 kaşık un atıyorum kavuruyorum .
2 domatesi (mevsimi ise daha fazla çünkü lezzeti güzel oluyor mevsiminde) rendeliyorum . kavrulmuş una karıştırarak döküyorum.
sonra bunları kavurmaya devam ediyorum . domates de iyice kavrulmalı.
üzerine su ilave et . tuz ve az karabiber koy pişir .
kaynayınca içine az bi süt gezdir. 1 çay bardağı kadar yeterli.
yerken üzerine kaşar koyabilirsin ama ben koymuyorum .
afiyet olsun sana canım .
dün akşam götürdün demek mercimek köftesini
ah bu eşlerrr, idare etsin tabii makarna ile.Afiyet olsun kızlar,
Öğlen ezogelin çorba, makarna, pazı, yoğurt yedim ama hala aç hissediyorum kendimi...
Akşama dün akşam alelacele yaptığım kabak yemeğim var. Yanına makarna yaparım yoğurtta oldu mu yeter sanırım. Eşim kabak yemez ama oda makarna ile idare eder.
canım evet mercimek ve bulgur var ya içinde. diyette çok faydalı aslında . dediğin gibi abartmamak şartıyla tabisağolasın canım, bir deneyeyim bakalım bu şekilde.
evet mercimek köftesi yedim ama öyle çok değil, öncesinde 1 kase çorba içtim, 5 tane de köfte yemişimdir. çok aç değildim zaten, diyetlik diye düşünüyorum köfteyi, değil mi?
zaten kimyon olmazsa olmazı canım, koyulmaz mı, çok severim kendilerini.canım evet mercimek ve bulgur var ya içinde. diyette çok faydalı aslında . dediğin gibi abartmamak şartıyla tabi
ben kimyon da koyarım mercimek köftesine. sen de koyuyor musun?
bakalım akşam ne gelir ödevler.tatil diye çok verirler belki.günaydın kızlarrr,
dün akşam 4 sayfa arkalı önlü Türkçe fotokopimiz vardı, ilk defa kendi rekorunu kırdı öğretmenimiz, sanırım tatilde yapsınlar diye fazla fazla çıkarmış, neyseki kızım akşam hepsini bitirdi şükür. Başka ödevi yoktu, hep beraber oses izledik.
erkenden de yattım akşam, bulaşıklar bile kaldı, o derece yani.
sabah kalkar kalkmaz mutfağa attım kendimi, neyse bulaşıklar halledildi, menemen yapıldı, akşamdan domates-biber kavurmuştum zaten, yumurta kırıverdim içine. sonrasında da herkes okula-işe dağıldık işte.
bugün burda bildiğiniz kış havası var kızlarr, karanlık ve fırtına, sabah da yağmur vardı, şimdi yok ama heran yağabilir.
akşamada yine Beyza nın diş randevusu vardı. kanal tedavisi görüyor.