- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
iyi yapmışsın konuşmakla yalan söylemenin bir kurtarıcı olduğunu değil çok kötü bir şey olduğunu idrak etmeleri lazım..evet canım üşütmüş, dün bir de beni salak yerine koymaz mı öldüm allahım, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
ben buna testler işaretleyip veriyorumya, yapmamak için üzerlerine biz bu konuyu yazmadık geçmiş, 4-5 tane teste böyle yapmış, oysaki konu içeriğini okusa yapacak, tepesinde Benim eşsiz yuvam yazıyor mesela görmedik demiş geçmiş. neyse bu ödev yaptı diye geçti internet başına, hasta olsalar da internet oluca iyileşirler biliyosun.
neyse bi baktım hiçbiri yapılmamış kızdım ben buna, bu sefer kıvırttı ben onları kendim işaretledim, senin verdiklerini önce yapmıştım diye, ya arkadaş bacak kadar boyuyla adam kandıracaklar, kızdım bir sürü, yalan söyleme dedim, gitti hemen babaya ağlayarak fiskos halinde babasına anlatıyo, ben yaptım da annem inanmıyor da vs.vs. diye, babası da tamam kızım yat hadi dedi buna. ben neyse babasına kaş-göz yaptım sus-karışma diye, o da bana hasta üzme diye işaret yapıyo, neyse ben de dedim ki sesli bir şekilde ''yalan söyleyen çocukları Allah görür, anne-babanın kandırabilirsin ama Allah affetmez'' dedim, babasına diyormuş gibi. etti etmedi ağlamaya başladı ama ısrarla da kendi haklıymış gibi davranyo, yarım saat ağladı ben yalan söylemiyom, şaşırdım demeye başladı. böyle işte, akşam tekrar yatarken güzelce konuştum, bana ne olursa olsun yalan söyleme dedim, bir kere yalan söyleyip güvenini yitirirsen bir daha doğruyu söyledğinde inandıramazsın vs.vs.
bakalım düzelir inşallah, ama hiç hoş değildi akşam yaptıkları.
sen kızarken eşininde öyle yapması sinir bozucu.biri kızarken diğeri poh poh yapmamalı..