Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz dün kör nokta filmine bi kaptırdık kendimizi. mümkün değil bırakamadıkgünaydın kızlar..
Türkçe ve hayat bilgisinden 5. fasiküllerimiz eksikti onları bitirdik zor zahmet.okuma yapmadık..
biraz da diriliş filmini seyrettim.
güzeldi evet.eşim diyor ki ağır bir film ama yinede bakıyor..biz dün kör nokta filmine bi kaptırdık kendimizi. mümkün değil bırakamadık
sonra ertuğulu açtık . ama güzeldi demi.
sonunda olmuş yerli malı..günaydın kızlarrr,
akşam sadece matematikteki çıkarma işlemlerinden örnekler yapın defterinize demiş, onları yazdı. Başka da ödev yok dedi. kitapta okumadık. bugün yerli malı yapacaklar, onun için milföy börek yaptım, 1 tane de meyve suyu gönderdim 1 litrelik. velileri istemiyorum demiş, iyiki de öyle demiş, yoksa kızım beni isteyecekti.
kereviz yemeye devam ettik, bugün akşam da eşimi idare eder.
kızıma da hazır mantı yapmayı düşünüyorum.
zaten hep unuturlar demi okumayı işlerine gelmez..Günaydınnlarrr,
Dün okuldan sonra bir kaç sayfa hayat bilgisi testi çözmüş oğlan babası söylemiş, ben aradım eve giderken kitap oku dedim ama okumamıştı. Unuttum diyor birde. Neyse ben yemek yaparken oda okuma yaptı, sonra biraz İngilizce test çözdü, birazda hayat bilgisi test çözdük, babasıyla bir kaç konu tekrarı yaptılar ben duştayken... Böyle bitti akşamımız yani...
çok şükür canım, kaygısı geçsin değil mi? aynen öyle, ama annemin gidesi varmış, üzüldü biraz. niye gidilmiyomuş ki diyor, ben de bişey demedim artıksonunda olmuş yerli malı..
zaten velilerin işi ne ki orda kalabalıktan başka bişi olmaz bana göre..
günaydın kızlar
zeliş sen oğlanı sık sık yıkıyorsun galiba.
ben akşamları yıkayamıyorum . akşamları ne zaman yıkasam hasta olur . güzdüz yıkayınca hasta olmuyor benim sıpalar
gece üstünü çok açıyorlar ondan mı hasta oluyor benim oğlanlar banyo sonrası acaba.
bizim ödevlerimiz çoktu yine.
akşam tvibu da film denk geldi.
kör nokta . izlediniz mi bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim . çok duygusal bir film. oskar ödüllü.
emir de tabi çok beğendi. ona baka baka ödev yapınca ödevlerin yarısını yanlış yapmış
düzelttik sonra
aynı konular .
3 basamaklı sayılarda çıkarma işlemi
film bitene kadar saat 9.30 olmuştu. kitap okuma bu akşam dedim . yattı uyudu.
çünkü başlayınca kitabı bitirmek istiyor. saat oluyor 10.00
zaten hep unuturlar demi okumayı işlerine gelmez..
benim oğlanda der unuttum diye..
ilahi annen ..gezcekler ya.çok şükür canım, kaygısı geçsin değil mi? aynen öyle, ama annemin gidesi varmış, üzüldü biraz. niye gidilmiyomuş ki diyor, ben de bişey demedim artık
ay yazın bide oyuncak alıyor yanına banyodan çıkmak bilmiyor.Ben hep yatmadan önce yıkarım canım oğlanı haftada 2 defa yıkarım kışın yazın daha fazla tabi, benimki de açar üstünü ama yatağı tam peteğin önünde ve evimiz genelde sıcak olur o yüzden çok sorun olmuyor.
Bu filmi de not alıyorum Dilek izlenecekler listeme :)
aynen evde olanlar gezcek yer arıyor, bizse evi arıyoruz.ilahi annen ..gezcekler ya.
yazın ben de küveti doldurur eline oyuncaklarını veririm, durur epey. kışın ama zor yani, biz de haftada 1 banyo yapıyoruz epeydir, biliyorsunuz bir de antalya da doğal gaz olayı daha yeni başlıyor, bizim evlerde yok, evin içi buz gibi oluyor, sadece ısıtıcı olan yer sıcak, odadan çıktın mı buz gibi ortalık. O yüzden hasta olurlar diye yaptıramıyom. ama en az haftada 2 kere yıkanmak lazım, çocuk olsun yetişkin olsun yani şart.ay yazın bide oyuncak alıyor yanına banyodan çıkmak bilmiyor.
merhaba canım,Maşallah sohbetleriniz ne güzel.sık giremiyorum ama. Olsun bakalım.
Bu aralar çarpım tablosu ve çarpım tabloyu gerıden saymayı tekrar edıyorlar.sıfatlarla zamirleri öğreniyorlar .pek anlayamamış herhalde oturduk babayla örnek vererek anlattık tamam şimdi anladım dedi.cok ustelemedım.bugun okuldan gelsinde bi hatırlatayım bakalım unutmuştu :)
geçmiş olsun canım nesi var üşütmüş mü.günaydın kızlarrr,
benim kız hastalanmış, dün doğru dürüst bişey yapamadık. yemek de önceki günkü yemekleri yedik. sonrasında biraz dizi izledim, çamaşır attım makinaya, onları serdim ve yattım.
evet canım üşütmüş, dün bir de beni salak yerine koymaz mı öldüm allahım, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.geçmiş olsun canım nesi var üşütmüş mü.
günaydın kızlarrr,
benim kız hastalanmış, dün doğru dürüst bişey yapamadık. yemek de önceki günkü yemekleri yedik. sonrasında biraz dizi izledim, çamaşır attım makinaya, onları serdim ve yattım.
zeliş Lucy diye bir film var, izlemiş miydin? tavsiye eder misin? dün accık bakayım dedim, kanla-vahşetle başladı, kapattım. sen izlediysen fikrini almak isterim? top 10 yapsana bize? herkes kendi top 10 unu yapsın, ona göre bakalım biz de olur mu kızlar?
ha bu arada tartıldım, 67,9 kg. olmuşum
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
dün matematikten bir tane fotokopimiz vardı..birazda okuma yaptık..
evde raket le top oynadık..topu ses çıkmasın diye gazeteden yaptım..kıvırdım yuvarladım ama güzel oldu..
bu mesajı daha yeni gördüm zelişçim.Ben hep yatmadan önce yıkarım canım oğlanı haftada 2 defa yıkarım kışın yazın daha fazla tabi, benimki de açar üstünü ama yatağı tam peteğin önünde ve evimiz genelde sıcak olur o yüzden çok sorun olmuyor.
Bu filmi de not alıyorum Dilek izlenecekler listeme :)
yazın biz de öyleyiz.ay yazın bide oyuncak alıyor yanına banyodan çıkmak bilmiyor.