İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar..
Türkçe ve hayat bilgisinden 5. fasiküllerimiz eksikti onları bitirdik zor zahmet.okuma yapmadık..
biraz da diriliş filmini seyrettim.

günaydın kızlar..
Türkçe ve hayat bilgisinden 5. fasiküllerimiz eksikti onları bitirdik zor zahmet.okuma yapmadık..
biraz da diriliş filmini seyrettim.
biz dün kör nokta filmine bi kaptırdık kendimizi. mümkün değil bırakamadık
sonra ertuğulu açtık . ama güzeldi demi.

günaydın kızlarrr,
akşam sadece matematikteki çıkarma işlemlerinden örnekler yapın defterinize demiş, onları yazdı. Başka da ödev yok dedi. kitapta okumadık. bugün yerli malı yapacaklar, onun için milföy börek yaptım, 1 tane de meyve suyu gönderdim 1 litrelik. velileri istemiyorum demiş, iyiki de öyle demiş, yoksa kızım beni isteyecekti.
kereviz yemeye devam ettik, bugün akşam da eşimi idare eder.
kızıma da hazır mantı yapmayı düşünüyorum.
sonunda olmuş yerli malı..
zaten velilerin işi ne ki orda kalabalıktan başka bişi olmaz bana göre..

benim eşim de bakıyordu, ben pek bakamadım, mutfak ve çocukların odası arasında mekik dokumaktan, sonra da uyku bastırdı, mayıştım, 3 lü koltuğa uzandım, uyumuşum 1 saat kadar, kalkınca da gittim yattım.
kör noktayı not ediyorum Dilek, listemde bulunsun.
Amin khanın Dhoom filmine baktım ben de dün, süper aksiyonlu bir filmdi, tavsiye ederim. adamlar nasıl hareketler yapıyorlar yaa, aşmışlar olayı. 3 saate yakın sürüyor.

Günaydınnlarrr,

Dün okuldan sonra bir kaç sayfa hayat bilgisi testi çözmüş oğlan babası söylemiş, ben aradım eve giderken kitap oku dedim ama okumamıştı. Unuttum diyor birde. Neyse ben yemek yaparken oda okuma yaptı, sonra biraz İngilizce test çözdü, birazda hayat bilgisi test çözdük, babasıyla bir kaç konu tekrarı yaptılar ben duştayken... Böyle bitti akşamımız yani...
zaten hep unuturlar demi okumayı:KK48::KK48: işlerine gelmez..
benim oğlanda der unuttum diye..

günaydın kızlar
zeliş sen oğlanı sık sık yıkıyorsun galiba.
ben akşamları yıkayamıyorum . akşamları ne zaman yıkasam hasta olur . güzdüz yıkayınca hasta olmuyor benim sıpalar
gece üstünü çok açıyorlar ondan mı hasta oluyor benim oğlanlar banyo sonrası acaba.

bizim ödevlerimiz çoktu yine.
akşam tvibu da film denk geldi.
kör nokta . izlediniz mi bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim . çok duygusal bir film. oskar ödüllü.
emir de tabi çok beğendi. ona baka baka ödev yapınca ödevlerin yarısını yanlış yapmış :KK57::KK57::KK57:
düzelttik sonra
aynı konular .
3 basamaklı sayılarda çıkarma işlemi
film bitene kadar saat 9.30 olmuştu. kitap okuma bu akşam dedim . yattı uyudu.
çünkü başlayınca kitabı bitirmek istiyor. saat oluyor 10.00

Ben hep yatmadan önce yıkarım canım oğlanı haftada 2 defa yıkarım kışın yazın daha fazla tabi, benimki de açar üstünü ama yatağı tam peteğin önünde ve evimiz genelde sıcak olur o yüzden çok sorun olmuyor.

Bu filmi de not alıyorum Dilek izlenecekler listeme :)

zaten hep unuturlar demi okumayı:KK48::KK48: işlerine gelmez..
benim oğlanda der unuttum diye..

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben hep yatmadan önce yıkarım canım oğlanı haftada 2 defa yıkarım kışın yazın daha fazla tabi, benimki de açar üstünü ama yatağı tam peteğin önünde ve evimiz genelde sıcak olur o yüzden çok sorun olmuyor.

ay yazın bide oyuncak alıyor yanına banyodan çıkmak bilmiyor.

ilahi annen ..gezcekler ya.:KK45::KK45:
aynen evde olanlar gezcek yer arıyor, bizse evi arıyoruz.

yazın ben de küveti doldurur eline oyuncaklarını veririm, durur epey. kışın ama zor yani, biz de haftada 1 banyo yapıyoruz epeydir, biliyorsunuz bir de antalya da doğal gaz olayı daha yeni başlıyor, bizim evlerde yok, evin içi buz gibi oluyor, sadece ısıtıcı olan yer sıcak, odadan çıktın mı buz gibi ortalık. O yüzden hasta olurlar diye yaptıramıyom. ama en az haftada 2 kere yıkanmak lazım, çocuk olsun yetişkin olsun yani şart.

Maşallah sohbetleriniz ne güzel.sık giremiyorum ama. Olsun bakalım.
Bu aralar çarpım tablosu ve çarpım tabloyu gerıden saymayı tekrar edıyorlar.sıfatlarla zamirleri öğreniyorlar .pek anlayamamış herhalde oturduk babayla örnek vererek anlattık tamam şimdi anladım dedi.cok ustelemedım.bugun okuldan gelsinde bi hatırlatayım bakalım unutmuştu :)

Maşallah sohbetleriniz ne güzel.sık giremiyorum ama. Olsun bakalım.
Bu aralar çarpım tablosu ve çarpım tabloyu gerıden saymayı tekrar edıyorlar.sıfatlarla zamirleri öğreniyorlar .pek anlayamamış herhalde oturduk babayla örnek vererek anlattık tamam şimdi anladım dedi.cok ustelemedım.bugun okuldan gelsinde bi hatırlatayım bakalım unutmuştu :)
merhaba canım,
zaten sıkmadan çalıştırmak lazım, yoksa hemen kaçacak yer arıyorlar.

günaydın kızlarrr,
benim kız hastalanmış, dün doğru dürüst bişey yapamadık. yemek de önceki günkü yemekleri yedik. sonrasında biraz dizi izledim, çamaşır attım makinaya, onları serdim ve yattım.

zeliş Lucy diye bir film var, izlemiş miydin? tavsiye eder misin? dün accık bakayım dedim, kanla-vahşetle başladı, kapattım. sen izlediysen fikrini almak isterim? top 10 yapsana bize? herkes kendi top 10 unu yapsın, ona göre bakalım biz de olur mu kızlar?
ha bu arada tartıldım, 67,9 kg. olmuşum:KK23::KK23::KK23:

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
dün matematikten bir tane fotokopimiz vardı..birazda okuma yaptık..
evde raket le top oynadık..topu ses çıkmasın diye gazeteden yaptım..kıvırdım yuvarladım ama güzel oldu..:KK45:

günaydın kızlarrr,
benim kız hastalanmış, dün doğru dürüst bişey yapamadık. yemek de önceki günkü yemekleri yedik. sonrasında biraz dizi izledim, çamaşır attım makinaya, onları serdim ve yattım.
geçmiş olsun canım nesi var üşütmüş mü.

geçmiş olsun canım nesi var üşütmüş mü.
evet canım üşütmüş, dün bir de beni salak yerine koymaz mı öldüm allahım, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
ben buna testler işaretleyip veriyorumya, yapmamak için üzerlerine biz bu konuyu yazmadık geçmiş, 4-5 tane teste böyle yapmış, oysaki konu içeriğini okusa yapacak, tepesinde Benim eşsiz yuvam yazıyor mesela görmedik demiş geçmiş. neyse bu ödev yaptı diye geçti internet başına, hasta olsalar da internet oluca iyileşirler biliyosun.
neyse bi baktım hiçbiri yapılmamış kızdım ben buna, bu sefer kıvırttı ben onları kendim işaretledim, senin verdiklerini önce yapmıştım diye, ya arkadaş bacak kadar boyuyla adam kandıracaklar, kızdım bir sürü, yalan söyleme dedim, gitti hemen babaya ağlayarak fiskos halinde babasına anlatıyo, ben yaptım da annem inanmıyor da vs.vs. diye, babası da tamam kızım yat hadi dedi buna. ben neyse babasına kaş-göz yaptım sus-karışma diye, o da bana hasta üzme diye işaret yapıyo, neyse ben de dedim ki sesli bir şekilde ''yalan söyleyen çocukları Allah görür, anne-babanın kandırabilirsin ama Allah affetmez'' dedim, babasına diyormuş gibi. etti etmedi ağlamaya başladı ama ısrarla da kendi haklıymış gibi davranyo, yarım saat ağladı ben yalan söylemiyom, şaşırdım demeye başladı. böyle işte, akşam tekrar yatarken güzelce konuştum, bana ne olursa olsun yalan söyleme dedim, bir kere yalan söyleyip güvenini yitirirsen bir daha doğruyu söyledğinde inandıramazsın vs.vs.
bakalım düzelir inşallah, ama hiç hoş değildi akşam yaptıkları.

Günaydın kızlarr,

Akşam hikaye haritası ile uğraştı oğlan ben yemekle filan uğraşırken sonra biraz İngilizce test kitabından çalıştı, bugün ingilice dersi ar geçen hafta öğrendiği sıfatları tekrar ettik.

Bu arada göbek ölçümü aldım 89 çok kötü değil mi....

Tartıldım kilom 54,5 hedefi yazmıştım zati Dilek dün tablo yaptın mı aldın mı verileri kız???

günaydın kızlarrr,

Geçmiş olsun canım kızına, ben hiç iş filan yapmadım bu akşam artık...

zeliş Lucy diye bir film var, izlemiş miydin? tavsiye eder misin? dün accık bakayım dedim, kanla-vahşetle başladı, kapattım. sen izlediysen fikrini almak isterim? top 10 yapsana bize? herkes kendi top 10 unu yapsın, ona göre bakalım biz de olur mu kızlar?
ha bu arada tartıldım, 67,9 kg. olmuşum:KK23::KK23::KK23:

Top 10 derken şimdiye kadar izlediğim filmlerden mi canım lucy duydum aklımda ama izlemedim henüz.

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..
dün matematikten bir tane fotokopimiz vardı..birazda okuma yaptık..
evde raket le top oynadık..topu ses çıkmasın diye gazeteden yaptım..kıvırdım yuvarladım ama güzel oldu..:KK45:

Valla süper fikir bu aslında oğlanın badmingtonları arabanın bagajında duruyor çok seviyor oynamayı ama nerde şimdi birde kış zaman yok ki...

bu mesajı daha yeni gördüm zelişçim.
evin sıcaksa ve hasta olmuyorsa yıka canımcım. rahatlar.
yazın biz de öyleyiz.
bi ara kaplumbağamız vardı. onunla girerlerdi banyoya . kaplumbağa yüzerdi baya baya.
şampuan dökecekleri vakit çıkartırlardı hayvanı.
bi kere ediz sabun sürmüştü hatta. hayvan bayılmıştı.
oyuncak olarak kayık alırlar. leogo adamları , korsanları alırlar . ikisi girer küvete . arada kavga çıkar . anne ediz i al burdan ben kendim oynuycam derler . bazen ediz girmek istemez o zaman emir illa ediz de gelsin diye tutturur.
yazın iyi oluyor . özellikle parktan sonra şart.

X