İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yemeğimi de yedim geldim.
az tarhana çorba
2 parça fırında tavuk+patates
salata-yoğurt.
çok doydum elhamdülillah.

discovery de izledim bunu fadimecim.
az tarhana çorba
salata-yoğurt.
afiyet olsun canım
ben 1 portakal ve 3 ceviz yiyebildim
daha bi şey yiyemem .
sabah 1 yumurta ve 1 dilim ekmeği zorla yedim
yine de kilo vermek yerine biraz kilo aldım . çünkü midem çok yavaşladı. hazmetmiyor.

ben kırtasiyeye gideyim fadimecim
oğlanın yarın görsel sanatlar dersi var. yılbaşı kartı yapacaklar. bi simli yapıştırıcımız eksik. onu da alam gelem.

az tarhana çorba
salata-yoğurt.

afiyet olsun canım
daha bi şey yiyemem .
yine de kilo vermek yerine biraz kilo aldım . çünkü midem çok yavaşladı. hazmetmiyor.

afiyet olsun canım.
bizde ezogelin çorba,tavuk ızgara,pilav ve salata var.

Afiyet olsun kızlar

Bizde de tavuk vardı ana yemek olarak ama ben pek az yedim bugün öğleden sonra yiyeceğim bir şeyler açım hala anlayacağınız...

Yeşim neden gelmedi bugün onların doğumgünü kutlaması bugün müydü yoksa ama sanmam ya hafta sonudur herhalde değil mi?

Afiyet olsun kızlar

Bizde de tavuk vardı ana yemek olarak ama ben pek az yedim bugün öğleden sonra yiyeceğim bir şeyler açım hala anlayacağınız...

Yeşim neden gelmedi bugün onların doğumgünü kutlaması bugün müydü yoksa ama sanmam ya hafta sonudur herhalde değil mi?
yeşim geçmiş yazılarında 28 aralıkta mc donalts da yer ayırttım demişti.
hiç gelmedi mi bugün.

afiyet olsun canım
daha bi şey yiyemem .
canım yaaa, vitaminsiz kalacaksın böyle de, direncin düşecek. dikkat et kendine tamam mı, çorba da mı içemiyorsun? ana öğünlerde hiç olmadı bir çorba içmeye bari zorla kendini.

ben kırtasiyeye gideyim fadimecim
oğlanın yarın görsel sanatlar dersi var. yılbaşı kartı yapacaklar. bi simli yapıştırıcımız eksik. onu da alam gelem.
tamam canım git gel bakalım.
afiyet olsun canım.
bizde ezogelin çorba,tavuk ızgara,pilav ve salata var.
afiyet olsun canım.

Afiyet olsun kızlar

bugün hepimizde tavuk günüymüş hee.
haftasonudur herhalde, doğum günleri bugünmüş ama.
hiç gelmedi mi bugün.
evet gelmedi.

Afiyet olsun kızlar

canım yaaa, vitaminsiz kalacaksın böyle de, direncin düşecek. dikkat et kendine tamam mı, çorba da mı içemiyorsun? ana öğünlerde hiç olmadı bir çorba içmeye bari zorla kendini.

tamam canım git gel bakalım.
afiyet olsun canım.

bugün hepimizde tavuk günüymüş hee.
haftasonudur herhalde, doğum günleri bugünmüş ama.
evet gelmedi.
hiç gelmedi mi bugün.
şimdi geldim kızlar,yılsonu yoğunluğu birde malum sosyal medyadan cevap yazdım herkese anca :) doğumgü pazar günü iyi hatırlamışsınız valla.

Eklentiler

• DogumGunu68.jpg
    DogumGunu68.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 70
yok cnm yarın akşam ablam gelicek,cumarteside beraber çalışıp bitiririz inşallah :)
fotograf isteriz
ben yeni yıl için bugün hazır şekerlerden aldım . evde bambu çubuklar var.
nasip olursa yeniyıl akşamı yapacağım
bulursam resim atayım sana . fikir olsun.

fotograf isteriz
ben yeni yıl için bugün hazır şekerlerden aldım . evde bambu çubuklar var.
nasip olursa yeniyıl akşamı yapacağım
bulursam resim atayım sana . fikir olsun.
bulamadım ama bi yerde görmüştüm
roccoo yumuşak şekerler var ya.
dondurma külahı olanlardan almış bi bayan
onların altına çöpşiş çubuğu saplamış
bi de benim o diye bi şey var ya.
2 bisküvi arasında marşmellow . ondan aldım ..onu da bayan yine tam marşmellow kısmına doğru çöpşiş çubuğu saplamış
bardak gibi bi yerde dik koyarak sunmuş iki şeyi de.

günaydın kızlarrr,
akşam sadece matematikteki çıkarma işlemlerinden örnekler yapın defterinize demiş, onları yazdı. Başka da ödev yok dedi. kitapta okumadık. bugün yerli malı yapacaklar, onun için milföy börek yaptım, 1 tane de meyve suyu gönderdim 1 litrelik. velileri istemiyorum demiş, iyiki de öyle demiş, yoksa kızım beni isteyecekti.
kereviz yemeye devam ettik, bugün akşam da eşimi idare eder.
kızıma da hazır mantı yapmayı düşünüyorum.

Günaydınnlarrr,

Dün okuldan sonra bir kaç sayfa hayat bilgisi testi çözmüş oğlan babası söylemiş, ben aradım eve giderken kitap oku dedim ama okumamıştı. Unuttum diyor birde. Neyse ben yemek yaparken oda okuma yaptı, sonra biraz İngilizce test çözdü, birazda hayat bilgisi test çözdük, babasıyla bir kaç konu tekrarı yaptılar ben duştayken... Böyle bitti akşamımız yani...

Günaydınnlarrr,

Dün okuldan sonra bir kaç sayfa hayat bilgisi testi çözmüş oğlan babası söylemiş, ben aradım eve giderken kitap oku dedim ama okumamıştı. Unuttum diyor birde. Neyse ben yemek yaparken oda okuma yaptı, sonra biraz İngilizce test çözdü, birazda hayat bilgisi test çözdük, babasıyla bir kaç konu tekrarı yaptılar ben duştayken... Böyle bitti akşamımız yani...
canım maşallah sizinki yapmış yine bişeyler, yatarken okuma yapalım dedim onu da yapmadı benimki. türkçeden test vermiştim yapmadım dedi, bugün akşam diyeceğim ben de ya o testleri yaparsın, ya da haftasonu internet oynayamazsın, bakalım işe yarayacak mı?

canım maşallah sizinki yapmış yine bişeyler, yatarken okuma yapalım dedim onu da yapmadı benimki. türkçeden test vermiştim yapmadım dedi, bugün akşam diyeceğim ben de ya o testleri yaparsın, ya da haftasonu internet oynayamazsın, bakalım işe yarayacak mı?

Yaptık canım ama bütün akşamımız bitti, sonra yıkayıp yatırdım hemen başka bir şeye de vakit kalmadı. Yapar seninki de canım illa başlarında olmak gerekiyor. Alışacaklar biraz daha büyüsünler de..

Yaptık canım ama bütün akşamımız bitti, sonra yıkayıp yatırdım hemen başka bir şeye de vakit kalmadı. Yapar seninki de canım illa başlarında olmak gerekiyor. Alışacaklar biraz daha büyüsünler de..
haklısın canım, ya çocuğa vakit ayırcan ya kendine değil mi? neyse sağlık olsun bakalım.

günaydın kızlar
zeliş sen oğlanı sık sık yıkıyorsun galiba.
ben akşamları yıkayamıyorum . akşamları ne zaman yıkasam hasta olur . güzdüz yıkayınca hasta olmuyor benim sıpalar
gece üstünü çok açıyorlar ondan mı hasta oluyor benim oğlanlar banyo sonrası acaba.

bizim ödevlerimiz çoktu yine.
akşam tvibu da film denk geldi.
kör nokta . izlediniz mi bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim . çok duygusal bir film. oskar ödüllü.
emir de tabi çok beğendi. ona baka baka ödev yapınca ödevlerin yarısını yanlış yapmış :KK57::KK57::KK57:
düzelttik sonra
aynı konular .
3 basamaklı sayılarda çıkarma işlemi
film bitene kadar saat 9.30 olmuştu. kitap okuma bu akşam dedim . yattı uyudu.
çünkü başlayınca kitabı bitirmek istiyor. saat oluyor 10.00

X