İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

aha da mısırlar bunlar.bizim camın önü burası kızlar.
bloğ için çekmiştim .

tablo güzelmiş. karpuz neci, o da mı süs?
:)
kartpostal emir için. resim dersinde yapacaklarmış..onun için almıştım . oraya koymuş sıpa
karpuz da eşimin çiftilten. cücük kadar kalmış. getirdi süs d iye. mısırlar da onun iş yerinden

aaaaa ama kuş yuvasını görmediniz.
onu da eşim bulmux. ağaçtan düşmüş. içi boşmuş. yumuşacık tüylerle doldurmuş içini .sanıyorum serçe.

aaaa ben de ekleyeyim o zaman, dur demekki aynı tarif. Bir de yumurta sarısı diyordu onda.
benim tarifte de yumurtanın sarısı diyordu ama ben kaç kez yaptım beyazlarını atıyordum hep .ama dün aman nolcak ki beyazınıda koysam dedim koydum bende..değişen bişi yok tadında..

aaaaa ama kuş yuvasını görmediniz.
onu da eşim bulmux. ağaçtan düşmüş. içi boşmuş. yumuşacık tüylerle doldurmuş içini .sanıyorum serçe.
gördüm kızzzz, bizim de bir kuşumuz var, geliyor balkona klima motoruna yuva yapıyor, ordan da balkonumu pisletiyor, başım dertte yuvasını da bozmaya kıyamıyoz, olan balkona oluyor.

benim tarifte de yumurtanın sarısı diyordu ama ben kaç kez yaptım beyazlarını atıyordum hep .ama dün aman nolcak ki beyazınıda koysam dedim koydum bende..değişen bişi yok tadında..
anladım canım, deneyelim bakalım fırsat bulursak.

gördüm kızzzz, bizim de bir kuşumuz var, geliyor balkona klima motoruna yuva yapıyor, ordan da balkonumu pisletiyor, başım dertte yuvasını da bozmaya kıyamıyoz, olan balkona oluyor.
o zormuş işte yav. yani hep mi orda. hiç gitmiyor mu.

ayyy bir sürü alıntı yaptım ama yazamıyorum kızlar çıkmam lazım

Kızlar günaydın.
Çok özledim sizi.
İşler feci durumda, geçen hafta çok çok yoğundu gelemedim bir türlü. Ev de aynı daha tam anlamıyla yerleşemedim. Akşam eve gidiyorum yemek, kızın ödevi falan derken saat 10 oluyor. Sonra biraz ev işi yapıp ben de yatıyorum. İstanbulda hava epeydir yğmurlu ve sisli, içim sıkıldı valla.
Bu arada bugün kızkardeşim doğuma gitti. Annem onun yanında. Eşim izin aldı bugün, çocukları o bakıyor. Yarın da ben izin alacağım, böyle idare edeceğiz.

o zormuş işte yav. yani hep mi orda. hiç gitmiyor mu.
yazın gidiyor, kaldırmıştık yuvayı, kışın yine gelmiş.
hoşgeldin canım.
Allah kolaylık versin, bitmedi mi yerleşme, zor oluyr böyle de yaaa.
Aaaa yeğen mi geliyor, Hadi hayırlısıyla gelsin bakalım.

Bizim geçen haftaki ingilizce faciamızdan sonra haftasonu bayağa çalıştık.Hatta ben hızımı alamayaraktan çocuğa kendini tanıtan kısa yazı bile yazdırdım.Adım mert,9 yaşındayım.İstanbulluyum.Öğrenciyim gibi...Ama hoşuna gitti yazabilince.Dediğin gibi nereden başlıyacakjlarını bilemiyorlar cevap verirken oda soruyu tam anlamamalarından kaynaklanıyor.Ama haftasonları mutlaka üstünden geçilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…