- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
okulda geçirilen bunca s aatin yanında bi etüt eksikti zaten.
okulda yatsın kalksınlar bari de tam olsun.
ahhh dileğim söylenecek çok şey varda boşver geçecek bu zamanlar da inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okulda geçirilen bunca s aatin yanında bi etüt eksikti zaten.
okulda yatsın kalksınlar bari de tam olsun.
benim kız kendisi hazırlar canım, hiç üstüne bile alınma sen, bırak hazırlasın, sorumluluk almayı öğrensin.he ya haklısın
akşam emir in ödevleri uzun sürdü.
babasıyla her akşam 2tur santranç oynuyorlar
yatışı 9 u geçiyor
çantasını hazırlamamıştı.
sen yat ben hazırlarım dedim
akşam o yatınca unuttum ben tabi
sabah kalkmış nasıl söyleniyor. hazırlayacaktın diye
bakıcı teyzemiz sağ olsun biz hazırlarız dedi falan ama emir efendi hala bana tafra yapıyor.
bacak kadar boyuyla..tövbe yarabbim ya..
bundan sorna geç de kalsa çantasına hazır ettirmeden yatırırsam yani .
he ya haklısın
akşam emir in ödevleri uzun sürdü.
babasıyla her akşam 2tur santranç oynuyorlar
yatışı 9 u geçiyor
çantasını hazırlamamıştı.
sen yat ben hazırlarım dedim
akşam o yatınca unuttum ben tabi
sabah kalkmış nasıl söyleniyor. hazırlayacaktın diye
bakıcı teyzemiz sağ olsun biz hazırlarız dedi falan ama emir efendi hala bana tafra yapıyor.
bacak kadar boyuyla..tövbe yarabbim ya..
bundan sorna geç de kalsa çantasına hazır ettirmeden yatırırsam yani .
kızlarrr kızlar Fatma nerde bugün? Hatice kayıplara karıştı zaten.
Ne yediniz öğlen?
Ben fırında patlıcan musakka+yoğurt+tere ve turp yedim. Pilav vardı yemedim bakalım, kaç saat dayanacağım
nasıl gidiyor senin diyet işleri? ben iyice şiştim yine ya, ne zaman dikkat edeyim desem daha çok kaçamak yapıyorumevet ikisi de yoklarrr hatice bayadır gelmedi merak ediyorum bende aslında
bizde kuru vardı bugün canım baklavada vardı ama yemedim öğleden sonraya ayırdım
nasıl gidiyor senin diyet işleri? ben iyice şiştim yine ya, ne zaman dikkat edeyim desem daha çok kaçamak yapıyorum
ayyy bilmiyorum yaaa, hiç hoşnut değilim halimden ama?gitmiyorki canım ha bire yemeye devam ediyorum yaaa
bende fenayım sürekli şiştiğimi hissediyorum
ayyy bilmiyorum yaaa, hiç hoşnut değilim halimden ama?
maakarna , mercimek çorba. pirasa ama yemedim. biber kızartası yoğurtu..az verdiler.kızlarrr kızlar Fatma nerde bugün? Hatice kayıplara karıştı zaten.
Ne yediniz öğlen?
Ben fırında patlıcan musakka+yoğurt+tere ve turp yedim. Pilav vardı yemedim bakalım, kaç saat dayanacağım
canım günaydıngünaydın kızlarr,,
cumartesi iş çıkışı annemleri de aldım eve geçtim. Pide yaptırdım, hep beraber yedik. Eşim yine geç geldi. Neyse ki fuar cumartesi günü bitti.
pazar sabah da ev süpürdüm, kahvaltı yaptık, kızımla biraz test çözdük, okul ödevlerini yaptı. Sonrasında dilekcim şu sözünü ettiğimiz sinema keyfini çıkaralım diye dışarı çıktık.
Aman çıkmaz olaydık ne kalabalık ne kalabalık, hava da yağmurlu olunca tüm millet Özdilek avm ye hücum etmiş, trafik, kapalı otopark dolmuş, her yer araç, en az 30 dakika avm etrafında park edebilmek için bekledik, sonunda zorla açıkta bir yer bulduk ama avm ye epey uzaktı yani, yağmur da var, mecburen park ettik. Neyse gittik avmye, saat zaten olmuş 15,00 çizgi film vardı penguenler o da 16,00 da başlayacakmış, açıkçası pek de giresim gelmedi, oraya girdik mi gün bitecek, hadi dedim kızım mağaza gezelim. Neyse pantolon istiyordu, ona bir pantolon aldım, kendim çantalara baktım Özdilek kendi mağazasından 100 tl den başlıyor, güzel çantalar var ama çok pahalı yani. Neyse sonra D&R a gittik, ordan 2 kitap aldık, biri Şirinler serisinden Dilekcim, kızım da bayılıyor, evde de geçen gün bulduk önceden almışız 1 tane, bunun serisini tamamlayalım dedi bana, ben de oku da alırız yine dedim.
Neyse işte ordan mağazaları gezdik, Kipa market vardı, oraya gittik,orayı da gezdik, dönüşte evde meyve yoktu, yolumuzun üstünde de pazar vardı, pazarımızı da gördük ve döndük.
Ama bu esnada epey yol katettiğimiz için çok da yorulduk, ayağımda da topuklu çizme vardı, yorucu oldu yani,, ama bir yandan da sporumu yapmış oldum.
Eve bir geldim, ben,m büyük kızla babası yayılmışlar oturuyorlar. Babası yemek yemeyecek miyiz diyor? Gitmeden önce sofra hazırlamıştım, ben tokum diye yememişti, ben de dedim ki ben aç değilim, sen ye Karnabar kızartmıştım.
Neyse yine de artık çay koydum, kalan pideler vardı onları ısıttım, sofra kurduk, çay içtik. Akşam da kızın yaptığı testlerin hepsini kontrol ettim, ödev verdim bugün için.
O da kitabını okudu, birlikte kitap okuduk.
Büyük kız internetten ders aldı.
Sonra biraz tv baktım ve yattım.
Ve yine yeni bir haftaya merhabalar diyerek başladık güne, güzel bir hafta olur inşallah
canım günaydın
hafta sonu biraz yoğunmuş..hele ki avm..
olsun yine de güzel geçmiştir inşallah
biz ne ne niyetlerle çıkıyoruz evden de çok zaman sizin gibi oluyoruz.
şirin serisini biz de dün gördük highway diye bi alış veriş yeri var bolu dağında.
oraya gittik dün.
orda dediğin gibi bi kitapçı vardı.
şirin ve levent serisi
sonra emir in çok istediği kramponu orda bulduk. istediğinden aldık. amcası para yollamıştı. hatta ediz için de alın diye yollamış fazladan..ama ona almadık. kayar düşer diye..ona başka bi şeyler almak istiyorum.hatta kadife pantolonlar almak istiyorum ikisine de ..
dün bizim de böyleydi fadimem
kek yaptım
eşim evi süpürdü sildi.
ben toz aldım
sabah kalktım barbunya pişirdim
pankek yaptım çocuklara ve emir in beslenmesine
yelek örmeye devam..dinlendiriyor
evdey film izledim cumartesi günü,
karayip korsanlarının 1. bölümünü
bir de yüzüklerin efendisi 1. bölüm.
tvibuu dan izliyorum
öyle hoşuma giden bi film olursa açıyorum
çocuklar ipad oynadılar cumartesi günü çok .
cuma günü yemeğe gittik , fakat fotograf makinamın şarjı yoktu..tam çıkarken fark ettik
ipad i almadım ..çocuklar üstüne atlar çünkü ..foto çekmek için çıkarsam bile.
kendi cep telefonumdan cektim
yollayayım dedim akşam eve gelince wifi açtım..bu kez de face güncelleniyor diyor ..telefon kitleniyor..bi türlü olmadı..yollayamadım..yemekte resim yollarım demiştim ama olmadı.
ah Zelişim harbiden sizinki daha yoğun olmuş, kış günü hasta etmeyin oğlanı da sonra.Günaydın kızlarr yorucu bir hafta sonu oldu aslında benim içinde evde işlerimde kaldı ne yemek yaptım kendimize nede ütülerimi yapabildim...
Oğlan havuza başladı kurslarda var biliyorsunuz 2 günde sabah 9 dan öğlen 13 e kadar dolu cumartesi babası dünde ben götürdüm...
Cumartesi ordan gelince hep beraber dışarı çıktık alacaklarımız vardı onları aldık. Geri dönünce oğlanı dedeye bırakıp gece tiyatroya gittik eşimle.
Pazar günü de ben götürdüm havuza ve kursa sonra hep beraber Avm ye gittik, biraz kendim için bişey aldım gezdik yemek filan yiyip döndük ama akşam 19 olmuştuk yani...
Bugün için hazırlıkları yapıp yattık hemen...
Fadiem senin de yoğun geçmiş hafta sonun... Yeni haftaya yorgun başlıyoruz...
günaydın canım,canım günaydın
hafta sonu biraz yoğunmuş..hele ki avm..
olsun yine de güzel geçmiştir inşallah
biz ne ne niyetlerle çıkıyoruz evden de çok zaman sizin gibi oluyoruz.
şirin serisini biz de dün gördük highway diye bi alış veriş yeri var bolu dağında.
oraya gittik dün.
orda dediğin gibi bi kitapçı vardı.
şirin ve levent serisi
sonra emir in çok istediği kramponu orda bulduk. istediğinden aldık. amcası para yollamıştı. hatta ediz için de alın diye yollamış fazladan..ama ona almadık. kayar düşer diye..ona başka bi şeyler almak istiyorum.hatta kadife pantolonlar almak istiyorum ikisine de ..
dün bizim de böyleydi fadimem
kek yaptım
eşim evi süpürdü sildi.
ben toz aldım
sabah kalktım barbunya pişirdim
pankek yaptım çocuklara ve emir in beslenmesine
yelek örmeye devam..dinlendiriyor
evdey film izledim cumartesi günü,
karayip korsanlarının 1. bölümünü
bir de yüzüklerin efendisi 1. bölüm.
tvibuu dan izliyorum
öyle hoşuma giden bi film olursa açıyorum
çocuklar ipad oynadılar cumartesi günü çok .
cuma günü yemeğe gittik , fakat fotograf makinamın şarjı yoktu..tam çıkarken fark ettik
ipad i almadım ..çocuklar üstüne atlar çünkü ..foto çekmek için çıkarsam bile.
kendi cep telefonumdan cektim
yollayayım dedim akşam eve gelince wifi açtım..bu kez de face güncelleniyor diyor ..telefon kitleniyor..bi türlü olmadı..yollayamadım..yemekte resim yollarım demiştim ama olmadı.
günaydın canım,günaydın kızlar...
kitaplardan yapılmayanları bitirin demiş öğretmenimiz.
fen kitabını bitirdik.matematiğe başladık.
cumartesi oğlanla anneme gittik.
pazar günü de ev işleri ve pasta yaptım.pazara gittik.
oğlanla dışarı çıktık pantolon baktık. biraz da parkta oynadı.