İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ayy ben bu ara akşamları yemeye başladım hep

çay içerken illa bişeyler yicem yani

Evet söylenirim hatta tatil dönüşü baya baya çemkirmiştim oda kızmıştı bana çok hızlı geliyordu ödüm patlamıştı birde gece aydınlatmalar az filan kabus gibiydi

ben kullanırken de o söylenir ama eskiden daha fenaydı artık o kadar değil

bende ona kızarım söylendikçe çünküüü

bişey anlatayım mı bununla ilgili

bana araba kullanmayı öğretirken bir ara o kadar zıvanadan çıktık bende delirdim tabi ona söyleniyorum

arabayıda benide bırakıp gitmişti yol ortasında deli adam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Afiyet olsun canım bende yedim azar azar doymadım öğleden sonra takviye yaparım
hahahah
ay zeliş çok güldüm yaaa.

bırakmşı gitmiş adam .
zeliş sen kaç yaşında evlendin.

hahahah
ay zeliş çok güldüm yaaa.

bırakmşı gitmiş adam .
zeliş sen kaç yaşında evlendin.

valla gitti kız direksiyonda ben vardım durdum bağırmaya başladım ona çünkü öncesinde diliyle yedi bitirdi beni sonra çarptı kapıyı gitti

bend eindim arabadan gittim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bak bu çok özel bir soru olmuş özelde yazayım en iyisi ::cool::cool::cool::cool:

canımcım ben az yerim zaten börek çörek işlerinden akşamları
hakkımı sabaha saklarım genellikle.
öyle alışkanlık olmuş..akşamları şöyle öğlenleri yediğim gibi yemiyorum.
o yüzden kiloda sabit kalıyorum sanıyorum.
bünye alıştı yıllardır.

fadimem seni seviyorum.:KK37::KK37::KK37:
aaaa dün ben burayı okumamışımya, en güzelini yapıyorsun Dilekcim. Afiyet şeker olsun, tesadüf ki akşam annem de tavada gözleme yapmış, çeyrek yufkadan börek yedim ben de.

komik-guzel-karikatur-56.jpg

sizin de eşiniz araba kullanırken konuşmanızdan şikayetçi mi??????////

.
anaammm hem de nasıl, bir keresinde kızdı, indi arabadan çekti gitti:KK53::KK53:

valla gitti kız direksiyonda ben vardım durdum bağırmaya başladım ona çünkü öncesinde diliyle yedi bitirdi beni sonra çarptı kapıyı gitti

bend eindim arabadan gittim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bak bu çok özel bir soru olmuş özelde yazayım en iyisi ::cool::cool::cool::cool:
bu bana bir yerden tanıdık geliyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günaydın kızlarrr,

dün sadece 6 ları ritmik saymayı deftere yazıp ezberleyin demiş öğretmen, onu yaptık.

Sonrasında morpa kampüse girdi bir heyecanla, ordan konulara bakıyordu. Banyo yaptırdım, saat 9 gibi de yattı.

Ben de aramızda kalsına baktım, bayılıyorum o diziye. O arada da makinaya çamaşır attım, o bitsin, diğer bir posta daha attım, ha onu da sereyim derken, gece 12 oluverdi, sonra yattım uykum gelmedi derken gece 1 de eşim geldi, 1,30-2 civarı yattım nihayet.

canım günaydın
eşin geç gelmiş bayaa

ben de akşam yarım yufkadan yedim böreğimi

sizin gibi bizim oğlan da ritmik sayma yapmaya başlamış.
4 kez 7 şer ritmik sayma yaptırmış
birinde 3 den başlatmış. birinde 8 den . birinde 9 vs ..gibi farklı sayılardan başlatarak gitmiş

aynı işlemi 6 şar ritmik sayma yaptırmışx

ödev çoktu yine..
baba kontrol etti

fakat dün öğretmen sınıftan ilk önce çıktı dedi eşim.
bir de çoook sinirliymiş.
emir bi öğrenciye kızdı dedi ama . yani onu bu kadar sinirli yapan nasıl bi öğrenci bilemedim.başka bi şey mi var acaba..
dün son ders çok sinirliymiş. ki bizim öğretmen çok pozitif..onu böyle yapan şey nedir merak ettim.

canım günaydın
eşin geç gelmiş bayaa

ben de akşam yarım yufkadan yedim böreğimi

sizin gibi bizim oğlan da ritmik sayma yapmaya başlamış.
4 kez 7 şer ritmik sayma yaptırmış
birinde 3 den başlatmış. birinde 8 den . birinde 9 vs ..gibi farklı sayılardan başlatarak gitmiş

aynı işlemi 6 şar ritmik sayma yaptırmışx

ödev çoktu yine..
baba kontrol etti
aaaaa, sizinki daha zormuş ama, biz sadece 6-12-18.......... bu şekilde yaptık. onu bile ezberlerken mırın kırın etti, sizin öğretmen iyice zorlaştırmış. Böyle mi öğrencekler normalde ki?:KK57::KK57::KK57:

emir bi öğrenciye kızdı dedi ama . yani onu bu kadar sinirli yapan nasıl bi öğrenci bilemedim.başka bi şey mi var acaba..
dün son ders çok sinirliymiş. ki bizim öğretmen çok pozitif..onu böyle yapan şey nedir merak ettim.
bunu hiç bilemeyeceksin, olmuştur bişeylerrr.
yemeğiniz nasıldı sen onu anlatsana?

aaaaa, sizinki daha zormuş ama, biz sadece 6-12-18.......... bu şekilde yaptık. onu bile ezberlerken mırın kırın etti, sizin öğretmen iyice zorlaştırmış. Böyle mi öğrencekler normalde ki?:KK57::KK57::KK57:
canımcım bizim öğretmen ezberletme amaçlı yapmıyor sanırım. bi tablo vermiş . 1 den 100 e kadar sayılar var kutucuklarda.
4 den başlayarak 7 şer ritmik işaretle demiş.

bunu hiç bilemeyeceksin, olmuştur bişeylerrr.
yemeğiniz nasıldı sen onu anlatsana?
yemeği bu akşama erteledim fadimem.
yufkam ziyan olacak. bu akşam onu yapayım dedim. yarın yemeğim yok yarın gidelim dedim . tamam dedi.
özel bi gün değlimiş demek :63:

Günaydın kızlarrr,

Dün oğlanın Türkçe dersi varmış ama yapmıştı sanırım babasıyla yapmış ben bakmadım. Ben gidince de çarpım tablosu tekrarı yaptık bir tanede kitap okudu.

Alalh allah ne oldu acaba o kadar kızacak kadar. Enteresan...

Bizimki saydırmıyor heralde hiç bahsetmiyor oğlan ritmik saymalardan filan... Geçen gün oğlum sınav yapmıyormu öğretmen dedim, etüde kalanlara yapıyor dedi...:KK62::KK62::KK62::KK62:

canımcım bizim öğretmen ezberletme amaçlı yapmıyor sanırım. bi tablo vermiş . 1 den 100 e kadar sayılar var kutucuklarda.

hımm bunu bende hatırladım geçen yıldı galiba matematik kitabında 100 lü sayı tabloları vardı onların üzerinde ritmik sayma yapılıyordu aynen dediğin gibi...

yemeği bu akşama erteledim fadimem.
yufkam ziyan olacak. bu akşam onu yapayım dedim. yarın yemeğim yok yarın gidelim dedim . tamam dedi.
özel bi gün değlimiş demek :63:
iyi yapmışsın canım hem cuma akşamı daha güzel olur. ertesi gün iş okul olmayınca...

hımm anladım canım. Bu da güzel bir yöntem ama, zeka geliştirici, tuttum yani.

Bizimki saydırmıyor heralde hiç bahsetmiyor oğlan ritmik saymalardan filan... Geçen gün oğlum sınav yapmıyormu öğretmen dedim, etüde kalanlara yapıyor dedi...:KK62::KK62::KK62::KK62:

hımm bunu bende hatırladım geçen yıldı galiba matematik kitabında 100 lü sayı tabloları vardı onların üzerinde ritmik sayma yapılıyordu aynen dediğin gibi...

iyi yapmışsın canım hem cuma akşamı daha güzel olur. ertesi gün iş okul olmayınca...
:KK62::KK62::KK62:ay ne biçim bir öğretmen bu yaaaa? Offf of, sabır Zelişim.

zelişçim günaydın
öğrtemeninizi anlayabilmiş değilim.
etüde kalmak zorunlu mu o zaman..

sınav benim bildiğim derste ve herkese yapılır.
etüde kalanlarla değil
evet geçen yıl da vardı ritmik saymalar.
dün burda arkadaşlar bahsediyordu ritmik saymaları . akşam eve gittim ki yine vermiş
size de gelir yakında belki zelişçim.

zelişçim günaydın
öğrtemeninizi anlayabilmiş değilim.
etüde kalmak zorunlu mu o zaman..

sınav benim bildiğim derste ve herkese yapılır.
etüde kalanlarla değil
evet geçen yıl da vardı ritmik saymalar.
dün burda arkadaşlar bahsediyordu ritmik saymaları . akşam eve gittim ki yine vermiş
size de gelir yakında belki zelişçim.

yok canım etüd zorunlu değil zaten sınıfın tamamı da katlmıyor etüde

X