- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin canım.ben de bugün izin alıp çıkmayı düşünüyorum saat 3 gibi
yengemin babası vefat etmişti. 2 hafta oldu.gidemedim bir türlü. telefonla görüştük
izin alırsam bi uğraşıp baş sağlığı dilemek istiyorum .
kızlar zeliş geldi mi bugün.farkinda değilim..iyice bunadım mı nedir
tamam canım iyi akşamlar sana.amin canım.
ben iznimi aldım fadimecim.
3 arabasıyla gidiyorum
kendine iyi bak.
zeliş gelir inşallah benden s onra .
heee ben varım, burdayım canım.kızlarrr selammmm
bu saat oldu ancak gelebildim işlerimi toparlamaya çalıştım sabah beri az biraz toparlandı sankim yarın daha rahat olurum inşallah
sohbetler edilmiş sayfalar ilerlemiş ama okuyamadım başımda bir ağrı varki sormayın
akşama ne var yemekte bakalım
kimse kaldımı acabaa
heee ben varım, burdayım canım.
Benim dünden kalanlar var akşama, barbunya ve sebzeli makarna.
Sen nasılsın, işleri kolayladın mı?
afiyet olsun canım.evet canımcım toparladım elimdeki işi devamı sorarsan çok da bugünlük benden bu kadar oturdum pc başına geziniyorum nette
bende tavuk çıkardım terbiyeye yatırdım akşama onları kızartıcam yanına pilav ve salata yaparım diye düşünüyorum
bizim akşam ödevlerimiz fen vardı. matematik vardı.günaydın kızlar..
1 sayfa karışık yazılmış cümleler vardı bunları anlamlı ve kurallı cümle olarak yazdık.
1 sayfa da bir kelime verilmiş mesala radyo bununla ilgili 5 kelimeden az olmayacak cümle kurduk.
5 sayfa da okuma yaptık.
canım konular ilerlemeye başladı. fen ve matematik karışık olmaya başladı az az .günaydın kızlarrr,
akşam fazla ödevi yoktu, türkçe okuma kitabının arkasındaki 1 kısımı eksik kalmış, onu yaptık. Hikaye kitabı okudu. Yanlış yaptığı sorulara baktık beraber, pek istekli değildi ama?
Soru bankasından da 1-2 tane test çözdük. Öğretmeni geçen gün test kitabını görmüş, ordan soru yaptırmış, bir de konularda geri kalmışsın demiş, şimdi kendi yapmak istiyor bu sayede, konulara yetişmeye çalışıyoruz
İyi ki okula götürmüş de, öğretmen söylemiş. Yoksa hiç ilgilenmiyordu, iyi oldu bu durum.
baktım canım şimdi kitaplara, aklımda olsun bakalım. Ne güzel kapış kapış, öğretmen de iyi bulmuş demek ki.bizim akşam ödevlerimiz fen vardı. matematik vardı.
türkçe vardı.
Atatürk ün resmini gördüm .onunla ilgiliydi sanıyorum.
ama hepsini babası kontrol etti
ben edizle ilgilendim yatırdım.
emir 9.30 da uyudu
kitabını okudu uyudu..
kalan yarısını da sabah kalkar kalkmaz eline almıştı. okuyordu ben çıkarken.
tavsiye ederim.
tüm çocuklar bayılmıx
öğretmen kumbaradaki parayla bu seriden 10 kitap daha almış ama ..akşamları kapışılana gidiyormuş..dönüşümlü okuyorlar ya.
http://www.hepcocuk.com/kitapseti-794-sirin-is-basinda-serisi.html
bu seri..çok eğlenceli..okudum az
evet canım, konular ilerleiyor, boş bırakmamak lazım.canım konular ilerlemeye başladı. fen ve matematik karışık olmaya başladı az az .
bu nedenle çocuklar geri kalabiliyor.
sen takip et yine.
böreğe bayılrım her şekilde,bool kalorili. Afiyet olsun, bizim de dünden kalan yemekler var burda.öğlende kıymalı ıspanak getirdim .
1 tane simit aldım sabah
onu da yerim
1 elma getirdim
o kadar
akşama yufkadan böörek yapcam..lorlu maydonozlu. tavada.
canımcım ben az yerim zaten börek çörek işlerinden akşamlarıböreğe bayılrım her şekilde,bool kalorili. Afiyet olsun, bizim de dünden kalan yemekler var burda.
canımcım ben az yerim zaten börek çörek işlerinden akşamları
hakkımı sabaha saklarım genellikle.
öyle alışkanlık olmuş..akşamları şöyle öğlenleri yediğim gibi yemiyorum.
o yüzden kiloda sabit kalıyorum sanıyorum.
bünye alıştı yıllardır.
fadimem seni seviyorum.
sizin de eşiniz araba kullanırken konuşmanızdan şikayetçi mi??????////
.
Mamalarımı yedim ..
size de afiyetler olsun.
şimdi aşağı ineyim çay içeyim.