İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben de bugün izin alıp çıkmayı düşünüyorum saat 3 gibi
yengemin babası vefat etmişti. 2 hafta oldu.gidemedim bir türlü. telefonla görüştük
izin alırsam bi uğraşıp baş sağlığı dilemek istiyorum .

kızlar zeliş geldi mi bugün.farkinda değilim..iyice bunadım mı nedir:KK47::KK47:

ben de bugün izin alıp çıkmayı düşünüyorum saat 3 gibi
yengemin babası vefat etmişti. 2 hafta oldu.gidemedim bir türlü. telefonla görüştük
izin alırsam bi uğraşıp baş sağlığı dilemek istiyorum .

kızlar zeliş geldi mi bugün.farkinda değilim..iyice bunadım mı nedir:KK47::KK47:
Allah rahmet eylesin canım.
Gelmedi bugün Zeliş, ne yaptı acaba işleri, toparlayabildi mi?

amin canım.
ben iznimi aldım fadimecim.
3 arabasıyla gidiyorum
kendine iyi bak.
zeliş gelir inşallah benden s onra .

kızlarrr selammmm

bu saat oldu ancak gelebildim işlerimi toparlamaya çalıştım sabah beri az biraz toparlandı sankim yarın daha rahat olurum inşallah

sohbetler edilmiş sayfalar ilerlemiş ama okuyamadım başımda bir ağrı varki sormayın

akşama ne var yemekte bakalım

kimse kaldımı acabaa

kızlarrr selammmm

bu saat oldu ancak gelebildim işlerimi toparlamaya çalıştım sabah beri az biraz toparlandı sankim yarın daha rahat olurum inşallah

sohbetler edilmiş sayfalar ilerlemiş ama okuyamadım başımda bir ağrı varki sormayın

akşama ne var yemekte bakalım

kimse kaldımı acabaa
heee ben varım, burdayım canım.
Benim dünden kalanlar var akşama, barbunya ve sebzeli makarna.
Sen nasılsın, işleri kolayladın mı?

heee ben varım, burdayım canım.
Benim dünden kalanlar var akşama, barbunya ve sebzeli makarna.
Sen nasılsın, işleri kolayladın mı?

evet canımcım toparladım elimdeki işi devamı sorarsan çok da bugünlük benden bu kadar oturdum pc başına geziniyorum nette

bende tavuk çıkardım terbiyeye yatırdım akşama onları kızartıcam yanına pilav ve salata yaparım diye düşünüyorum

evet canımcım toparladım elimdeki işi devamı sorarsan çok da bugünlük benden bu kadar oturdum pc başına geziniyorum nette

bende tavuk çıkardım terbiyeye yatırdım akşama onları kızartıcam yanına pilav ve salata yaparım diye düşünüyorum
afiyet olsun canım.
dinlen tabii canım hep iş hep iş olmaz.

günaydın kızlar..
1 sayfa karışık yazılmış cümleler vardı bunları anlamlı ve kurallı cümle olarak yazdık.
1 sayfa da bir kelime verilmiş mesala radyo bununla ilgili 5 kelimeden az olmayacak cümle kurduk.
5 sayfa da okuma yaptık.

Günaydın kızlarr

Dün akşam Türkçe ödevi vardı oğluşun ama dinleme metni ile ilgili yarısını babayla yapmıştı bende gidince pc yi verdim önüne dinleyip yazdı galiba....

yolda giderken aramıştım biraz kitap oku ben gelmeden diye okumuş... Merak ediyorum diye bir dergi almıştık onu okumuş sanırım...

günaydın kızlarrr,
akşam fazla ödevi yoktu, türkçe okuma kitabının arkasındaki 1 kısımı eksik kalmış, onu yaptık. Hikaye kitabı okudu. Yanlış yaptığı sorulara baktık beraber, pek istekli değildi ama?
Soru bankasından da 1-2 tane test çözdük. Öğretmeni geçen gün test kitabını görmüş, ordan soru yaptırmış, bir de konularda geri kalmışsın demiş, şimdi kendi yapmak istiyor bu sayede, konulara yetişmeye çalışıyoruz:KK53:
İyi ki okula götürmüş de, öğretmen söylemiş. Yoksa hiç ilgilenmiyordu, iyi oldu bu durum.

günaydın kızlar..
1 sayfa karışık yazılmış cümleler vardı bunları anlamlı ve kurallı cümle olarak yazdık.
1 sayfa da bir kelime verilmiş mesala radyo bununla ilgili 5 kelimeden az olmayacak cümle kurduk.
5 sayfa da okuma yaptık.
bizim akşam ödevlerimiz fen vardı. matematik vardı.
türkçe vardı.
Atatürk ün resmini gördüm .onunla ilgiliydi sanıyorum.
ama hepsini babası kontrol etti
ben edizle ilgilendim yatırdım.
emir 9.30 da uyudu
kitabını okudu uyudu..
kalan yarısını da sabah kalkar kalkmaz eline almıştı. okuyordu ben çıkarken.
tavsiye ederim.
tüm çocuklar bayılmıx
öğretmen kumbaradaki parayla bu seriden 10 kitap daha almış ama ..akşamları kapışılana gidiyormuş..dönüşümlü okuyorlar ya.
http://www.hepcocuk.com/kitapseti-794-sirin-is-basinda-serisi.html
bu seri..çok eğlenceli..okudum az

günaydın kızlarrr,
akşam fazla ödevi yoktu, türkçe okuma kitabının arkasındaki 1 kısımı eksik kalmış, onu yaptık. Hikaye kitabı okudu. Yanlış yaptığı sorulara baktık beraber, pek istekli değildi ama?
Soru bankasından da 1-2 tane test çözdük. Öğretmeni geçen gün test kitabını görmüş, ordan soru yaptırmış, bir de konularda geri kalmışsın demiş, şimdi kendi yapmak istiyor bu sayede, konulara yetişmeye çalışıyoruz:KK53:
İyi ki okula götürmüş de, öğretmen söylemiş. Yoksa hiç ilgilenmiyordu, iyi oldu bu durum.
canım konular ilerlemeye başladı. fen ve matematik karışık olmaya başladı az az .
bu nedenle çocuklar geri kalabiliyor.
sen takip et yine.

bizim akşam ödevlerimiz fen vardı. matematik vardı.
türkçe vardı.
Atatürk ün resmini gördüm .onunla ilgiliydi sanıyorum.
ama hepsini babası kontrol etti
ben edizle ilgilendim yatırdım.
emir 9.30 da uyudu
kitabını okudu uyudu..
kalan yarısını da sabah kalkar kalkmaz eline almıştı. okuyordu ben çıkarken.
tavsiye ederim.
tüm çocuklar bayılmıx
öğretmen kumbaradaki parayla bu seriden 10 kitap daha almış ama ..akşamları kapışılana gidiyormuş..dönüşümlü okuyorlar ya.
http://www.hepcocuk.com/kitapseti-794-sirin-is-basinda-serisi.html
bu seri..çok eğlenceli..okudum az
baktım canım şimdi kitaplara, aklımda olsun bakalım. Ne güzel kapış kapış, öğretmen de iyi bulmuş demek ki.

canım konular ilerlemeye başladı. fen ve matematik karışık olmaya başladı az az .
bu nedenle çocuklar geri kalabiliyor.
sen takip et yine.
evet canım, konular ilerleiyor, boş bırakmamak lazım.

öğlende kıymalı ıspanak getirdim .
1 tane simit aldım sabah
onu da yerim
1 elma getirdim
o kadar
akşama yufkadan böörek yapcam..lorlu maydonozlu. tavada.

öğlende kıymalı ıspanak getirdim .
1 tane simit aldım sabah
onu da yerim
1 elma getirdim
o kadar
akşama yufkadan böörek yapcam..lorlu maydonozlu. tavada.
böreğe bayılrım her şekilde,bool kalorili. Afiyet olsun, bizim de dünden kalan yemekler var burda.

böreğe bayılrım her şekilde,bool kalorili. Afiyet olsun, bizim de dünden kalan yemekler var burda.
canımcım ben az yerim zaten börek çörek işlerinden akşamları
hakkımı sabaha saklarım genellikle.
öyle alışkanlık olmuş..akşamları şöyle öğlenleri yediğim gibi yemiyorum.
o yüzden kiloda sabit kalıyorum sanıyorum.
bünye alıştı yıllardır.

fadimem seni seviyorum.:KK37::KK37::KK37:

komik-guzel-karikatur-56.jpg

sizin de eşiniz araba kullanırken konuşmanızdan şikayetçi mi??????////

.

Mamalarımı yedim ..
size de afiyetler olsun.
şimdi aşağı ineyim çay içeyim.

canımcım ben az yerim zaten börek çörek işlerinden akşamları
hakkımı sabaha saklarım genellikle.
öyle alışkanlık olmuş..akşamları şöyle öğlenleri yediğim gibi yemiyorum.
o yüzden kiloda sabit kalıyorum sanıyorum.
bünye alıştı yıllardır.

fadimem seni seviyorum.:KK37::KK37::KK37:

ayy ben bu ara akşamları yemeye başladım hep

çay içerken illa bişeyler yicem yani

komik-guzel-karikatur-56.jpg

sizin de eşiniz araba kullanırken konuşmanızdan şikayetçi mi??????////

.

Evet söylenirim hatta tatil dönüşü baya baya çemkirmiştim oda kızmıştı bana çok hızlı geliyordu ödüm patlamıştı birde gece aydınlatmalar az filan kabus gibiydi

ben kullanırken de o söylenir ama eskiden daha fenaydı artık o kadar değil

bende ona kızarım söylendikçe çünküüü

bişey anlatayım mı bununla ilgili

bana araba kullanmayı öğretirken bir ara o kadar zıvanadan çıktık bende delirdim tabi ona söyleniyorum

arabayıda benide bırakıp gitmişti yol ortasında deli adam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Mamalarımı yedim ..
size de afiyetler olsun.
şimdi aşağı ineyim çay içeyim.

Afiyet olsun canım bende yedim azar azar doymadım öğleden sonra takviye yaparım

X