hiç anlamam canım maalesef.kızlar ben boyunluk örmek istiyom basit bişi...ama örnek bilmiyorum düz örgü biliyorum napcaz..
evet iyi oldu.iyi bari çabuk dönüş yapmış.
tıkanılan yerde destek lazım çocuklara.
değil misünmaşallah iyi sabretmişsin . 10 lu paket olunca . en az 2 tane yersin diye düşünmüştüm
tabi evdekiler de yesin..sen benim gibi gaddar değilsin zelişçim..bana fadime gaddar dedüüüü
evet canım ücretsiz.ücretsiz kurs demi bu..
bakalım bakalım vestiyer nasıl olmuş?ben örmüştüm..blogumda var..
bi bakı verin..vestiyer yaptıydık..onu da eklemiştim dün..
maşallah iyi sabretmişsin . 10 lu paket olunca . en az 2 tane yersin diye düşünmüştüm
tabi evdekiler de yesin..sen benim gibi gaddar değilsin zelişçim..bana fadime gaddar dedüüüü
ben örmüştüm..blogumda var..
bi bakı verin..vestiyer yaptıydık..onu da eklemiştim dün..
diğer tarafa yazıyorumblogunun adı neydi yaa?
10 dk kalmış senin çıkmanaakşam oldu kızlar
hee10 dk kalmış senin çıkmana
vestiyeri eşim yaptı..vestiyeri kim yaptı güzel olmuş..örgüyü bulamadım ben.
afiyet olsun canım..hee
emme ben erken çıktım.
buranın pazarı vardı..balık yanına salata yapmak için marul vs aldım
ıspanak yaptım dün akşam..kıymalı..
bu akşam için..bakalım bizim sıpalar yer mi.
öğlen için köfte yoğurdum bıraktım ...inşallah yerler . ediz pek bi nazlıymış yeme içme konusunda.
günaydın kızlarrr,
akşam ışın-doğru parçası ile fotokopi kağıdı vardı, onu yaptık. Üstüne test kitabımızdan fenden ve hayat bilgisinden test çözdürdüm. Bugün deneme sınavı olacaklar.
üstüne de hikaye kitabı okuduk, sonra 9 gibi yattı.
Yemek olarak sebzeli makarna ve barbunya pişirdim. Eşim gece eve geç döndü, tarım fuarı vardı, stand hazırlamakla uğraşmışlar tüm gece, bir sürü aksilik olmuş, yapılan standı beğenmemişler, yenisini istemişler derken gece saat 4 tü eve geldiğinde ve hala bitmedi diyordu. Bugün de fuar başlıyor.
günaydın kızlar..Günaydın canlarrr
Akşam oğluşun ödevi yoktu kitap okudu sadece ben gitmeden de test çözmüş Türkçe ve fenden...
yemezler canım . ediz hiç yemez . bebekken yerdiafiyet olsun canım..
sebze yemezler mi çocuklar.
günaydın canım,Günaydın canlarrr
Akşam oğluşun ödevi yoktu kitap okudu sadece ben gitmeden de test çözmüş Türkçe ve fenden...
günaydın canım,günaydın kızlar..
maşallah ne güzel testi çözmüşler.
benim ki de bir çözse kendi başına ben demeden..
benimkiler de yemiyor canım, ne yapacağız bilmiyorum, akşam barbunya koydumya, zorla 1 er kaşık aldırdım o kadar.yemezler canım . ediz hiç yemez . bebekken yerdi
emir de taze fasulye yer . .baklagilleri yer. ama ıspanak pırasa yemez
salata yer , roka yer , dereotu maydonoz yer sebze olark
ay canım benim ya..benim büyük barbunya , kurufasulye , nohut sever.benimkiler de yemiyor canım, ne yapacağız bilmiyorum, akşam barbunya koydumya, zorla 1 er kaşık aldırdım o kadar.
canım oğluşunun öksürügü geçmedi mi daha..günaydın kızlar..
maşallah ne güzel testi çözmüşler.
benim ki de bir çözse kendi başına ben demeden..