İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

fadimem şimdi coğrafya kolay bi derstir.
konuları çok değildir. türkiye coğrafyası ise ders tabi..ülkeler coğrafyası işin içine girerse konular çoğalır .
förmül ya harita ölçeği formuludur. ya da nufus , aritmetik nufus formülüdür ki coğrafyada formuller 3 - 5 tanedir..gözün korkmasın .
öğretmen ders vermiş olabilir evet..çocuklar da toparlanır

fadimem şimdi coğrafya kolay bi derstir.
konuları çok değildir. türkiye coğrafyası ise ders tabi..ülkeler coğrafyası işin içine girerse konular çoğalır .
förmül ya harita ölçeği formuludur. ya da nufus , aritmetik nufus formülüdür ki coğrafyada formuller 3 - 5 tanedir..gözün korkmasın .
öğretmen ders vermiş olabilir evet..çocuklar da toparlanır
tez zamanda toparlansınlar da, gerisini bilmem garii.

bu arada gittim geldim kızlar okula. Coğrafya dersinden sınıfın geneli kötüymüş, öğretmen dedi ki ben kurs vermek istiyorum, ama okul izin vermiyor, neymiş zamanında başvurmamışız. İdareye dilekçe verin, görüşün dedi. Ama muıhatap bulamadım okulda, ben de girdim sitesine mail attım, 1 hafta bakıcağım, geliş olmazsa milli eğitime bildireceğim.
Öğretmenlerinin çoğunluğu bir sıkıntımız yok dedi, iyi dediler.
Bir tane öğretmen şikayette bulundu, saygısızlık yapan grup var onlara katılıyor bazen dedi, ben de şok oldum tabii.
kızım diyor ki, gittik rehber öğretmene söyledik o da müdürle konuşacak diyor, kim yalan söylüyor anlamadım.
neyse bakalım zamanla anlaşılır elbette, böyle işte kızlar.
Ha bir de 2 tane sözlü notu varmış bunlarda, biri defterlerinden, biri de sınıf içi performanslarından verilecekmiş. Artık bu notlarla toparlar herhalde.
sınıfın geneli böyleyse öğretmende sorun yani..
ben anlamadım neden rehber öğretmene gitmiş neyi söylemiş.

fatmacım sanıyorum hoca saygısızlık yapıyorlar diye öğrencileri şikayet etmiş
öğrenciler de haklarını savunmak adına rehber örtmene gitmiş .rehber örtmen de müdürle konuşurum ben demi..ben böyle anladım.

zeliş kız 10 lu paket geldi de onların hepsini mi yiyorsun ..nerdesin..:kk77:

yok kız bi doküman hazırlamam lazım ama tamamı palavra gereksiz yere yazıyorum deli olmamak işten değil....

hahaaaaaa evet geldi 10 lu paket ama ben 1 tane yedim akşam eşimle oğluşa da götürürüm birer tane...

fatmacım sanıyorum hoca saygısızlık yapıyorlar diye öğrencileri şikayet etmiş
öğrenciler de haklarını savunmak adına rehber örtmene gitmiş .rehber örtmen de müdürle konuşurum ben demi..ben böyle anladım.
evet canım aynen öyle, bizim kız yok öyle birşey diyor, gerçekten sanmıyorum yani kızım derste konuşsun etsin.

Bu arada az önce okul müdürü aradı kızlarr, bizim coğrafya dersinden zaten okulda kursumuz açıldı, hatta daha iyi bir öğretmen getirdik. İlk başta 3-4 sınıf kadar öğrenci varken, 1 sınıfa düştü sayı dedi. Bu kursa katılabilir dedi. Yarın kızınız gelsin bir görüşeyim ben dedi, değerlendirelim bu durumu dedi, yani zaten kursumuz var diyor müdür, sanırım olan kursa yazdıracağız. Ohhh iyi bari hemen dönüş yaptı, sevindim açıkçası.

evet canım aynen öyle, bizim kız yok öyle birşey diyor, gerçekten sanmıyorum yani kızım derste konuşsun etsin.

Bu arada az önce okul müdürü aradı kızlarr, bizim coğrafya dersinden zaten okulda kursumuz açıldı, hatta daha iyi bir öğretmen getirdik. İlk başta 3-4 sınıf kadar öğrenci varken, 1 sınıfa düştü sayı dedi. Bu kursa katılabilir dedi. Yarın kızınız gelsin bir görüşeyim ben dedi, değerlendirelim bu durumu dedi, yani zaten kursumuz var diyor müdür, sanırım olan kursa yazdıracağız. Ohhh iyi bari hemen dönüş yaptı, sevindim açıkçası.
iyi bari çabuk dönüş yapmış.
tıkanılan yerde destek lazım çocuklara.

yok kız bi doküman hazırlamam lazım ama tamamı palavra gereksiz yere yazıyorum deli olmamak işten değil....

hahaaaaaa evet geldi 10 lu paket ama ben 1 tane yedim akşam eşimle oğluşa da götürürüm birer tane...
maşallah iyi sabretmişsin . 10 lu paket olunca . en az 2 tane yersin diye düşünmüştüm
tabi evdekiler de yesin..sen benim gibi gaddar değilsin zelişçim..bana fadime gaddar dedüüüü :63::63::63:

ücretsiz kurs demi bu..

X