İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar günaydın
akşam eve gittim ki bizim oğlanlar kudurmuşlar.
evde kalımşlar tüm gün..
2 saatliğine üst kata çıkmışlar
bakıcı teyzemizin kızı da gelmiş.
14 yaşında
hep birlikte oynamışlar..ama kudurarak.
çok eğlenmişler.
çok da yorgun düştüler akşam saat 7 gibi pestilleri çıkmıştı.
8 de yatağa geçtiler
8.30 a kadar kitap okudular yatakta.sonra uyudular.
derslerini yapmış.
doğru , doğru parçası ve ışın ile ilgili 3 sayfa etst vardı.
türkçe test vardı. anlamlı cümle kurma ile ilgili.
onları yapmış toplam 5 sayfa falandı
onlar yatınca da çay ve film keyfi yaptık.

Günaydınlar, günaydınlarrrr

Dün oğluşcan evde test çözmüş 4-5 sayfa filan ödev yoktu çünkü ben gidince de 1,5 saat filan okuma yaptık...

Sonra biraz tablet oynadı ama geç uyudu akşam nasılsa okul derdi olmayınca...

günaydın kızlar..
dün okuma yaptık sadece..
her zamanki gibi çaylar içildi.
11 de yattım bende:KK45:

bende dün aradım oğlum kitap oku diye okumamış sıpa ya.Allahım sabır ver nolur..

olsun alışacaklar kız napalım

ben akşamları yatmadan mutlaka kitap alırım elime okurum dün baktım benimkide almış kitabı okumuyor ama benim taklidimi yapıyor

bitir kitabını yanına gelicem seni bekliyorum diyor bana....

bende dün aradım oğlum kitap oku diye okumamış sıpa ya.Allahım sabır ver nolur..
inşallah birgün o da alışacak canım, sana da booool sabırlar gerek.
kızlar günaydın
akşam eve gittim ki bizim oğlanlar kudurmuşlar.
evde kalımşlar tüm gün..
2 saatliğine üst kata çıkmışlar
bakıcı teyzemizin kızı da gelmiş.
14 yaşında
hep birlikte oynamışlar..ama kudurarak.
çok eğlenmişler.
çok da yorgun düştüler akşam saat 7 gibi pestilleri çıkmıştı.
8 de yatağa geçtiler
8.30 a kadar kitap okudular yatakta.sonra uyudular.
derslerini yapmış.
doğru , doğru parçası ve ışın ile ilgili 3 sayfa etst vardı.
türkçe test vardı. anlamlı cümle kurma ile ilgili.
onları yapmış toplam 5 sayfa falandı
onlar yatınca da çay ve film keyfi yaptık.
günaydın canım,
ohhh ne güzel anlaşmıişlar, bayağı bir stres atmışlar desene.
benimki yapmamış ödevlerini, 4 sayfa fotokopi vardı, aralarından karışık 3-5 tane soru yapmış bırakmış, ben de 1 tanesini al düzgünce yap dedim. Matematikle ilgili, test olunca bilemediklerini sallamış geçmiş, ben de yanıma çağırdım nasıl yaptın dedim, attım kafadan dedi, bak dedim böyle böyle çözeceksin, baktım hiç oralı değil ısrar etmedim, oyuncaklarını yaymıştı etrafa, aklı bebeklerindeydi. Bugün bitirecek bakalım artık.

Günaydınlar, günaydınlarrrr

Dün oğluşcan evde test çözmüş 4-5 sayfa filan ödev yoktu çünkü ben gidince de 1,5 saat filan okuma yaptık...

Sonra biraz tablet oynadı ama geç uyudu akşam nasılsa okul derdi olmayınca...
ohhh maşallah canım. Benimki de önceki gün hiç ödev yapmadı, 1 saat bilgisayar oynadı, eve giderken başladı yine bilgisayar oynayabilir miyim diye, ben de bu haftaki oyun hakkını bitirdin dedim izin vermedim.

günaydın kızlar..
dün okuma yaptık sadece..
her zamanki gibi çaylar içildi.
11 de yattım bende:KK45:
afiyet olsun canım, her akşam çay içiyor musunuz? Ben bitki çayı yapıyorum, herkese birer kupa, bir de revani yaptım akşam eşime, kaç zamandır isteyip duruordu, onlar yediler, ben puding yemiştim, çekirdek çıtladım bir de.

ben akşamları yatmadan mutlaka kitap alırım elime okurum dün baktım benimkide almış kitabı okumuyor ama benim taklidimi yapıyor

benimki de benim yanıma geliyor yatağa okurken, yanımda okuyor kitabını, hoşuna gidiyor beraber okuyunca.

günaydın canım,
benimki yapmamış ödevlerini, 4 sayfa fotokopi vardı, aralarından karışık 3-5 tane soru yapmış bırakmış, ben de 1 tanesini al düzgünce yap dedim. Matematikle ilgili, test olunca bilemediklerini sallamış geçmiş, ben de yanıma çağırdım nasıl yaptın dedim, attım kafadan dedi, bak dedim böyle böyle çözeceksin, baktım hiç oralı değil ısrar etmedim, oyuncaklarını yaymıştı etrafa, aklı bebeklerindeydi. Bugün bitirecek bakalım artık.

ohhh maşallah canım. Benimki de önceki gün hiç ödev yapmadı, 1 saat bilgisayar oynadı, eve giderken başladı yine bilgisayar oynayabilir miyim diye, ben de bu haftaki oyun hakkını bitirdin dedim izin vermedim.

afiyet olsun canım, her akşam çay içiyor musunuz? Ben bitki çayı yapıyorum, herkese birer kupa, bir de revani yaptım akşam eşime, kaç zamandır isteyip duruordu, onlar yediler, ben puding yemiştim, çekirdek çıtladım bir de.

bizde genelde bitki çayı içeriz canım

benimki de benim yanıma geliyor yatağa okurken, yanımda okuyor kitabını, hoşuna gidiyor beraber okuyunca.

hımm bazen yanıma uzanır benimki de birlikte okuyalım diye....

neyse şimdi zor olsada bilinçaltalarına işliyoruz en azından çocuk duyduğunu değil gördüğünü yaparmış ya :)

ben oğlanı yatırırken illa yanımda biraz yat der. telefonu kurar yatarım 15 dk falan.telefonu kurmazsam uyuyup kalıyorum yanında.

günaydın canım,

evet canım her akşam içiyoruz çay..bitki çayını grip falan olursak yapıyoruz.:KK53:

günaydın canım,

biz de mutlaka çay içeriz her akşam.
pudingi götürdün demek . ben de çekirdek çitledim sen gibi. :KK53:

X