İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın fadimem
biz de ödev yapmadık
2 gün tatilmiş bize de
tavuk haşladım sabah
suyuna şehriye çorbası yaptım
pankek yapıp bıraktım kahvaltı için
ödev ne bilmiyorum. kendisi yapar artık bugün.

canım benim ya
oğluşun nasıl oldu
nesi varmış
iyi mi daha.
sabah yorucu olmuş ya.
akşam yemekteyken eşimin telefonuna mesaj geldi 2 gün okul yok diye.
müdürlük yolluyor herkese
ve sınava girecek öğrencilerimiz için dua istemiş mesajda
günaydın canım,
maşallah yemekler yapılmış, seninkiler de evde bugün, ohhh, keyif yapsınlar. Benimki anneannede bugün. Ablasının okul olunca onu anneanneye bıraktık, ödevleri kendi yapacak.

günaydın fadimem
biz de ödev yapmadık
2 gün tatilmiş bize de
tavuk haşladım sabah
suyuna şehriye çorbası yaptım
pankek yapıp bıraktım kahvaltı için
ödev ne bilmiyorum. kendisi yapar artık bugün.

canım benim ya
oğluşun nasıl oldu
nesi varmış
iyi mi daha.
sabah yorucu olmuş ya.
akşam yemekteyken eşimin telefonuna mesaj geldi 2 gün okul yok diye.
müdürlük yolluyor herkese
ve sınava girecek öğrencilerimiz için dua istemiş mesajda
iyi bari okul yakınmış, sorun olmamış.
benim oğlan üşütmüş eve gittiğimde çok iyiydi maşallah.
çocuklarımız 2 gün evin tadını çıkarsın rahatça ödevlerini yapsınlar..:KK49:
hamarat hanımlar yemekleride hazırlamış.
eee napıcaz işte sabahın köründe kalk yemek hazırla.

aynen canım öyle ne yapacaksın, pratik olmak zorundayız, bir de benim koca şeker hastası, eve gidince hemen yemeğe oturmak istiyor, haliyle önceden hazırlık yapmak şart oluyor canım.

Selam 3 sınıf annleri

nasılsınızzzz

fadime antalya ne kadar soğuk yaaaaaa
slm canım, nasılsın, işler nasıl?
evet Antalya çok soğuk, her yere kar yağdı, soğuğu buraya vurdu:KK53::KK53:
Oğlan nasıl, sınavlarınız bitti mi, bizim 1.sınavlar bitti, 3 kötü notla atlattık, bakalım inşallah 2.lere düzeltir.

slm canım, nasılsın, işler nasıl?
evet Antalya çok soğuk, her yere kar yağdı, soğuğu buraya vurdu:KK53::KK53:
Oğlan nasıl, sınavlarınız bitti mi, bizim 1.sınavlar bitti, 3 kötü notla atlattık, bakalım inşallah 2.lere düzeltir.

hayırlısı

evet soğunu biz çekiyoz yaaaaaaaaaaa

bizim ilk sınıvlara biteli çok oldu

12 ayda 2 ci sınavlarımız var bizim mat ile ing düşük diğerleri iyi

slm kızlar,burasıda çok soğuk kar yağsa bu kadar soğurdu ancak.Dün bizim oğlan arkadaşına gitti yine annesi onları fen çalıştırmış bugün sınavları varmış.Kadıncağızlada konuştum dün bayağa süre tutmuş kaç dakikada ne kadar soru yapıyorlar diye iyi çalıştırdım onları dedi sağolsun öğretmen ödevde vermemiş ekstra sınava çalışın demiş o yüzden akşam çok rahattım.Benim oğlanda bende şanslıyız bu konuda böyle devam eder inşallah.Seviliyor kereta arada veliler arıyor okul çıkışı mert bize gelsin diye bende gönderiyorum.
Bende 11 gibi yattım zaten,bugün gidebilirsem bir ara tahlillerimi alıp dr a göstericem.

tam denk gelmiş desene bu tatil iyi olmuş,dinlensin kuzu

slm kızlar,burasıda çok soğuk kar yağsa bu kadar soğurdu ancak.Dün bizim oğlan arkadaşına gitti yine annesi onları fen çalıştırmış bugün sınavları varmış.Kadıncağızlada konuştum dün bayağa süre tutmuş kaç dakikada ne kadar soru yapıyorlar diye iyi çalıştırdım onları dedi sağolsun öğretmen ödevde vermemiş ekstra sınava çalışın demiş o yüzden akşam çok rahattım.Benim oğlanda bende şanslıyız bu konuda böyle devam eder inşallah.Seviliyor kereta arada veliler arıyor okul çıkışı mert bize gelsin diye bende gönderiyorum.
Bende 11 gibi yattım zaten,bugün gidebilirsem bir ara tahlillerimi alıp dr a göstericem.
canım ya..senin oğlan da sevilmeyecek gibi mi. çok güler y üzlü maşallah
tahlillerini baktırırsan yaz bize

ay ne güzel ya.maşallah tü tü.
ders çalışmanız çok güzel gidiyor. çok şanslısınız çok.

oh maşallah canım yaaa, ne güzel olmuş senin için de. Oğlun da sosyal demekki canım, tüm arkadaşlarıyla iyi geçiniyor, sık sık çağırdıklarına göre.

Kızlar selam,

dün oğluşun matematik ödevi vardı onu yapmıştı ben gidince sadece kitap okuduk. 2 günde tatil biraz bolcana okuma yapmamız lazım...

X