İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

maşallah dilekim ne güzel geçmiş haftasonun, doya doya evin tadını çıkardın desene.
Pasta nasıl oldu canım, beğendin mi?
Biz de cuma günü reklam aralarında baktık Yeşil Deniz e epey komikti.
canım bu sabah 3 dilim yedim kahvaltı yerine. çok canım istedi.
2 bardak süt ile birlikte.
teşekkür ederim tarifin için. ben keki kuşburnu reçeli ile ıslattım. ekşilik verdi biraz ..güzel oldu.

güle güle kullansın.
emir krampon istiyor

güle güle giysin oğluş ayakkabılarını canım.

bot da ihtiyacı aslında zelişçim. yani dar geliyorlar biraz . güzel bulursam alayım diyorum.. şöyle s ağlam bi şey

Saolun kızlarrr, geçen bu yıl 3 çift filan sapa sağlam botları kaldırdık hatta verdim mi birine bilmiyorum, hiç eskimeden yani çok az giyiliyor bot o yüzden bir çift eskimeden almamak lazım...

Bu seferki botumuz daha çok konverse tarzında öncekiler daha kocamandı...

Krampon görüyorum evet çocukların ayaklarında güzel oluyor istiyorsa almak lazım tabi imkanlar doğrultusunda gerçekten ihtiyaç da varsa tabi...

Benimkinin herşeyini biz seçiyoruz daha çok sıkılıyor bu alışveriş işlerinden :)))

Herşeyi beğenir hemen alıp çıkmak için :))))

Saolun kızlarrr, geçen bu yıl 3 çift filan sapa sağlam botları kaldırdık hatta verdim mi birine bilmiyorum, hiç eskimeden yani çok az giyiliyor bot o yüzden bir çift eskimeden almamak lazım...

Krampon görüyorum evet çocukların ayaklarında güzel oluyor istiyorsa almak lazım tabi imkanlar doğrultusunda gerçekten ihtiyaç da varsa tabi...

Benimkinin herşeyini biz seçiyoruz daha çok sıkılıyor bu alışveriş işlerinden :)))

biz de her bir kıyafetini ayakkabısını botunu küçülmeden ya da eskimeden almayız zeliş.
kramponu arkadaşlarında görmüş . aslında arkadaşları 2 senedir giyiyor .ben de ne zaman isteyecek acaba diyordum.
bi de futbola çok merak sardı 2-3 aydır.
tvibu dan futbol açıyor . oynanmış maçları izliyor. ondan merak saldı herhalde zelişçim.

kıyafet konusu bizde de aynı. ikisini de mağazada bi arada tutamam ki.
koşturup dururlar..denemezler . üstüne bile ölçemem yani..koşar dururlar

canım bu sabah 3 dilim yedim kahvaltı yerine. çok canım istedi.
2 bardak süt ile birlikte.
teşekkür ederim tarifin için. ben keki kuşburnu reçeli ile ıslattım. ekşilik verdi biraz ..güzel oldu.
afiyet olsun canım.

evet ya ayakları hemen büyüyor, bizim de sezon sonuna doğru almıştık bot, yani 1 ay kadar giydi kaldırdık, bu yıl doğru dürüst giyemedi, sıkıyor dedi, tekrar yenisini aldık, o yüzden kış sonuna doğru bot, yaz sonuna doğru yazlık ayakkabı almamak lazım.
Yeniyse, satabilirsen sat Zelişim, ek gelir olur.
Evde o kadar çok az giyilmiş kıyafet var ki, ben de internetten satmayı düşünoyrum, fırsat bulur da fotolarını çekersem, şansımı deneyeceğim.

afiyet olsun canım.

evet ya ayakları hemen büyüyor, bizim de sezon sonuna doğru almıştık bot, yani 1 ay kadar giydi kaldırdık, bu yıl doğru dürüst giyemedi, sıkıyor dedi, tekrar yenisini aldık, o yüzden kış sonuna doğru bot, yaz sonuna doğru yazlık ayakkabı almamak lazım.
Evde o kadar çok az giyilmiş kıyafet var ki, ben de internetten satmayı düşünoyrum, fırsat bulur da fotolarını çekersem, şansımı deneyeceğim.

kız ben onları değil de kendi kıyafetlerimi satmak istiyorum çok az giydiğim yepyeni kıyafetlerim var arada çok giyilmiş ama eskimemiş olanlarda var onları satıp kendim için yeni ciciler almak istiyorum ama bir türlü uğraşamadım fotoğraflamayla

kız ben onları değil de kendi kıyafetlerimi satmak istiyorum çok az giydiğim yepyeni kıyafetlerim var arada çok giyilmiş ama eskimemiş olanlarda var onları satıp kendim için yeni ciciler almak istiyorum ama bir türlü uğraşamadım fotoğraflamayla
anladım canım, benim ve büyük kızın da var öyle birsürü az giyilmiş, LCW internetten outletten birçok kıyafet almıştımya, onlardan kalma birsürü şey var, bahçıvan model pantolonlar var, doğru dürüst giymedi, başka birsürü şey var yani, çıkarsam ortaya. Bakalım kısmet olursa yaparız bir gün inşallah.

afiyet olsun canım.

evet çabuk büyüyorlar sıpalar.
ben de almak istiyorum emir için boz.
ediz in var..oluyor daha..sağlam .
emir için ise biraz daha kullansın dediğin gibi sezon sonu alacağım güzel bi bot. şu an olan tam geliyor. kışı çıkarır..

anladım canım, benim ve büyük kızın da var öyle birsürü az giyilmiş, LCW internetten outletten birçok kıyafet almıştımya, onlardan kalma birsürü şey var, bahçıvan model pantolonlar var, doğru dürüst giymedi, başka birsürü şey var yani, çıkarsam ortaya. Bakalım kısmet olursa yaparız bir gün inşallah.

inaşallah kız yapalımda hem yer açılsın hem birazda olsa katkı sağlar yeni alınacaklar için

sat zelişçim..birilerinin işine yarar. sen de yeni ciciler alırsın ..olur tabi
fadimecim senin için de aynı şeyleri düşünüyorum

öğlen yemeğimi getirdim.
ıspanak.pirinçli..fakat rizotto gibi oldu.
1 limon getirdim ..sıkıacağım yemeğime..
başka bi şey getirmedim
az önce 1 paket çubuk kraker yedim..getirdiğim yemeği nasıl yiycem onu düşünüyorum..iştah gitti çünkü

peki sence face de ekleyelim buradaki satış bölümüne mi ne dersin
canım önce faceden denersin..ben öyle yaptım hep.
sonra satılmayan bir kaç taneyi de kk da yayınladım.
ordan da satıldı.
ya da önce kk ya eklersin ..orda satılanlar gider..satılmayanları sonra faceye koyarsın..sen bilirsin zalişçim

akşama ne yemek var kızlar.
dökülün bakalım
bende ıspanak var az.
sigara böreği sardık dün kocamla.
2 kilo yufkadan
yardım etti sağ olsun
kaldırdık yarısını buzluğa
yarısını da bu akşam kızartırım.
kahvaltı yaparız .

dökülün bakalım
bende ıspanak var az.
2 kilo yufkadan
yardım etti sağ olsun
kahvaltı yaparız .

Ohh mis afiyet olsun şimdiden size bizde severiz kahvaltıyı ama genelde sabahları :)

Çok karışık kafam yemek konusunda bu hafta oğluş için börek haftası beslenme olarak. İki çeşit hazır börek aldım, virde geçen hafta evde yapıp buzluğa attığım börek var...

Yarınki beslenme için mecburen börek hazırlmam lazım. Kabağım var pişirmezsem kötü olur onu halletmem lazım ama onu eşim yemez..

Cuma akşamı brokoli soteledim etin yanında çoook lezzetli oldu kızlar tavsiye ederim... Birazdaha brokolim var kötü olmaz heralde 2 gün daha beklese...

Herald ebu akşama kabak ve börek yapacağım canım duırum onu gösteriyor

sat zelişçim..birilerinin işine yarar. sen de yeni ciciler alırsın ..olur tabi
fadimecim senin için de aynı şeyleri düşünüyorum
inşallah canım.

öğlen yemeğimi getirdim.
ıspanak.pirinçli..fakat rizotto gibi oldu.
1 limon getirdim ..sıkıacağım yemeğime..
başka bi şey getirmedim
az önce 1 paket çubuk kraker yedim..getirdiğim yemeği nasıl yiycem onu düşünüyorum..iştah gitti çünkü
Rizotto ne kız?
İştahın niye gitti anlamadım, bişey mi oldu?
Biz de cumartesi pide yaptırmıştık burda, kalanları yedik. Bir de yayla çorbası.
dökülün bakalım
bende ıspanak var az.
2 kilo yufkadan
yardım etti sağ olsun
kahvaltı yaparız .
ohhhh mis afiyet olsun, kocana da afferim.
Ben de buğdaydan yayla çorbası yapacağım, azıcık kızarmış hamsi var. ikisi yeter diye düşünüyorum.
Ohh mis afiyet olsun şimdiden size bizde severiz kahvaltıyı ama genelde sabahları :)

Çok karışık kafam yemek konusunda bu hafta oğluş için börek haftası beslenme olarak. İki çeşit hazır börek aldım, virde geçen hafta evde yapıp buzluğa attığım börek var...

Yarınki beslenme için mecburen börek hazırlmam lazım. Kabağım var pişirmezsem kötü olur onu halletmem lazım ama onu eşim yemez..

Cuma akşamı brokoli soteledim etin yanında çoook lezzetli oldu kızlar tavsiye ederim... Birazdaha brokolim var kötü olmaz heralde 2 gün daha beklese...

afiyet olsun canım.
Brokoliyi nasıl soteledein ki? ben hiç brokoli almıyom eve, salatasını severim aslında.

inşallah canım.

Rizotto ne kız?
Biz de cumartesi pide yaptırmıştık burda, kalanları yedik. Bir de yayla çorbası.

Ben de buğdaydan yayla çorbası yapacağım, azıcık kızarmış hamsi var. ikisi yeter diye düşünüyorum.
afiyet olsun canım.
Brokoliyi nasıl soteledein ki? ben hiç brokoli almıyom eve, salatasını severim aslında.

ayy buğdaydan yayla çorbasını çoook severim bende en kısa zamanda yapayım bende baya oldu yapmayalı. Afiyet olsuın canım şimdiden...

Önce soğan rendeledim 1 tane (eşim sevmediği için yoksa doğrardım), onu biraz zeytinyağı ile kavurdum biraz sonra 1 havuç doğrayıp ekledim 10 dk kadar kavurdum orta ateşte üzerine yine kısmen küçülttüğüm brokolileri ekledim, üzerine tuz ve kararbiber ekleyip kavurmaya devam ettim az su ekledim onuda çektirdim.. Böyleydi canım çok lezzetliydi ayrıca etin yanında çok güzel gitti ve herkes yedi :)

ayy buğdaydan yayla çorbasını çoook severim bende en kısa zamanda yapayım bende baya oldu yapmayalı. Afiyet olsuın canım şimdiden...

Önce soğan rendeledim 1 tane (eşim sevmediği için yoksa doğrardım), onu biraz zeytinyağı ile kavurdum biraz sonra 1 havuç doğrayıp ekledim 10 dk kadar kavurdum orta ateşte üzerine yine kısmen küçülttüğüm brokolileri ekledim, üzerine tuz ve kararbiber ekleyip kavurmaya devam ettim az su ekledim onuda çektirdim.. Böyleydi canım çok lezzetliydi ayrıca etin yanında çok güzel gitti ve herkes yedi :)
tmm canım aklımda olsun bakalım, sağol. Ben de çok severim buğdaylı çorbaları.

oy oy ..

2 çeşit börek mi aldın.
neli aldın ki börekleri
işte biz de sabahları güzel bi kahvaltı yapamadığımız için akşamları seviyoruz kahvaltıyı.
bi de patatesli omlet yaparım belkim
kabağı halletmen lazım evvet
börek de yaparsın güzel olur ..
biz yarın akşam yemeğe gidiyoruz . burda mesai arkadaşıma sürpriz veda yemeği yapıyoruz..haberi yok onun için hazırlandığından
güzel bir restoranda yer ayırtmışlar.
birde hediye alınacak ona..para topladık.
yarın akşam yemek derdim olmayacak inşallah.

inşallah canım.

Rizotto ne kız?

afiyet olsun canım.
rizotta
images

böyle bi şey canım.
pilav gibi ama suluca yapılıyor.
risotto . italyan yemeği.
ben ıspanaklı yaptım
iştahım kesildi çünkü yemek öncesi 1 paket cubuk kraker yedim..1 kupa da çay içtim..ondan..ama yine de yedim yemeğimi fadimem.

X