- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
fasikül yapacak hali kalmadı canım ya..ödevini zor yaptı..
gözü iyileşirken diğer gözüne de bulaşmış onada damla yapmaya başladık..
off ya göz çok riskli aman canım tez zamanda atlatırsınız inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fasikül yapacak hali kalmadı canım ya..ödevini zor yaptı..
gözü iyileşirken diğer gözüne de bulaşmış onada damla yapmaya başladık..
sana yarında yollar göründü yani.İşlerini halledip eve gelip dinlenirsin bugünlerde çok gezipte yorma kendini zaten.Evet canım bugün gezecek oğluş az evvel çıktılar evden okula gittiler oradan gidecekler...
Aslında bu akşam doktora gidebilirim benim doktor nöbetçiymiş bu gece yarına bırakmadan giderim belkim bugün arayacağım bakalım yarın oğlanın kontrolü var çünkü...
Bu arada hiç gezeceğimi sanmıyorum bu ara gözüm hep yatakta ama işte yarın kontrol için şehrin diğer ucuna gidicez birde oğlanın ayakkabıları yırtılmış daha iki ay oldu halbuki alalı o yüzden ayakkabı almam lazım...
işe yaradı ama gözü iyileşirken diğer gözünede bulaştı.gözü nasıl oldu oğluşun,damlalar işe yaradı dimi?
durduk yere eziyet ediyorsun haribicum..akşamları beni marmaraydan alıyordu,pazarteside oğlana aratmış annecim marmarayla gelicen dimi diye ben ararım dedim.Sonra kadıköye gelince fikir değiştirdim vapura bindim eşimede mesaj attım ben vapurla geçiyorum diye.Oda erken çıkmış beni almaya gelmiş marmaraya mesajıda görmemiş.orda beklemiş tabi bende o sırada arıyayımda mesajı görmediyse söyliyeyim dedim sinirlendi tabi bayağa.Ben hava alıcam biraz dedim iyi hava al sen dedi kapadı.Ogünden beride vapurla gidiyorum.
ne çabuk halletmiş ayakkabıları..Evet canım bugün gezecek oğluş az evvel çıktılar evden okula gittiler oradan gidecekler...
Aslında bu akşam doktora gidebilirim benim doktor nöbetçiymiş bu gece yarına bırakmadan giderim belkim bugün arayacağım bakalım yarın oğlanın kontrolü var çünkü...
Bu arada hiç gezeceğimi sanmıyorum bu ara gözüm hep yatakta ama işte yarın kontrol için şehrin diğer ucuna gidicez birde oğlanın ayakkabıları yırtılmış daha iki ay oldu halbuki alalı o yüzden ayakkabı almam lazım...
geçmiş olsun . daha iyi olmadı mı canım. demek mikrobik bi şey kaptı çocuuğummmmm.işe yaradı ama gözü iyileşirken diğer gözünede bulaştı.
tam Türk filmi gibi olmuş..Sorma cnm bizim onla bir muhabbetimiz var o konuda ölürsün gülmekten.İremimiz var sınıfta bizede gelir gider annesiylede samimiyiz.İrem benim oğlana aşık elini tutuyormuş hiç bırakmıyormuş çok sıkıyormuş.Benimkide bu arada nehir diye bir kız var sınıfta ona aşık.Nehirde bizimkine.Tabi bu durumda ireme sinir oluyor,çok sıkıyomuş oğluşumu bende oğlum güzelce izah et dedim bu hareketlerinden çok sıkıldım diye o zmanda bana kırılır annecim diyo yufka yüreklim.
halen vapurla gidiyorum cnm,akşam aramazsa anlıyorum gelmiyeceğini çünkü.Havamı alıyorum yani.
ne çabuk halletmiş ayakkabıları..
aman İstanbul da yaşamak zor be..zamanınızın çoğu yollarda geçiyor..
ben de bugün hiç iyi değilim..bir ara özelden konu açarım yazarım kızlar olur mu.
off ya göz çok riskli aman canım tez zamanda atlatırsınız inşallah...
sağolun canlarım benim..inşallah atlatırız hemen..geçmiş olsun . daha iyi olmadı mı canım. demek mikrobik bi şey kaptı çocuuğummmmm.
o zaman normaldir yırtılması demi..Sorma ya bari ilk dönem sonuna kadar dayansaydı... Oğlum nasıl yırtıldı ayakkabılar dedim. Anne napiimm futbol oynarken yırtıldı diyor. Oğlum futbol oynayacaksan spor ayakkabılarını giysene dedim ama olan olmuş artık :)
İstanbul zor bir şehir canım trafikte çok zaman harcıyoruz ama seviyoruz işte yine de buraya alıştımı başka yerde yaşamak düşüncesi bile cazip gelmiyor...
geçmiş olsun tekrar ,işte mikrobik olunca kaçış yok,inşallah çabucak geçer..işe yaradı ama gözü iyileşirken diğer gözünede bulaştı.
hadi canım git gel, söz konuşmayacağızbak ben toplantıya gidiyom çook yazmayın konuşmayın bekleyin beni
yaz canım ekle,bende dün sildim özelden kendimi.Derleşiriz ruh halimiz iyi değil nede olsaben de bugün hiç iyi değilim..bir ara özelden konu açarım yazarım kızlar olur mu.
kermesten bulur cnm,dert etme.bizim okulda kermes varmış bugün beslenme götürmediler.2,5 tl para getirin demiş öğretmen ben 1 lira daha verdim bakalım ne yiyip gelecek.çantasına kaşık ve çatal koyacaktım tüh unuttum ya..