İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hepimize hayırlı olsun
sorma canım, bizde yumurta çok, okulu neden sevmiyosun diyoum, okulda klostrofobi geliyo diyo, hatta klostrofobi okul yolunda başlıyomuş, yeni bi tanım getirdi hastalığa
akıllı çocukk
bzim saatlerimiz netleşmediği için akşama kadar orada beklemek zorunda kaldım nasıl bir düzen anlamadım
birazdan kırtasiyeden son kalan ihtiyaçları alcam en sevdiğim defter kitap kaplama işine girişicem :18::18:
öğretmen inatla hazırları istemiyor
hepimize hayırlı olur umarımm.
kitap özetleride sevilecek gibi değil .haksız sayılmaz kuzun :26::26::26::26:

peki öğretmenini arayıp ne dicekmişin ki
bizimde 30 kitap özeti vardı, benimki ya bir ya iki tane çıkardı galiba, yarın kontrol etçekmiş, bakalım napacak

hala derslerin belli olmaması çok enteresan ya, sanırım öğretmeniniz değişmedi meldam, detay takıntısından anladım
bizim ders saatleri dahil herşey aynı, aynı tas aynı hamam, kitaplarıda vermiş öğretmenimiz, şöyle bi inceledimde ikinci sınıftan pek farkı yok derslerin, helede hayat bilgisi tamamen aynı çok sıkıcı bayıcı bi ders ya

bizimde 30 kitap özeti vardı, benimki ya bir ya iki tane çıkardı galiba, yarın kontrol etçekmiş, bakalım napacak

Kızım yapamadı,onu anlatmaya kaldırmayın diyecekmişim.
Böyle bişeyi nasıl aklına getiriyosa hatun.

Gerçi öğretmenide kızmamış bugün,sınıfta kimse tam ödev yapmamış,
Benimki test kitabını bitirmişti ordan yırtmış.

Merhaba kızlar yeni okul donemi hepimize hayırlı olur inşallah çok şükür öğretmenimiz değişmemiş 3. Sınıf öğretmenlerinin ısrar etmesiyle sınıflarda bölünmedi fakat bugün öğretmenimiz yoktu teyzesi vefat etmiş gelemedi aldığımız kesin olmayan duyumlara göre galiba hamileymis bunu duyunca üzülmedim diyemeyeceğim çünkü öğretmenimiz o zaman belkide yıl sonuna doğru gider ve nasıl bir öğretmen gelecegi meçhul yedeklerde olan bir öğretmen var o gelirse zaten yandık cocuğu okula göndermeden ben evde öğretsem daha iyi vallahi neyse kızlar Allah hepimizin yavrusuna zihin açıklığı versin yorucu olmayan bir yıl olsun inşallah

üzülme canım, 4. sınıfta başlar inşallah önemli olan 4. sınıf

selam hanımlar
yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun çok şükür bizimde öğretmende okulda ve sınıfta herhangi bir değişiklik yok işallah iyi bir sene geçiririz. bu arada ben de işe başaldım artık bebeişim evde babaanne ile kaldı

kıyamam bebişe, yoksa ayrı kaldığınız ilk günmüydü dün

gökyüzündedans sen yazmadın canım, hala daha öğretmen belli değilmiş deme:26:
gul100 ve farmasi diğer arkadaşlarda yazmadı
:26:

Son düzenleme:
üniversitede ne yapıyorsun parkon
bi gün utanıyorlar sonra yine devam
benim ki öle en azından
biz hiç bişey yapmadık
ama büyük bi heyecanla okula gittik
bakalım devamı gelecek mi
bu arada dün ilaca başladık acaip bir uyku yaptı
işe yarayacak mı acaba

inan az görüp hasret gidermek çok daha iyi ve zevkli
sürekli dip dibe olunca bence hiç verimli olmuyor
hele bizim gibi 2 kişiyseniz sonunda birbirinize sarıyorsunuz

üzülmez mi insan ya, kolaymı mı mis kokusundan ayrılmak, akşam buluşcaz diye teselli edeceksin kendini napabilirsin ki

ay sorma canım ya nasıl da misler gibi uyuyor sabah bi görsen kıyamıyorum bırakmaya valla akşam eve gidince ilk önce onunla oyalanıyorum emziriyorum sonra oynuyoruz biraz öyle yemek faslına geçiyoruz

bizim öğretmenizide değişmemiş öyle kalabalık falan da değildi aynıydı sınıf mevcudu herkese hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılı.

inşallah faydasını görürsünüz canım, :13:
dün kitaplarını kapladık, bugun de kalan listeyi aldık, kırtasiye alışverişi çok zevkli

öğretmenimiz değişmedi dün beni çok şaşırttı tanıdığım öğrtmen arkadaşa kura için seçim yapacak olsa tercihinin benim oğlan olduğunu söylemiş sonra yanıma gelip bu yıl neden sakin ve durgun olduğumu sordu :44:
siz yardımcı kitap almıyorsunuz değil mi?devlet kitapları çok basit kalıyor :26::26::26::26:
senin içinde hayırlısı olsun canım .kolay değil ama güvendiğin kişilerin bakması içini rahatlatıyordur.akşam doya doya vakit geçirirsin

bakalım zaman neler gösterecek.

vayy, bende şaşırdım şimdi

bize iki senedir hoca aldırıyor canım, ödevleride o kitaplardan veriyor, herhalde bu senede aldırır, bu tip konuşmaları veli toplantısında yapıyor ama. bu bedava verilen kitapları iki senedir hiç kullanmadık desem yeri, boşuna basıyorlar bunları, birilerinin cebi doluyor işte
veli toplantısı ne zaman olur acaba, genelde bizim okulda açıldıktan 2 hafta sonra genel tüm sınıfların veli toplantısı oluyor, orda söyler herhalde kaynak kitap, okul aidatı, sınıf için para vs..

bu yıl bizim için zor geçecek aldığımız yardımcı kitaplar çok fazla
formülün türkçe dersinden ödevim var ,
formül tematik türkçe fasikül
formülün tematik hayatbilgisi fasikül
formül matematik
formül tematik matematik fasikül
formül hayatbil dersinden ödevim var,
uygun türkçe,ve dilbilgisi eki
uygun matematik ve uygulamalı matematik eki
ben korkmam matematikten serisini aldık

o nasıl kitap ismi ya, ben direk korktum yani, korkmayanı korkutur
meldam yandı senin oğlun yandı yandı
inşallah benimkide yanmaz

bende şaşırdım ama sonra kendime geldimm
okulun ilk ve son haftası bu kadar iyi oluyor birde öğretmenler gününde
mutlaka birilerinin işine geliyordur bomboş kitaplar
bizimde 2 hafta içinde toplantımız olur. para ve bu yıl beklentilerimizle alakalı oluyor geneldebelli başlı veliler bana sıra vermeyeceği için imza atmak için giderim
siz hangi kaynak kitapları kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…