İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

allah a şükür ufak şimdilik iyi gidiyor.
Evet aklı başına gelecek ama umarım çok geç olmadan gelir.
Senin kıza da maşallah canım, inşallah istediği üniversiteyi kazanır.

Canım benim de görümcemin büyük kızı ve eltimin ortanca kızı Fen lisesini kazandı geçen sene. Benim kızsa düşük bir puan aldı, bu genlerle ilgili diyor bazıları ama ne derece genlerle ilgili bilmiyorum.
Kendim de küçükken çok başarılı bir öğrenciydim, çok zekiydim yani. Hırslıydım.
Ufak inşallah bana çekmiştir diyorum. Yoksa büyük zor gibi geliyor ama.
maşallah eltinin kızına
Allah yolunu açık etsin..bizimkilerin de inşallah.
genlerle alakalı mı bilemiyorum..benim koca ve kaynım çok başaarılıymış ..ilkokuldan üni ye kadar.
ben ise ilkokulda akıllara zarar bir çocuktum..zor geçerdim ..sonradan açıldım..

maşallah eltinin kızına
genlerle alakalı mı bilemiyorum..benim koca ve kaynım çok başaarılıymış ..ilkokuldan üni ye kadar.
ben ise ilkokulda akıllara zarar bir çocuktum..zor geçerdim ..sonradan açıldım..
ay inanmıyom Dilek, sen mi kötü bir çocuktun? Benim kızda da umut var mı dersin:KK53::KK53::KK53::KK53:

allah a şükür ufak şimdilik iyi gidiyor.
Evet aklı başına gelecek ama umarım çok geç olmadan gelir.
Senin kıza da maşallah canım, inşallah istediği üniversiteyi kazanır.

Canım benim de görümcemin büyük kızı ve eltimin ortanca kızı Fen lisesini kazandı geçen sene. Benim kızsa düşük bir puan aldı, bu genlerle ilgili diyor bazıları ama ne derece genlerle ilgili bilmiyorum.
Kendim de küçükken çok başarılı bir öğrenciydim, çok zekiydim yani. Hırslıydım.
Ufak inşallah bana çekmiştir diyorum. Yoksa büyük zor gibi geliyor ama.
büyük kızda çalışır canım merak etme. nasıl olsa aklı başına gelecek.

maşallah eltinin kızına

Bende onu diyorum işte genlerle alakalı olsa bu çocuk az buçuk anneye benzemez mi yahu :))))
Şimdi artık öyle değil yaşlanıyoruz herhalde ama aklıma koyduğumu yapmazsam uyuyamazdım o derece yani...
Okulda hiç 5 altı notu olan bir dersim olduğunu hatırlamıyorum...

ya kızlar odanıza biri girince odanın içinde öyle dolaşan yanında dikilen tipler oluyormu.bazen elim ayağım dolaşıyor interneti aşağıya indiricem diye..

ya kızlar odanıza biri girince odanın içinde öyle dolaşan yanında dikilen tipler oluyormu.bazen elim ayağım dolaşıyor interneti aşağıya indiricem diye..

Sakin ol canım ya...

Bizim burası açık ofis ama masam duvara bakıyor ama köşede kalıyorum bu tarafa geçen olursa önceden görüyorum ama açık kalsada çok sorun etmem yani...

Günaydın canım tekrardan okulda yazmamışya yazısını o yüzden canım bende 1 hafta tablet cezası verdim her dersini yazmadan gelişinde yine aynı cezayı alacaksın dedim..
günaydın kızlarr,
bizimkiler tablo konusuna geçmişler, akşam kitaptan o sayfayı yapıyordu, sonrasında defterine geçirdi.
Gündüz de hikayet kitabını okumuş. Allah a şükür problem yoktu.
Bizim de büyükte problem, oturup ders çalıştığını göremeyeceğiz, yazılılar da dökülsün de aklı başına gelsin bakalım. Artık kasmayacağım ben de, herhalde kötü bir not aldığı zaman fellik fellik ağlar.
Kendi düşen ağlamaz diyeceğim ben de.
günaydın kızlar..
matematikten 2 sayfa arkalı önlü matematikten problemlerimiz vardı.
yatarken de 3 sayfa hikaye okuduk.
Günaydın kızlar,zelişcim ceza olayı gerekiyor bazen bu konuda iyi yapmışsın arkasında dur.Caydırıcı bişeyler olması lazım.Bulgarcım bizde de öğretmen matematikten her gün gibi test yapıyormuş ve 3 takamlı boşluklu toplamaları veriyor bol bol.Bizimki artık 3 rakamlı sayıyla 2 rakamlı sayıyı kafadan topluyor.biraz düşünüyor ıkınıyor sıkınıyor ama doğru sonucu söylüyor.Bende ders çalışmamasından şikayetçiyim.Bana yapamıyor ama annemle babama getirtiyor yani bu konuda.Neyseki bu hafta ablam geldi yine olayı ele alır.o güzel çalıştırıyor.Fadimecim dediğimiz gibi içinden gelecek zorla birşey olmuyor o yüzden sen kendini parçalasanda durum değişmeyecek taki o yanlışını anlayıp pişman olana kadar.Ama işte anne yüreği dedikleri burda çıkıyor ortaya bile bile yanlış yapmasını istemiyor insan.
Geçen bende arkadaşımdaydım.Onunda oğlu var 2006 3.sınıfa gidiyor oda.Okuldan gelince arkadaşları çağırıyormuş çocuğu oynamaya ben 1 saat sonra gelirim derslerimi yapayım sonra diyormuş,annesi ben hiç ders yap demem o sorumluluğunu bilir dedi.Kıyaslamak hiç doğru değil tabi ama görünce insan gıptada ediyor yani.

ay inanmıyom Dilek, sen mi kötü bir çocuktun? Benim kızda da umut var mı dersin:KK53::KK53::KK53::KK53:
canım orası hiç belli olmaz bazısı sonradan kabak çiçeği gibi açılıyor.Benim abim öyleymiş ortaokulda 7 tane zayıf getirmiş bir sene,ondan sonra bir açıldıki hep teşekkür taktir.İnek diye dalga geçtiklerini biliyorum ben.

Bende onu diyorum işte genlerle alakalı olsa bu çocuk az buçuk anneye benzemez mi yahu :))))
Şimdi artık öyle değil yaşlanıyoruz herhalde ama aklıma koyduğumu yapmazsam uyuyamazdım o derece yani...
Okulda hiç 5 altı notu olan bir dersim olduğunu hatırlamıyorum...
Bilmiyorumki alakası varmıdır zeliş,demin anlattığın olaya bakılırsa yok gibi.Avukat anne babanın genlerini taşıyan çocukların hali ortada.

Günaydın kızlar,zelişcim ceza olayı gerekiyor bazen bu konuda iyi yapmışsın arkasında dur.Caydırıcı bişeyler olması lazım.Bulgarcım bizde de öğretmen matematikten her gün gibi test yapıyormuş ve 3 takamlı boşluklu toplamaları veriyor bol bol.Bizimki artık 3 rakamlı sayıyla 2 rakamlı sayıyı kafadan topluyor.biraz düşünüyor ıkınıyor sıkınıyor ama doğru sonucu söylüyor.Bende ders çalışmamasından şikayetçiyim.Bana yapamıyor ama annemle babama getirtiyor yani bu konuda.Neyseki bu hafta ablam geldi yine olayı ele alır.o güzel çalıştırıyor.Fadimecim dediğimiz gibi içinden gelecek zorla birşey olmuyor o yüzden sen kendini parçalasanda durum değişmeyecek taki o yanlışını anlayıp pişman olana kadar.Ama işte anne yüreği dedikleri burda çıkıyor ortaya bile bile yanlış yapmasını istemiyor insan.
Geçen bende arkadaşımdaydım.Onunda oğlu var 2006 3.sınıfa gidiyor oda.Okuldan gelince arkadaşları çağırıyormuş çocuğu oynamaya ben 1 saat sonra gelirim derslerimi yapayım sonra diyormuş,annesi ben hiç ders yap demem o sorumluluğunu bilir dedi.Kıyaslamak hiç doğru değil tabi ama görünce insan gıptada ediyor yani.
ay çocuk ne güzel bak oyun saatini de ders saatini de biliyor maşallah...darısı başımıza..

Birde inanır mısınız bilmiyorum ama başkalarında neye tahammül edemiyorsanız insanın çocuğunda sanki o bir şekilde başına geliyor gibi..

Birde inanır mısınız bilmiyorum ama başkalarında neye tahammül edemiyorsanız insanın çocuğunda sanki o bir şekilde başına geliyor gibi..
Evet canım ya,mesela ben yavaş harekete tahammül edemem.Aklıma bişey düşmüşse yapmam gereken hemen yaparım ama oğlan tamam der üzerine ben 10 defa daha söylerim en sonundada cıyaklama şeklinde yaptırırım.

Evet canım ya,mesela ben yavaş harekete tahammül edemem.Aklıma bişey düşmüşse yapmam gereken hemen yaparım ama oğlan tamam der üzerine ben 10 defa daha söylerim en sonundada cıyaklama şeklinde yaptırırım.

hahahaaaa bunun aynısı bizde de varrr :)

bizde de olur canım ama kapı bana uzak, o gelinceye kadar kapatma şansım var, senin masa kapıya yönelik mi? Yerini değiştirme şansın varsa, o şekilde yapsan.

Canım haklısın inşallah düzelir benim kız da.
Senin oğlan da inşallah gündüzden ödevlerini yapmaya başlar.
canım orası hiç belli olmaz bazısı sonradan kabak çiçeği gibi açılıyor.Benim abim öyleymiş ortaokulda 7 tane zayıf getirmiş bir sene,ondan sonra bir açıldıki hep teşekkür taktir.İnek diye dalga geçtiklerini biliyorum ben.
he he umut var diyorsun yaniiii.

bununla ilgili hadis varya canım,
Bu dünyada kınadığın şey başına gelmeden bu dünyadan ayrılmazmışsın.
Ben de çok dikkat etmeye çalışırım birilerini eleştireceğim de, çok korkarım yani.

Bakın ne buldum

Burda konuşunca şöyle bir üstün körü baktım bu konuya gerçi bir huzur vermedi telefon ama;

Zekâda Kalıtım ve Çevre Faktörleri

SONUNDA OYUNU GENLER KAZANMAKTA
IQ ÜZERİNDE ETKİSİ…… ÇEVRE……..GENLER

• 5 yaşında………………%74………….%26
  • 7 yaşında………………%61………….%39
  • 10 yaşında…………….%46………….%54
  • 12 yaşında…………….%36………….%64

benim büyük kız için geçerli canım bu olay, o kadar ağır ki öffff yaniii. Ben de çok aceleciyimdir, hızlıyımdır, öyle olmasak hangi bir işi yetiştireceğiz ama değil mi?

Bakın ne buldum

Burda konuşunca şöyle bir üstün körü baktım bu konuya gerçi bir huzur vermedi telefon ama;

Zekâda Kalıtım ve Çevre Faktörleri

SONUNDA OYUNU GENLER KAZANMAKTA
IQ ÜZERİNDE ETKİSİ…… ÇEVRE……..GENLER

• 5 yaşında………………%74………….%26
  • 7 yaşında………………%61………….%39
  • 10 yaşında…………….%46………….%54
  • 12 yaşında…………….%36………….%64
yaş büyüdükçe genler mi önem kazanıyor, enterasan?

X