- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşıma :)fatma hoş geldin.
nasılsın..yoğunsun.
kızlar az önce 1 koca kase aşure geldi. bi hocanın hanımı yapmış..götürdüm yaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşıma :)fatma hoş geldin.
nasılsın..yoğunsun.
kızlar az önce 1 koca kase aşure geldi. bi hocanın hanımı yapmış..götürdüm yaaaaaaaaaa
iyiki hepimiz varız,dediğin gibi çok iyi geliyor burası insana.Her türlü dertleşiyoruz :)hoş buldum canım..
kızlar iyi ki varsınız hepiniz.. buraya yazınca bakınca iyi geliyor bana..
iyiki hepimiz varız,dediğin gibi çok iyi geliyor burası insana.Her türlü dertleşiyoruz :)
günaydın canım.. ödevler yüzünden mi gerginlik oldu.Günaydın kızlar
Dün oğlanın ödevi yoktu ancak okulda yazmadığı Türkçe metinini evde yazdı yine baya gerildik akşam akşam hal böyle olunca başka bir şeye zamanda kalmadı...
günaydın canım.. ödevler yüzünden mi gerginlik oldu.
ceza verdiğin zaman tepki verip trip atıyormu. benimki surat asıyor bağırmak istiyor.Günaydın canım tekrardan okulda yazmamışya yazısını o yüzden canım bende 1 hafta tablet cezası verdim her dersini yazmadan gelişinde yine aynı cezayı alacaksın dedim..
ceza verdiğin zaman tepki verip trip atıyormu. benimki surat asıyor bağırmak istiyor.
maşallah ne güzel okumasını yapıyor gündüzden.aferin fıstığa..günaydın kızlarr,
bizimkiler tablo konusuna geçmişler, akşam kitaptan o sayfayı yapıyordu, sonrasında defterine geçirdi.
Gündüz de hikayet kitabını okumuş. Allah a şükür problem yoktu.
Bizim de büyükte problem, oturup ders çalıştığını göremeyeceğiz, yazılılar da dökülsün de aklı başına gelsin bakalım. Artık kasmayacağım ben de, herhalde kötü bir not aldığı zaman fellik fellik ağlar.
Kendi düşen ağlamaz diyeceğim ben de.
geçen sene işe giriş için bir bayan evrak getirmişti.yanında kızı da vardı. sen kaça gidiyorsun dedim 2. sınıf dedi.evet itiraz ediyor bir hafta çok fazla bir gün olsun filan, ilk başta gözler biraz yaşlandı ağlayacaktı ama ben onu bastırdım ağlamadı ama umarım toparlar şu alışkanlığını artık...
geçen sene işe giriş için bir bayan evrak getirmişti.yanında kızı da vardı. sen kaça gidiyorsun dedim 2. sınıf dedi.
benim oğlumda 2 ye gidiyor dedim. yanıma çağırdım hadi şunları oku dedim çatır çatır okudu. toplama yaptım şak diye topladı.annesine sordum kim çalıştırıyor bunu dedim..kendisi dedi..babasıyla ben vardiyalı çalışıyoruz ilgilenemiyoruz dedi şaştım kaldım.başka çocukla kıyaslamak çok yanlış biliyorum ama karşılaştırma yapmadan olmuyor ya.elimizden geldiğinin fazlasıyla ilgilenmeye çalışıyoruz ama ne yapmak lazım bilemedim..
allah a şükür ufak şimdilik iyi gidiyor.maşallah ne güzel okumasını yapıyor gündüzden.aferin fıstığa..
büyük kızında aklı başına gelicek ama sizide baya üzecek.
benim kız şimdi harıl harıl ders çalışıyor..1. 2. sınıfta da bu kadar çok çalışsa olmazmıydı.
Canım benim de görümcemin büyük kızı ve eltimin ortanca kızı Fen lisesini kazandı geçen sene. Benim kızsa düşük bir puan aldı, bu genlerle ilgili diyor bazıları ama ne derece genlerle ilgili bilmiyorum.Ya bu konu aslında şans mı kader mi bilmiyorum ki, çocuğun içinde olacak bu şart yoksa zorla kesinlikle olmuyor. Geçenlerde arkadaşım anlattı mesela onun eğitim verdiği kuruma bir öğrenci gelmiş ortaokul kursları için. anne baba avukat iki erkek çocukları var büyük olan liseyi bırakmış dersleri çok kötüymüş şimdi açıktan bitirtmeye çalışıyorlarmış küçük ise yine aynı dersler fenaymış işte ona getirmişler bir fayda olur diye...
evet kıyaslamamak lazım ama eğitim sistemi bunu bize yaptırmıyor mu her çocuğa aynı kalıplaşmış eğitimler verilmiyor mu??
canım benim ya..kolay gelsin zelişçim.Günaydın kızlar
Dün oğlanın ödevi yoktu ancak okulda yazmadığı Türkçe metinini evde yazdı yine baya gerildik akşam akşam hal böyle olunca başka bir şeye zamanda kalmadı...
bizim de matematik ödevleri vardı.bilinmeyeni bulma.günaydın kızlar..
matematikten 2 sayfa arkalı önlü matematikten problemlerimiz vardı.
yatarken de 3 sayfa hikaye okuduk.
Allah yardımcın olsun fadimem..zor ..ergen çok zor..günaydın kızlarr,
bizimkiler tablo konusuna geçmişler, akşam kitaptan o sayfayı yapıyordu, sonrasında defterine geçirdi.
Gündüz de hikayet kitabını okumuş. Allah a şükür problem yoktu.
Bizim de büyükte problem, oturup ders çalıştığını göremeyeceğiz, yazılılar da dökülsün de aklı başına gelsin bakalım. Artık kasmayacağım ben de, herhalde kötü bir not aldığı zaman fellik fellik ağlar.
Kendi düşen ağlamaz diyeceğim ben de.
evet kesinlikle içinden gelecek..sonradan açılırlar inşallah..Ya bu konu aslında şans mı kader mi bilmiyorum ki, çocuğun içinde olacak bu şart yoksa zorla kesinlikle olmuyor. Geçenlerde arkadaşım anlattı mesela onun eğitim verdiği kuruma bir öğrenci gelmiş ortaokul kursları için. anne baba avukat iki erkek çocukları var büyük olan liseyi bırakmış dersleri çok kötüymüş şimdi açıktan bitirtmeye çalışıyorlarmış küçük ise yine aynı dersler fenaymış işte ona getirmişler bir fayda olur diye...
evet kıyaslamamak lazım ama eğitim sistemi bunu bize yaptırmıyor mu her çocuğa aynı kalıplaşmış eğitimler verilmiyor mu??
Oy kuzucuk..annesinin göz yaşlarına kıyamayacağını biliyor sıpaaaaevet itiraz ediyor bir hafta çok fazla bir gün olsun filan, ilk başta gözler biraz yaşlandı ağlayacaktı ama ben onu bastırdım ağlamadı ama umarım toparlar şu alışkanlığını artık...
hatırladım canım bu yazını..geçen sene işe giriş için bir bayan evrak getirmişti.yanında kızı da vardı. sen kaça gidiyorsun dedim 2. sınıf dedi.
benim oğlumda 2 ye gidiyor dedim. yanıma çağırdım hadi şunları oku dedim çatır çatır okudu. toplama yaptım şak diye topladı.annesine sordum kim çalıştırıyor bunu dedim..kendisi dedi..babasıyla ben vardiyalı çalışıyoruz ilgilenemiyoruz dedi şaştım kaldım.başka çocukla kıyaslamak çok yanlış biliyorum ama karşılaştırma yapmadan olmuyor ya.elimizden geldiğinin fazlasıyla ilgilenmeye çalışıyoruz ama ne yapmak lazım bilemedim..
allah a şükür ufak şimdilik iyi gidiyor.
Evet aklı başına gelecek ama umarım çok geç olmadan gelir.
Senin kıza da maşallah canım, inşallah istediği üniversiteyi kazanır.
Canım benim de görümcemin büyük kızı ve eltimin ortanca kızı Fen lisesini kazandı geçen sene. Benim kızsa düşük bir puan aldı, bu genlerle ilgili diyor bazıları ama ne derece genlerle ilgili bilmiyorum.
Kendim de küçükken çok başarılı bir öğrenciydim, çok zekiydim yani. Hırslıydım.
Ufak inşallah bana çekmiştir diyorum. Yoksa büyük zor gibi geliyor ama.