İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

images
67686d1237455301-korogaki_002.jpg
hıh işte bu..
ama ben niye ekleyemedim

sık dişini zeliş, 1,5 yıldan az biraz fazla zaman kaldı:KK53:
inşallah ortaokulda iyi gider eğitiminiz, nereye gidecek aynı okula mı?
Ben de ne yapcam bilmiyorum, evin olduğu yerdeki okulu pek beğenmiyorum, işyerine yakın okula kayıt yapılabiliyor mu acaba? Bir ara böyle bişey duymuştum ama.

bilmiyorum canım bizim muhtemelen başka okul olacak ama bağışla fişlan yapıcaz bişeyler artık

yaa işte canım 1 hafta önce yayınlanmış.
yani çözmeyecekler sanıyorum sorunumu.
kızlar ya.benim rahimde sürekli hareket var..bu nedir bugün..kıpır kıpır..o_Oo_O

hayırdır kızzz :KK53::KK53::KK53::KK53:

bilmiyorum canım bizim muhtemelen başka okul olacak ama bağışla fişlan yapıcaz bişeyler artık

hayırdır kızzz :KK53::KK53::KK53::KK53:
ne bileyim zeliş.oluyordu sanki arada. bilemedim . çok rahatsız etti bu kez . iş yaaparken o rahat durmuyor. o_Oo_O

kız ne bileyim..sabah beri rahim çifte telli oynuyor..adet görmesem hamileyim diycem he..sinir oldum sabah beri..
alemsin valla hamişde olsan hemen öyle çifte telli oynarmı.Rahim olduğunu nerdn anladın.Benimde demin sol tarafıma bir sancı girdi düşünüyodum böbrekmidir acaba diye tam yanım çünkü ama kestiremedim yani

yaa işte canım 1 hafta önce yayınlanmış.
yani çözmeyecekler sanıyorum sorunumu.
kızlar ya.benim rahimde sürekli hareket var..bu nedir bugün..kıpır kıpır..o_Oo_O
belli olmaz beklle bakalım biraz daha,olmadı tekrar yaz firma hakkında satıiş sonrası müşteri memnuniyeti sıfır hiç ilgilenmiyorlar de.İnsanlar birkaç kere yazıyor çünkü.Yaz sen üşenme...

Üzüldüm sizin adınıza, çocuğunuzun durumu nasıl peki?
benimde oğlum var 2007 doğumlu şu anda 2. sınıf olması gerekiyordu küçük başladı.okumamız hala hızlı değil. hızlı okumak için ne yapabilirim. gündüzleri ben olmadığım için kimseyle ders yapmıyor. akşam ödevlerden sonra okuma zamanı kalmıyor okusa bile bir iki sayfa.okuma yaparken de çabuk sıkılıyor.

belli olmaz beklle bakalım biraz daha,olmadı tekrar yaz firma hakkında satıiş sonrası müşteri memnuniyeti sıfır hiç ilgilenmiyorlar de.İnsanlar birkaç kere yazıyor çünkü.Yaz sen üşenme...
yazdım şikayetimin altına yine canım..:KK43:

benimde oğlum var 2007 doğumlu şu anda 2. sınıf olması gerekiyordu küçük başladı.okumamız hala hızlı değil. hızlı okumak için ne yapabilirim. gündüzleri ben olmadığım için kimseyle ders yapmıyor. akşam ödevlerden sonra okuma zamanı kalmıyor okusa bile bir iki sayfa.okuma yaparken de çabuk sıkılıyor.
2007 hangi ay canım

alemsin valla hamişde olsan hemen öyle çifte telli oynarmı.Rahim olduğunu nerdn anladın.Benimde demin sol tarafıma bir sancı girdi düşünüyodum böbrekmidir acaba diye tam yanım çünkü ama kestiremedim yani
kız hamile olamam . daha adetim yeni bitti çünkü..ahahah
bağırsak gazları olabilir . üşüttüm galiba.o_O

X