- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
iyi akşamlar canım. yarın bende burdayım..herkese iyi tatiller,
yarın ben burdayım ama size iyi dinlenmeler dilerim. Biz de erken çıkabiliriz umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar canım. yarın bende burdayım..herkese iyi tatiller,
yarın ben burdayım ama size iyi dinlenmeler dilerim. Biz de erken çıkabiliriz umarım.
buna benzer çizgi film bakıyor mutlaka sever.Erkekler için Gizli dedektiflik bürosunu öneririm:)
Sizin gibi işini severek ve bilincine vararak yapan öğretmenler olsa her yerde sorun olmayacak zaten.Takdir ettim sizi.Aldığınız sınıfında şansı dönmüş sizin gibi bir öğretmenle yola devam ediyorlar ne mutlu.Konularda nerelerdesiniz bu arada?
En zorlandıkları yer neresi?
Bizimkiler Fen Bilimlerini çok sevdi. Sürekli oyunlarla işliyoruz çünkü.
Matematikten de fena değiller. 10 kişi var ama geriden gelen...En anlaşılmaya konu basamak değeri oldu, onda da bardak etkinliği yaptık. Daha iyi anlaşıldı. Toplama bitti gibi...
Türkçe ise çok fena, bu sene aldım sınıfı ve 4. öğretmenleriyim. 3 kişi okuma yazma bilmiyordu, 2'si öğrendi kaldı 1Temelleri zayıf, sürekli öğretmen değiştirmişler. Hala büyük harf kullanmada sorun var mesela.
Okuma- anlama ise hak getire. Bir problemi farklı şekilde sorunca afallıyorlar, düşünmüyorlar. Direk sorulsun çözelim istiyorlar. Problem çözme becerisi için zaman zaman deftere resimli problemler çözdürüyorum daha iyi anlıyorlar...İlk hallerine bakarak ciddi gelişme kaydettiler ama.
Ödev konusunda ise tek bir problem yaşamıyorum çünkü her gün kontrol ediyorum Biraz zamanım gidiyor ama en azından ödev yapma alışkanlıkları oturdu. Bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum çünkü kontrol edilmeyince önemsemiyorlar...
Okuma için ben her hafta cuma günü kelimelerini sayıyorum. Kendi kelimesini en çok arttıran 1 hafta "okuma şampiyonu" rozeti ile geziyor. Böylece az okuyan da umutsuzluğa düşmüyor, kendi kelime sayısını artırmaya çabalıyor. Bir de setlerimiz yeni geldi, okuma tırtılları yapacağız. Biten her kitap için tırtıllarına çıkartma yapıştıracaklar. Kazanan kitap kurdu ödülünü alacak.
Kırk takla atıyoruz böyle işte:)
Sizin çocukları da takip ediyorum, ne ödevleri varmış, ne yapmışlar hep okuyorum:) Bildirimlerinizi unutmayın, öğretmenlerden çok dinliyorum ama velilerden dinlemek başka
Ne derece başarılıyım bilemiyorum ama bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte...Sizin gibi işini severek ve bilincine vararak yapan öğretmenler olsa her yerde sorun olmayacak zaten.Takdir ettim sizi.Aldığınız sınıfında şansı dönmüş sizin gibi bir öğretmenle yola devam ediyorlar ne mutlu.
gerçekten harikasınız, diyecek birşey bulamıyorum, bizim önceki öğretmenimiz de öyleydi, bu sene yeni öğretmen geldi ama maalesef memnun değiliz, pek takip yapmıyor, ödev fazla vermiyor.Ne derece başarılıyım bilemiyorum ama bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte...
Sınıfım da güzel, gelişime oldukça açık. Umarım daha iyi olacaklar...
merhaba . ay ne iyisiniz.Konularda nerelerdesiniz bu arada?
Matematikten de fena değiller. 10 kişi var ama geriden gelen...En anlaşılmaya konu basamak değeri oldu, onda da bardak etkinliği yaptık. Daha iyi anlaşıldı. Toplama bitti gibi...
Türkçe ise çok fena, bu sene aldım sınıfı ve 4. öğretmenleriyim. 3 kişi okuma yazma bilmiyordu, 2'si öğrendi kaldı 1Temelleri zayıf, sürekli öğretmen değiştirmişler. Hala büyük harf kullanmada sorun var mesela.
Okuma- anlama ise hak getire. Bir problemi farklı şekilde sorunca afallıyorlar, düşünmüyorlar. Direk sorulsun çözelim istiyorlar. Problem çözme becerisi için zaman zaman deftere resimli problemler çözdürüyorum daha iyi anlıyorlar...İlk hallerine bakarak ciddi gelişme kaydettiler ama.
Ödev konusunda ise tek bir problem yaşamıyorum çünkü her gün kontrol ediyorum Biraz zamanım gidiyor ama en azından ödev yapma alışkanlıkları oturdu. Bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum çünkü kontrol edilmeyince önemsemiyorlar...
Okuma için ben her hafta cuma günü kelimelerini sayıyorum. Kendi kelimesini en çok arttıran 1 hafta "okuma şampiyonu" rozeti ile geziyor. Böylece az okuyan da umutsuzluğa düşmüyor, kendi kelime sayısını artırmaya çabalıyor. Bir de setlerimiz yeni geldi, okuma tırtılları yapacağız. Biten her kitap için tırtıllarına çıkartma yapıştıracaklar. Kazanan kitap kurdu ödülünü alacak.
Sizin çocukları da takip ediyorum, ne ödevleri varmış, ne yapmışlar hep okuyorum:) Bildirimlerinizi unutmayın, öğretmenlerden çok dinliyorum ama velilerden dinlemek başka
hangi ildesiniz , ya da ilçe.?Ne derece başarılıyım bilemiyorum ama bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte...
Sınıfım da güzel, gelişime oldukça açık. Umarım daha iyi olacaklar...
Konularda nerelerdesiniz bu arada?
günaydın kızlar.
cumartesi ablam annem eniştem geldi
yedik içtik oturduk çok güzeldi
canım o kadar eti köfteyi pişirmek zorunda mı kaldın..offffffffffffGünaydın kızlar,iyi haftalar herkese....
Yoğun geçen bir haftasonundan sonra iş başındayız yine.Cuma akşamı kaynanamlarla yemeğe çıktık ve temizlik yapamadım.Cumartesi sabah onlar silivriye döndü bende süpürdüm sildim biraz sonra anneme kaydım,canı kızartma istemiş kızartma yaptım ona evi bir süpürdüm akşamda bir arkadaşıma geçtik ordan geç döndük eve gelincede eşim bir farkettiki buzdolabı bozulmuş,buzlukta neyim varsa erimiş etler vardı onları haşladım hemen düdüklüde birde köftelerim vardı 3 kilo kadar onlarıda pişirdim,gece 3 e kadar onlarla uğraştım.Barbunyam vardı onlarıda haşladım sonra hepsini balkona soğuğa bıraktım.ertesi sabah kalktıkki dolap kendi kendine çalışmış.Pişirdiklerimi attım yine buzluğa bakalım nereye kadar gidecek dolap.
Pazarda yine annemi dışarı çıkardım ben oğlanla eşim evdeydi.Avm ye gittik madam coco dan paspas aldık.Biraz alışveriş derken akşam eve geldik yemeklerimi yaptım.Bu arada kızlar dün akşam internetten amir kaan ın 3 idiots filmini seyrettim bayıldım şiddetle tavsiye ederim oda alt yazılı ama müthişti.3 saat sürdü.
canım bizim ing. öğretmeni de çok bi ilgili değil sanıyorum . yani hiç görmedim kadını . ing. sınıfı üst katta. denk gelmedik .Günaydın kızlarrrr
Yine pazartesi geldi hemencecik ya bu sabah ayaklarım geri geri gitti hep...
Haribu canım baya yoğun geçmiş hafta sonun bahsettiğin filme bakacağım gün içinde fırsat bulursak izleriz bizde..
Dilek İngilizcede öndesiniz siz, sınıftaki İngilizce öğretmeni hala sayılarda kursta ise 1. ünitenin kelimelerini tekrar ettiler bu hafta bizimkiler. Birde Türkçeden hep kitaptan gidiyor öğretmen hiç konu anlatımı filan yok henüz....
Bu arada Dilekciğim bizim pamuktaki fasulyeler baya baya boy attı artık kırılırlar herhalde şimdide suda soğan yetiştireceğiz :)))
canım bizim ing. öğretmeni de çok bi ilgili değil sanıyorum . yani hiç görmedim kadını . ing. sınıfı üst katta. denk gelmedik .
ay ne güzel .söyle 25cm uzarlar bırakırsan z eliş
suda soğan nasıl ki
haha..bi yoğunluk bitmedi zeliş..pazartesi sabahı ya.çok mu özet olmuş sankim