- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
Günaydın cnm,malefiz güzeldi evet geçen yıl sinemada seyretmiştik.Ama anjelina bana çok çirkin gelmişti.Bizde akşam ödev olarak fotokopi kağıdında bazı kelimeler vermiş bunların anlamını sözlükten bulup yazın demiş onu yaptık birde fasikül vardı.Sonrada yatarken kitap okudu kaç sayfaydı bilmiyorum ama bitirdi inceydi zaten.
Dün sağolsun ablam sebze çorbası yapmış bizede verdi yanınada yağda yumurta kahvaltılık falan çıkardım.Bugünde kayınvalidemle kayınpederim gelecekmiş silivriden annemi görmek istiyorlarmış,hasta diye duydular ya.Bu arada dün ablam annemin dr una gitti çok şükür iyi şeyler söylemiş kullandığı ilaçlardan ötürü böyle koma halinde demiş.Değerleri iyi demiş.İlaca bir müddet ara verip sonra haftada 2 ye düşürecekmişiz.Karındaki su toplama olayınıda çok şükür yavaş yavaş atmışız o ilaç sayesinde.İlaçlar malum bir yeri iyi ederken diğer tarafları mahvediyor.Kadıncağız 15 gündür kendini bilmeden yatıyordu ama şimdi daha iyi olacak inşallah :)
Canım evet bencede Jolie baya çirkin filmde zayıflıktan mı makyajdan mı yanakları özellikle çok çirkin olmuş... a<nnen içind eçok sevindim canım doktor olumlu şeyler söylemiş... Bu akşamda misafir varsa senin temizlik yatar dimi :)