İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın cnm,malefiz güzeldi evet geçen yıl sinemada seyretmiştik.Ama anjelina bana çok çirkin gelmişti.Bizde akşam ödev olarak fotokopi kağıdında bazı kelimeler vermiş bunların anlamını sözlükten bulup yazın demiş onu yaptık birde fasikül vardı.Sonrada yatarken kitap okudu kaç sayfaydı bilmiyorum ama bitirdi inceydi zaten.
Dün sağolsun ablam sebze çorbası yapmış bizede verdi yanınada yağda yumurta kahvaltılık falan çıkardım.Bugünde kayınvalidemle kayınpederim gelecekmiş silivriden annemi görmek istiyorlarmış,hasta diye duydular ya.Bu arada dün ablam annemin dr una gitti çok şükür iyi şeyler söylemiş kullandığı ilaçlardan ötürü böyle koma halinde demiş.Değerleri iyi demiş.İlaca bir müddet ara verip sonra haftada 2 ye düşürecekmişiz.Karındaki su toplama olayınıda çok şükür yavaş yavaş atmışız o ilaç sayesinde.İlaçlar malum bir yeri iyi ederken diğer tarafları mahvediyor.Kadıncağız 15 gündür kendini bilmeden yatıyordu ama şimdi daha iyi olacak inşallah :)

Canım evet bencede Jolie baya çirkin filmde zayıflıktan mı makyajdan mı yanakları özellikle çok çirkin olmuş... a<nnen içind eçok sevindim canım doktor olumlu şeyler söylemiş... Bu akşamda misafir varsa senin temizlik yatar dimi :)

Canım evet bencede Jolie baya çirkin filmde zayıflıktan mı makyajdan mı yanakları özellikle çok çirkin olmuş... a<nnen içind eçok sevindim canım doktor olumlu şeyler söylemiş... Bu akşamda misafir varsa senin temizlik yatar dimi :)
valla şimdilik öyle görünüyor.Yarında anneme geçicem ona temizlik yemek vs hazırlarım.Ablam bugün kendi evine gidecek çünkü pazartesi gelir.Bende artık ne ara müsait olursam belki pazar yaparım temizliğimi duruma göre...

günaydın kızlarrr,
dün bizim de matematikten yine toplama işlemleri vardı, verilmeyenler oluyorya aralarında
123
......+
----------
875 gibi ve benzerleri 1 sayfa onu yaptık. Türkçe de de çalışma kitabı 44. sayfa vardı, orda Atatürk kelimesini çeteleme yöntemi ile şiirde kaç kere geçtiğini bulunuz yazıyordu, çeteleme nedir bilemedim? Aranızda var mı yapan o sayfayı?

yemek olarak pırasa ve mercimek çorbam var akşama dün yaptım, rahatım yani.
Yarın da ufaklığın doğum günü, annemleri çapırırım, hep beraber oluruz akşama.

günaydın hayırlı cumalar kızlar..
bir sayfa arkalı önlü fotokopi vardı Türkçe den okuma metni ve soruları onu yaptık.
Türkçe kitabından Atatürk ile ilgili metni deftere yazdı.birazını okulda yazmış kalanını tamamladık.
kalan 3 sayfa matematik fasikülü vardı onu bitirdik.

Zelişcim filmi not aldım aklımda bulunsun bakalım.
Yeşimcim annene çok sevindim canım, inşallah tamamen iyileşir canım, Allah yardımcısı olsun.

Günayydın kızlarrr

Nasılsınız??

Dün oğluşun ödevi yokmuş 1 yaprak test çözmüş ben gitmeden sonra telefonda izin almıştı benden tableti almak için oyun oynamış ben gidene kadar.

Yemeğim vardı akşam eve gider gitmez oğlana biraz matematik çalıştırdım büyüktür küçüktür kavramları tam olarak pekişmemişti onu gösterdim biraz. Sonra İngilizce kelimeleri yazdı defterine az biraz okuma yapamadık ama . Okulda öğrendiği şarkıyı söyledi müzik dersi vardı ya dün.

Zaten uyku saati geldi sonra yemek filanda olunca bizde eşimle film izledik gerçi tamamını bitiremedim bu akşam izlerim ama eğer izlemediyseniz tavsiye ederim Angelina Jolie'nin son filmi Malefiz çocuklarla izlenebilecek güzel bir film...

Dün akşam yemeğim vardıya küçük ilavelerle doyduk bu akşama da kalır heralde ama yanına bir şey yapmam lazım ama birde temizlik var bu akşam tabi..

Sizler ne yaptınız nasıl geçti akşam???
sağol canım iyiyim şükür..
akşam ödeve başlarken düdüklüye işkembe koymuştum.ödevden sonra doğradım akşam gidince terbiyesini yaparım.sonra biraz çekirdek yedim epeydir yememiştim.biraz oturduktan sonra yattım.
okuma yapmamışsınız bizde yapmadık o kadar dedim hadi okuyalım diye okumadı.

Günaydın cnm,malefiz güzeldi evet geçen yıl sinemada seyretmiştik.Ama anjelina bana çok çirkin gelmişti.Bizde akşam ödev olarak fotokopi kağıdında bazı kelimeler vermiş bunların anlamını sözlükten bulup yazın demiş onu yaptık birde fasikül vardı.Sonrada yatarken kitap okudu kaç sayfaydı bilmiyorum ama bitirdi inceydi zaten.
Dün sağolsun ablam sebze çorbası yapmış bizede verdi yanınada yağda yumurta kahvaltılık falan çıkardım.Bugünde kayınvalidemle kayınpederim gelecekmiş silivriden annemi görmek istiyorlarmış,hasta diye duydular ya.Bu arada dün ablam annemin dr una gitti çok şükür iyi şeyler söylemiş kullandığı ilaçlardan ötürü böyle koma halinde demiş.Değerleri iyi demiş.İlaca bir müddet ara verip sonra haftada 2 ye düşürecekmişiz.Karındaki su toplama olayınıda çok şükür yavaş yavaş atmışız o ilaç sayesinde.İlaçlar malum bir yeri iyi ederken diğer tarafları mahvediyor.Kadıncağız 15 gündür kendini bilmeden yatıyordu ama şimdi daha iyi olacak inşallah :)
haribu bu çok güzel bir haber.inşallah tamamen atlatır.sağlık olsun da temizlik olur gider.

günaydın kızlarrr,
dün bizim de matematikten yine toplama işlemleri vardı, verilmeyenler oluyorya aralarında
123
......+
----------
875 gibi ve benzerleri 1 sayfa onu yaptık. Türkçe de de çalışma kitabı 44. sayfa vardı, orda Atatürk kelimesini çeteleme yöntemi ile şiirde kaç kere geçtiğini bulunuz yazıyordu, çeteleme nedir bilemedim? Aranızda var mı yapan o sayfayı?

Yok canım sanırım oraya gelmedik biz daha yada bana denk gelmedi bahsettiğin türde bişey görmedim. Toplama işleminde verilmeyenleri bulmayla ilgili okulda ders işlemişler akşam defterinde gördüm.

Nice yılları olsun kızının canım benim yarın kutlama var desene ohh missss

günaydın hayırlı cumalar kızlar..
bir sayfa arkalı önlü fotokopi vardı Türkçe den okuma metni ve soruları onu yaptık.
Türkçe kitabından Atatürk ile ilgili metni deftere yazdı.birazını okulda yazmış kalanını tamamladık.
kalan 3 sayfa matematik fasikülü vardı onu bitirdik.

Maşallah canım ne çok ödev yapmışsınız...

akşam ödeve başlarken düdüklüye işkembe koymuştum.ödevden sonra doğradım akşam gidince terbiyesini yaparım.sonra biraz çekirdek yedim epeydir yememiştim.biraz oturduktan sonra yattım.

Hıım sizdemi yapamadınız okuma... Bizde zaman kalmadı 15-20 dakika vardı uyku saatine ondada yanıma oturup film izledi bizimle biraz ahh canım ya onların işide çok zor...

günaydın kızlarrr,
123
......+
----------

verdiğin örnek basit oluyor da arasında verilmeyenli olduğu zaman biraz daha zor oluyor.
3 * 6
2 5 *
+______
640

doğum gününüz şimdiden kutlu olsun canım sağlıklı nice yaşlara inşallah..

günaydın kızlarrr,
123
......+
----------

yok cnm bizde o konuyu görmedik henüz önümüze gelince sana sorarız artıkın sen tecrübe edinmişsindir...
Ufaklığı öp bizim yerimizede doğum gününü kutla.Nice güzel yaşları olsun:KK37::KK37::KK37:

Günayydın kızlarrr

Nasılsınız??

Dün oğluşun ödevi yokmuş 1 yaprak test çözmüş ben gitmeden sonra telefonda izin almıştı benden tableti almak için oyun oynamış ben gidene kadar.

Yemeğim vardı akşam eve gider gitmez oğlana biraz matematik çalıştırdım büyüktür küçüktür kavramları tam olarak pekişmemişti onu gösterdim biraz. Sonra İngilizce kelimeleri yazdı defterine az biraz okuma yapamadık ama . Okulda öğrendiği şarkıyı söyledi müzik dersi vardı ya dün.

Zaten uyku saati geldi sonra yemek filanda olunca bizde eşimle film izledik gerçi tamamını bitiremedim bu akşam izlerim ama eğer izlemediyseniz tavsiye ederim Angelina Jolie'nin son filmi Malefiz çocuklarla izlenebilecek güzel bir film...

Dün akşam yemeğim vardıya küçük ilavelerle doyduk bu akşama da kalır heralde ama yanına bir şey yapmam lazım ama birde temizlik var bu akşam tabi..

Sizler ne yaptınız nasıl geçti akşam???
canım günaydın
maşallah güzel geçmiş geceniz. ne güzel.
ben de emir in başında durdum akşam..destek olmak için çünkü öğretmenimiz yine öyle çok ödev vermiş ki.
130 soru falan çözdük toplam fotokopilerle falan.
çoktu yani..çalışma kitabından da ödevler vardı.
sonra onlar yattı.biz oturduk..çok geçmeden ben de yattım uyudum
malefiz i izlemedim canım ben.tavsiye ediyor musun..çocuklarla izlenir diyorsun yani..

sabah yoğurtlu çorba yaptım çıktım..akşam için başka da bi halt yapmam..

geçmişler olsun canım..iyi olacak inşallah.

haribu bu çok güzel bir haber.inşallah tamamen atlatır.sağlık olsun da temizlik olur gider.
Zelişcim filmi not aldım aklımda bulunsun bakalım.
Yeşimcim annene çok sevindim canım, inşallah tamamen iyileşir canım, Allah yardımcısı olsun.
sağolun kızlar,tamamen iyileşmesi mümkün değil karaciğer maalesef gerilemiyor ilerliyor bu hastalık ama biz buna razıyız en azında şu anki seviyesinde kalsın.

günaydın kızlarrr,
123
......+
----------

bu gibi problemleri bizimkiler de yapıyor canım.
doğum günü kutlu olsun prensesimizin..iyi ki doğurmuşsun annesiiiiiiiiii

anammmmmmmmmm iskembe çorbasını yapıyor musun fatmacım..bravo sana..tek yapmadığım çorba o..yapamıyorum..
hazır iskembe çorbası yedim bir kaç kez bayıldım..ama gerçeğini yiyemiyorum

verdiğin örnek basit oluyor da arasında verilmeyenli olduğu zaman biraz daha zor oluyor.
3 * 6
2 5 *
+______
640

doğum gününüz şimdiden kutlu olsun canım sağlıklı nice yaşlara inşallah..

hım dün yaptıklarıda böyleydi bizimkinin ama o boşluklara önce kareler çizmiş sonra içlerine sayı yazmış hepsi çorba olmuştu :KK70::KK70:

kız çok değil bir iki sayfa okuyalım dedim okumadı inatçı..

Yapıyorlar bazen öyle inatçılık.:KK70:

canım günaydın
ben de emir in başında durdum akşam..destek olmak için çünkü öğretmenimiz yine öyle çok ödev vermiş ki.
malefiz i izlemedim canım ben.tavsiye ediyor musun..çocuklarla izlenir diyorsun yani..

Evet canım zaten masal anlatılıyor filmde hemde bildiğimiz bir masal çocuklarla keyifli olur izlemek...

Maşallah sizin de çokmuş ödevleriniz...

canım günaydın

maşallah 130 soru iyi yapmışsınız.ödevlerden sonra oturayım desen bile yorgunluktan hemen yatası geliyor insanın.

X