o günlerde gelecektir elbet
valla özetten nefret ettiği için zorluyo tabii, bizim yardımımız olmadan ödev yaptıkları günleride görürürüz inşallah
saol canım .bende panik bir insanımÇok geçmiş olsun allah beterinden korusun 7 saat bayağı bi uzun süre hele benım gibi panik bir insanı düşünemiyorum orda
saol cnmbiraz testkolik canım ya
Rabbim zihin açıklığı versin canım
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmm
çok üzücü bir durum
iyi sayılırızNasılsınız..........
allah kolaylık versin cnminşallah melda ,ben de bir umut hala çalışıyorum işte
kızlar selam
nasılsınız tatil nasıl devam ediyor son haftamız artık pazaretsi yine başlıyacak okul telaşımız
kıyamam canım ya iyileşmedi mi daha oğluşun havalarad abaksana gerçekten çok soğuk bu hafta daha da soğuk olacakmış bizimki de geçen hafta biraz nezle gibiyid ama şimdi iyi atlattı çok şükür ilerlemeden aman valla çocuklar bi tatile çıktılar bişey anlamadılar soğuktan hastalıktanallah kolaylık versin cnm
slm cnmhastalıkla başladık tatile, öyle de bitecek gibi cocukların şansına havalarda cok kötü
kıyamam canım ya iyileşmedi mi daha oğluşun havalarad abaksana gerçekten çok soğuk bu hafta daha da soğuk olacakmış bizimki de geçen hafta biraz nezle gibiyid ama şimdi iyi atlattı çok şükür ilerlemeden aman valla çocuklar bi tatile çıktılar bişey anlamadılar soğuktan hastalıktan
kızlar ben pazartesi öğretmenliğe başlıyorum
bi taraftan seviniyorum iş iştir sonuçta baba parası yiyoruz hoş yine gönderecek öğretmenlik maaşı nereye kadar
bi taraftan üzülüyorum nasıl ders çalışıcam ama bütün gün evde olunca da bütün gün çalışmıyosun belki işe gidince disiplin olur
karman çormanım yani
bi taraftan seviniyorum iş iştir sonuçta baba parası yiyoruz hoş yine gönderecek öğretmenlik maaşı nereye kadar
bi taraftan üzülüyorum nasıl ders çalışıcam ama bütün gün evde olunca da bütün gün çalışmıyosun belki işe gidince disiplin olur
karman çormanım yani
karman çormanım yani
hayırlısı olsun canım, sözleşmeli mi, belki böylesi daha iyi olur, evde oturmak yaramıyo insana, belki az vakit ayırırsın ama daha verimli olur
Senin adına çok sevindim hadi hayırlısı artık insan evde oturunca iyice rahatlığa alışıyor ondandır bütün kaygıları
Hayırlı olsun.İnsan çalışınca daha planlı ve programlı oluyor.
yeni öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun ))))
günaydın herkese...
okulların açılmasına sevineceğimi düşünemiyordum ama sevindim...
evde olmaları daha zormuş hele de kışın...
evet hepimize hayırlı olsun yeni eğitim dönemimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?