seyyahalemi canım inşallah 1 gelmez, çok acımasız değil mi 2. sınıf için, sılayı öne almaları iyi olmuş, umarım güzel sonuçlar alırsınız:13:
meldam teşekkürler canım, nerenin dağına çıkıyonuz napcanız dağda, tavşan mı avlıcanızne kitaplar aldınız canım merak ettim:26:
chessciğim toroslar yada pozantı taraflarına cıkcaz nerede kar bulursak artıkbu arada hanımlar, ara tatil için sevim ak ın kitaplarını tavsiye ederim, mesela dalgalar dedikoduyu sever
birazda gerçek edebiyatla tanışsınlar:13:
cok üzüldüm cnm başınınz sağolsunhanımlar günaydın herkese iyi haftalar diliyorum ancak benim için iyi bir hafta olmadı sizlere bahsetmiş olduğum lise öğretmenimiz vard ı ya cumaretsi akşamı onu kaybettikçok üzgünüm anlatamam 3 haftadır yoğun bakımdaydı malasef kendini toparlayıp yoğun bakımdan çıkamadı hep hasteneye yanına gittik ona destek olmak için ama sesimizi duymadı bugün öğlende son kez yanında olmak için cenazesine gidicez ve birdaha öğretmenimizi hiç göremiyeceğiz. onu çok geç bulduk ama çok erken kaybettik...............
hanımlar günaydın herkese iyi haftalar diliyorum ancak benim için iyi bir hafta olmadı sizlere bahsetmiş olduğum lise öğretmenimiz vard ı ya cumaretsi akşamı onu kaybettikçok üzgünüm anlatamam 3 haftadır yoğun bakımdaydı malasef kendini toparlayıp yoğun bakımdan çıkamadı hep hasteneye yanına gittik ona destek olmak için ama sesimizi duymadı bugün öğlende son kez yanında olmak için cenazesine gidicez ve birdaha öğretmenimizi hiç göremiyeceğiz. onu çok geç bulduk ama çok erken kaybettik...............
herkese iyi haftalar
chessciğim toroslar yada pozantı taraflarına cıkcaz nerede kar bulursak artıkdediğin kitaba bakarım aldığımız kitaplar bir bitsin TAŞİ serisini aldım,severek okuyor beceriksizler sirki ve muzaffer izgü'nün ökkeş serisi
başınız saolsun canım, mekanı cennet olsun...
ne güzel, iyi eğlenceler bakalım, canım bu taşi serisi nedir bulamadım nette:26:
hanımlar günaydın herkese iyi haftalar diliyorum ancak benim için iyi bir hafta olmadı sizlere bahsetmiş olduğum lise öğretmenimiz vard ı ya cumaretsi akşamı onu kaybettikçok üzgünüm anlatamam 3 haftadır yoğun bakımdaydı malasef kendini toparlayıp yoğun bakımdan çıkamadı hep hasteneye yanına gittik ona destek olmak için ama sesimizi duymadı bugün öğlende son kez yanında olmak için cenazesine gidicez ve birdaha öğretmenimizi hiç göremiyeceğiz. onu çok geç bulduk ama çok erken kaybettik...............
çok hastayım iki gündür yatak döşek yatıyorum
çok hastayım iki gündür yatak döşek yatıyorum
Saolun kızlar
kar yağdı sonunda
ama ben de yatalak oldum ya
allahım nasıl bir acı bu yatıyorum yatağa değen yerim acıyor dönüyorum yastığa değen yerim acıyor 2 gün uyudum uyandım uyudum aralıksız kalkmadan
en son 30 yaşında kabakulak olduğumda böyle acı çekmiştim
kulaklarım uğulduyor bütün kemiklerim kırılıyor yutkunamıyorum
3 gündür sılaya bile komşular çorba veriyor ben zaten bişey yiyemiyorum
ağrı yavaş yavaş geçiyor da şu boğazım beni öldürecek bi yutkunabilsem
dışarı da çıkaramadım çocumu camdan baktım bugün biraz oynadı beş dk
allah kimseyi hasta etmesin yatağa düşürmesin
karamuk hatılamıyorum bile başın saolsun dedim mi
gene diyeyim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah dermansız hastalık vermesin. komşuların iyi insanlarmış. bu zamanda insan özlüyor böyle şeyleri duymayıSaolun kızlar
kar yağdı sonunda
allahım nasıl bir acı bu yatıyorum yatağa değen yerim acıyor dönüyorum yastığa değen yerim acıyor 2 gün uyudum uyandım uyudum aralıksız kalkmadan
allah dermansız hastalık vermesin. komşuların iyi insanlarmış. bu zamanda insan özlüyor böyle şeyleri duymayı
oğlum okuldan ateşli geldi cayır cayır yanıyorduöğretmene gitmiş öğretmnim donuyorum sınıf cok soğuk demiş evt klima soğukta calışıyor ondan demiş yüzüne baksa ateşine baksa anlar durumu ama nerde
gecmiş olsun cnm .çabucak iyileşirsin inşallah
tubasulatn biz günışığı kitaplığının taşi serisini aldık beğenerek okuyor
Saolun kızlar
kar yağdı sonunda
çok geçmiş olsun canım, sizin öğretmene ben bi yorum yapamıcam artık, sadece okuyorum
bende topiğin muhtarı oldum he, yazan hep benim, sende ihtiyar heyeti
gul100, sen hiç yazmadın senin kuzunun karne nasıl?
meldam o şekilde aratınca çıktı araştırcam seriyi, teşekkürler:13:
çok geçmiş olsun canım, ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?