hanımlar kuzular hangi konuda matematikte, en son gelen ödevler hangi konudandı merak ediyorum, galiba hızlı gidiyor oğlumun sınıf
bizde son ödevler çıkarmada verilmeyeni bulma konusuydu
günaydın hanımlar
ay yok biizm hocaya da bir haller oldu vallahi demicem bidaha ödev vermiyo diye akşam dünya ödev vermiş bir de ödev kağıdının altına da not yazmış ilk defa yarın hayat bilgisinden sınav yapıcam 1. temaya çalışın diye bir gördüm şok oldum akşam bir de üstüne bir performans ödevi daha kumbara yapılacakmış 1 ay sonra kumbaralar sınıfa gidicek öğretmen bakacakmış sonrada 2 ay içinde para biriktirilecek 2 ay sonra kumbara açılacak ve harcama listesi yapılacakmış nisan da da bu ödev teslim edilecekmiş yani süresi 4 aylık bir performans ödevi
ama kayınvalidem diyor veliler hep söyleniyomuş hocaya hiç ders vermeiyosunuz diye al işte hoca da başaldı arka arkaya ödevleri vermeye oturup yaptırısnlar şimdi
ay çok bilmiş velilerin ağzını sıkı sıkı koli bandıyla sarmak lazım ya, ne çıkarsa onların başının altından çıkıyo, sırf çocukları oyalansın onlara sarmasın diye yapıyolar ha, iyi niyetlerinden de değil yani,
ben isterimki çocuğum ödevle boğuşcağına oynasın
ne tuhaf veliler var ya
sinirlendim bak yine bu tiplere
günaydın kızlar;
bu çok bilmiş velilere bir çözüm lütfen bilen varsa bana da anlatsın...
günaydın kızlar;
sorma canım vallahi öyle yapmak lazım söyleye söyleye en sonunda bizim hocayı da yoldan çıkardılar yaadoğru diyosun canım kendilerine bulaşmasın oturup bütüngün ders yapsın istiyolar heralde iyi ama mesela bak ben akşam çocuğumu hiç göremedim nerdeyse hep odasındaydı zaten bi akşamalrı görüyorum doğru düzgün en sonunda 11.30 gibi bitti dersi biraz babasıyla basket oynadılar ama onu bile isteksiz oynadı yarıda bıraktı yoruldu çocuk tabi sonra da yattı hemen kitap bile okuyamadık akşam birlikte
günydın canım, kelin merhemi olsa...
siz nerdesiniz canım matematikte
bu hafta tekrar yaptık chesscim dün paralarla ilgili problemler vardı
önceki gün geometrik şekiller 3 er 4 er 5 er ritmik sayma ama mesela 5leri 5ten başlatmıyor 3ten başlayıp 5er 5er sayın diyor mesela...
haftaya yeni konulara geçicez sanırım... siz hangi konulardasınız kızlar...
artık bizden yoğunlar valla
büyüyolar artık, kendi çaplarında ufak hobiler ediniyolar ama hobilere ayırcak vakitleri bile kalmıyo
bu hafta tekrar yaptık chesscim dün paralarla ilgili problemler vardı
önceki gün geometrik şekiller 3 er 4 er 5 er ritmik sayma ama mesela 5leri 5ten başlatmıyor 3ten başlayıp 5er 5er sayın diyor mesela...
haftaya yeni konulara geçicez sanırım... siz hangi konulardasınız kızlar...
biz matemetikte toplamada verilmeyeni bulmadayızhanımlar kuzular hangi konuda matematikte, en son gelen ödevler hangi konudandı merak ediyorum, galiba hızlı gidiyor oğlumun sınıf
bizde son ödevler çıkarmada verilmeyeni bulma konusuydu
bzim sınıfta ödev isteyen veliler çocuğu etüde ve özele gidenler.ondan rahatlargünaydın hanımlar
ay yok biizm hocaya da bir haller oldu vallahi demicem bidaha ödev vermiyo diye akşam dünya ödev vermiş bir de ödev kağıdının altına da not yazmış ilk defa yarın hayat bilgisinden sınav yapıcam 1. temaya çalışın diye bir gördüm şok oldum akşam bir de üstüne bir performans ödevi daha kumbara yapılacakmış 1 ay sonra kumbaralar sınıfa gidicek öğretmen bakacakmış sonrada 2 ay içinde para biriktirilecek 2 ay sonra kumbara açılacak ve harcama listesi yapılacakmış nisan da da bu ödev teslim edilecekmiş yani süresi 4 aylık bir performans ödevi
ama kayınvalidem diyor veliler hep söyleniyomuş hocaya hiç ders vermeiyosunuz diye al işte hoca da başaldı arka arkaya ödevleri vermeye oturup yaptırısnlar şimdi
doğru diyorsunn
ay çok bilmiş velilerin ağzını sıkı sıkı koli bandıyla sarmak lazım ya, ne çıkarsa onların başının altından çıkıyo, sırf çocukları oyalansın onlara sarmasın diye yapıyolar ha, iyi niyetlerinden de değil yani,
ben isterimki çocuğum ödevle boğuşcağına oynasın
ne tuhaf veliler var ya
sinirlendim bak yine bu tiplere
günaydın kızlar;
Bizdede bu hafta ritmik saymalar vardı
slmm
toplantıdan geldim oğlunu bu sıralar çok başarılı dedii:44::44::44::44:
sadece uçlarda cevep veriyor .hayatbilgisini hafife alıyor dedi :26:yolda en güvenli yaya kaldırımı var diyorum o orda da çarpacak olsa çarpar diyorr.herşeye bi cevabı var diyor
biz matemetikte toplamada verilmeyeni bulmadayız
bzim sınıfta ödev isteyen veliler çocuğu etüde ve özele gidenler.ondan rahatlar
doğru diyorsunn
ahh bi çözüm bulsambende şimdi bunu yazacaktım. öğretemn velileri her cuma çağırıyor durum görüşmesine yanımda oturan veli rahat 30 dk soluksuz konuştu çocuğun bebeklik dönemine kadar indi verilen ödevler yetersiz de çocuğumu pohpohlayın da
slmm
toplantıdan geldim oğlunu bu sıralar çok başarılı dedii:44::44::44::44:
sadece uçlarda cevep veriyor .hayatbilgisini hafife alıyor dedi :26:yolda en güvenli yaya kaldırımı var diyorum o orda da çarpacak olsa çarpar diyorr.herşeye bi cevabı var diyor
biz matemetikte toplamada verilmeyeni bulmadayız
bzim sınıfta ödev isteyen veliler çocuğu etüde ve özele gidenler.ondan rahatlar
doğru diyorsunn
ahh bi çözüm bulsambende şimdi bunu yazacaktım. öğretemn velileri her cuma çağırıyor durum görüşmesine yanımda oturan veli rahat 30 dk soluksuz konuştu çocuğun bebeklik dönemine kadar indi verilen ödevler yetersiz de çocuğumu pohpohlayın da
ya hanımlar sizde bayağı bi toplantı oluyo galiba, valla bizde bi sene başı oldu, başkada olmadı, herhalde bu dönem bi daha da olmaz
bizdede sene başı bir toplantı bir daha da ses yok bende burada yoktum katılamadım toplantıya yani bu sene hiç toplantıya gitmedim. arada görünce soruyorum öğretmene hergün hergünde sormak saçma geliyor ben çocuğumun durumunu taikip ediyor ve biliyorum ne soracam ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?