Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkında mısınız sılanın sorunlarından başka yazacak bişeyim yok
bu arada karamuk sen bu saate kadar çalışıyor musun
günaydın hanımlarrrrrrr
günaydın, maşallah canım oğluna:13:
günaydın hanımlar, havalar ne kadar soğuk gidiyo ya, hasta olmasa bari bizim kuzular
ay bi de bu soğukta bedene çıkartıyo ya hoca, ona şaşıyorum
Günaydın kızlar 2.deneme sınavını büyük bir ihtimalle bu hafta olacağız bakalım
saol canım inşallah çok çok iyi bir sonuçla sonuçlanır...
yapacağını yaptı tabichess senin oğlanda benimki gibi kendi fikirlerini önemsiyor.öğrt ilerde fen dersinden coğrafya vatandaşlık dersinde ii olsun istiyorsanız hayt bilg dersinde üzerinde durulmalı dedi. test ve sınavlarda hiç yanlış yapmıyor ama derse gelince uçlarda cevaplar veriyor sıkılıyor ,uykusu geliyor kısacası hafife alıyor:26: ne yapıp sevdirmeli:44: bende mat dersini hiç sevmemiştim :18::18:tarih ve edebiyat dersinde de zehir gibiydim .ama mat. dersini sevmemenin cezasını çok çektimvalla biz bayağı öndeyiz o zaman nereye yetişceksek
sorma ya ondan bi tanede bizde var, yarabbim kadın susmak bilmiyo, oğlum şöyle iyi, oğlum böyle mükemmel, benim oğlum var ya benim oğlu uzaya bilen çıktı diyecek neredeyse ya bi sus be kadın, koskoca toplantı onun oğlu için yapılmış sanki, bu arada bunu yapan biz olsak hocadan fırçayı yeriz, ama ne hikmetse bu kadına hoca gık demiyo yaw, yeni geldiler bu sene, geçen sene yoklardı
valla meldamcım diyorum ya hayatbilgisi zeka yoksunu diye, tabii kaldırımda da araba çarpabilir, doğru söylüyo çocuk, benimkide aynen böyle, değişik kombinassyonları var hayat bilgisinde, bende hep diyorum kitap senin ne düşündüğünü sallamıyo, kitabın senden isteği cevap belli, onu işaretle diyorum
öğretmeniniz yine yapcağını yapmış desene, bu sıralar başarılı, yani önceleri değildi
bizde de bi kez oldu sonra olmadı ama bizim iştahlı veliler öğrtmnin yolunu kesip durum öğreniyorlardı bıkmıştı tabişimdi folklor dersinde 2şer ve 3er veli çağırmaya başladıya hanımlar sizde bayağı bi toplantı oluyo galiba, valla bizde bi sene başı oldu, başkada olmadı, herhalde bu dönem bi daha da olmaz
selam canım
hayret öğretmeninize valla son zamanlarda ağzından iyi bir laf çıkmış nasılsa
ay evet bizim toplantlarda da bir kadın var aynı sınıf annesi birde susmak bilmiyo ikidebir hocaya şöyle yapsanız böyle yapsanız diyip duruyo en sonunda hocada diyecek e gel bari yerime sen oturda sen yaparsın diyecek
oğlum aradı şimdi hayatbilgisinden sınavı olmuşlar 24 soru varmış çok kolaydı dedi sonuçları pazartesi açıklayacakmış bugün de geçen yaptığımız performans ödevi sonuçalrını açıklamış 100 üzerinden 100 aldım anne diyorr
hepimiz çocuklarımızın sıkıntısını mutluluğunu yazıyoruz sen çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunnnFarkında mısınız sılanın sorunlarından başka yazacak bişeyim yok
bu arada karamuk sen bu saate kadar çalışıyor musun
günaydın canımmgünaydın hanımlar, havalar ne kadar soğuk gidiyo ya, hasta olmasa bari bizim kuzular
ay bi de bu soğukta bedene çıkartıyo ya hoca, ona şaşıyorum
inşallah iyi sonuçlar alırGünaydın kızlar 2.deneme sınavını büyük bir ihtimalle bu hafta olacağız bakalım
Günaydın kızlar 2.deneme sınavını büyük bir ihtimalle bu hafta olacağız bakalım
evet cnm anasınıfından bu yana aralıksız yapıyoruz .ama 3 yıldır aynı şeyleri yapıyor çocuklar çok sıkıldarmeldamcım siz geçen senede folklor yapmıştınız demi, ne güzel, bi yerde çocuklar için en faydalı aktivite olduğunu okumuştum, diğer aktivitelere göre
aferim kuzucuğunagünaydın hanımlar
dün hayat bilgisi sınav sonuçalrını açıklamış öğretmen oğluşum 25 sorunun hepsini doğru cevaplamış ve 100 almış bir seviniyoki sormayın
tebrikler karamukcum inşallah başarıları daim olsun... hep en güzel sonuçları alsın kuzucuklar...:13:
bu arada günaydııın herkese
hanımlar kuzular hangi konuda matematikte, en son gelen ödevler hangi konudandı merak ediyorum, galiba hızlı gidiyor oğlumun sınıf
bizde son ödevler çıkarmada verilmeyeni bulma konusuydu