canım tek çocuk mu senin kız .Okulda genelde 1 fotokopi geliyor. Onu cok cabuk yapıyor. Bir suru suru vakti var. Boluyorum zamani. Biraz kitap okuyor. Biraz oyun , biraz video . Ee biraz da test diyorum .orda istemiyor .
Test kitabini ,sadece hafta sonu yaptıriyim en iyisi. Oyle daha iyi olur sanirim .
evet sınıfta test yapıyor öğretmenleri.Bayanlar 2.sinifta matematik ve diğer derslerden sınav olunuyormu
İki tane canim . Digeri 2 yasinda .canım tek çocuk mu senin kız .
kardeş yaparsan tv ve bilgisayar başında çok kalmaz
ne güzel . benim büyük oğlum da odasında ders çalışmamıştır . kendisini nasıl verimli olacağını hissediyorsa öyle yapsın . zorlama.İki tane canim . Digeri 2 yasinda .
Odasinda ders yapmayi sevmiyor. Salonda da dikkat dagiliyor. Kucuk kizimda ugrasiyor ablasiyla. Oyle iste :)
Gecmis olsun ogretmeninize . İns cabuk cabuk iyilesir.ne güzel . benim büyük oğlum da odasında ders çalışmamıştır . kendisini nasıl verimli olacağını hissediyorsa öyle yapsın . zorlama.
maşallah . iyi bari abla kardeş oynarlar . eğlenirler okul vaktine kadar .
bizim yine okul yoktu bugün . yarın da yok . öğretmene mesaj attım . bademcik boğaz enfeksiyonu olmuş adamcağız .
1 hafta rapor ondanmış . Allah şifa versin . gelince ful ders artık .
kendimize iyi bakmalıyız vallahi . havalar malum .
Esiniz ne is yapiyor? Sakin ortami varsa cocuk icin degisiklik olur bencede.akşam eve gitmeden bakıcıdan aldık oğlanı. babası almamış dün . tüm gün evde canı sıkılmış . ve biraz bahçeye çıkmışlar . takılmış vs . ama sıkılmış . bugün babası alacak nasipse öğlenden sonra dükkana götürecek . iyi olur bence de. biraz bi şeyler görsün . isterim ki babası ile bi şeyler öğrensin . severse meslek olarak isteyebilir kendisi için . hayırlısı.
geçmiş olsun . bu zaman itibariyle hem çocuklar hem de siz her gün meyve yemelisiniz .Gecmis olsun ogretmeninize . İns cabuk cabuk iyilesir.
Benimde dun bogazlarim hafif agiriyordu. Hemen yarim limon sikip ictim. Suan daha iyiyim .
Esiniz ne is yapiyor? Sakin ortami varsa cocuk icin degisiklik olur bencede.
Dukkan isi , yada cafe tarzi , bir is bbende cok istiyorum .ins oluri. Biraz zamani var ama.
Size de geçmiş olsun.Benimde dun bogazlarim hafif agiriyordu. Hemen yarim limon sikip ictim. Suan daha iyiyim .
Cok saol :)geçmiş olsun . bu zaman itibariyle hem çocuklar hem de siz her gün meyve yemelisiniz .
yiyorsunuz belki bilmiyorum ama biz böyle kışı hastalıksız ya da az kırgınlıkla geçiriyoruz elhamdülillah .
geçen kış çoğunlukla her gün limon sıktım içtim . greyfurt çok yedim .ilaç kullanıyorsan greyfurt yemek tehkeli durumlar yaratabiliyor . ona dikkat et .
eşim veteriner hekim . kliniğimiz var . oraya götürüyor . yoğun değil bu günlerde o yüzden sıkıntı olmaz aslında.
Teşekkür ederimSize de geçmiş olsun.
Merhaba ,
Öğretmeninize geçmiş olsun.Tam hastalık havaları.Lahana gibi giyinmek lazım aslında.Anca ayak uydururuz havanın durumuna.
Kızımın durumu devam ediyor.Bir de çocuk cerrahına götürdüm en son.Çok şükür içerde yara yokmuş.Şu anki durumu psikolojik ağırlıklı.Diyet ve probiyotik ürünler verdi.Okulda devamsızlık zamanları da sürüyor.Şaka maka 1.5 ay olmuş.Okulda öğretmeni bazı branş derslerinden çekip konu anlatımı yapıyormuş eksikler için.İnşallah yetişicez.Ben de evde destek verebilsem yetişiriz kısa sürede ama malesef eve gelince ağrısı oluyor ve hiç bişey yapamıyoruz.
Bizim sınıf da bu hafta çıkarmaya geçmiş.Onluk bozarak çıkarma sanırım bu gün işlenir.
Allah sifa versin kizina ins. Birkac kere soyledim ama wcye oturdugun tel verseniz .belki kafasi dagilir. Birde ayak altina tabure koymuyorsaniz tavsiye ederim.Saglik olsunda ,dersler yakalanir bir sekilde.
Bizde bugun cikarmaya gecmisiz .
canım ya . geçmiş olsun .Telefon vermeyi denedim hatta sen tut beraber oynayalım dedim ama ikna edemedim.Elleriyle klozete tutunup kendini havaya kaldırıyor bu sebeple de telefon istemiyor.Zaten klozete de oturmuyor zorla da oturtsam hemen kalkıyor.Hele ayak altına tabure koyunca bas bas bağırıyor.Nasıl bir inat var bir bilsen.Bir de azar yiyoruz konuşunca ergen gibi tavırlar :)
Diyet uyguluyoruz , iki farklı probiyotik veriyorum.Zeytinyağı içiriyorum , bol su içiyor nafile.Herşey kafada bitiyor.Bizim sorunumuz psikolojik.Korkudan tutuyor zorla kabız yapıyor kendini.Sağol arkadaşım.
tabure bizim de hep vardı . ikeaa nın taburesi. önceleri lavaboya ulaşmaları için kullanıldı. şimdi klozetin önünde hep . hiç değişmez yeri. herkes için gerekli bir şey .Allah sifa versin kizina ins. Birkac kere soyledim ama wcye oturdugun tel verseniz .belki kafasi dagilir. Birde ayak altina tabure koymuyorsaniz tavsiye ederim.Saglik olsunda ,dersler yakalanir bir sekilde.
Bizde bugun cikarmaya gecmisiz .
eşim çok seviyor . özellikle büyük baş hayvanları daha çok seviyor . sürekli çiftlikte çalıştığı için sanıyorum. klinik açalı 1 yıl oldu daha.Cok saol :)
Ya ne guzel bir meslek , ben her kadar hayvanlardan korksamda seviyorum.
Bizde cok sukur ilac kullanmadan atlatiyoruz hastaliklari. Bol meyvede yiyoruz
O zaman arkadasim cocuk psikologuna falan mi gotursen ,nereye kadar boyle gider.Telefon vermeyi denedim hatta sen tut beraber oynayalım dedim ama ikna edemedim.Elleriyle klozete tutunup kendini havaya kaldırıyor bu sebeple de telefon istemiyor.Zaten klozete de oturmuyor zorla da oturtsam hemen kalkıyor.Hele ayak altına tabure koyunca bas bas bağırıyor.Nasıl bir inat var bir bilsen.Bir de azar yiyoruz konuşunca ergen gibi tavırlar :)
Diyet uyguluyoruz , iki farklı probiyotik veriyorum.Zeytinyağı içiriyorum , bol su içiyor nafile.Herşey kafada bitiyor.Bizim sorunumuz psikolojik.Korkudan tutuyor zorla kabız yapıyor kendini.Sağol arkadaşım.
tabure bizim de hep vardı . ikeaa nın taburesi. önceleri lavaboya ulaşmaları için kullanıldı. şimdi klozetin önünde hep . hiç değişmez yeri. herkes için gerekli bir şey .
İste keyifli bir is. Severek yapiliyorsa , calismaktan sayilmaz .Tv de dr dedi klozetin onune tabure koyun diye. Tuvalete cikmayi kolaylastiriyormus.Bizimde hep var.
[QE="demirleke, post: 57842955, member: 687489"]eşim çok seviyor . özellikle büyük baş hayvanları daha çok seviyor . sürekli çiftlikte çalıştığı için sanıyorum. klinik açalı 1 yıl oldu daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?