Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))
- Konu Sahibi terlik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
günaydın . bakalım bizimkiler bu hafta okula başlayacaklar okula giriş 13.40 ilk ders.
çıkış 18.20
özlemişlerdir umuyuroum 1 haftadır gitmediler.
biraz test çözdük . ödev yapma gibi.
biraz da telefondan 2. sınıf testi çözdü .
o kadar
pazar günü ateş yakmaya gittik .
kamp ateşi gibi. bizim oğlanlar ayrı ateş yakmak istedi. onunla uğraştı ama tam beceremediler .
güzeldi
siz neler yaptınız .
çıkış 18.20
o kadar
kamp ateşi gibi. bizim oğlanlar ayrı ateş yakmak istedi. onunla uğraştı ama tam beceremediler .
güzeldi
siz neler yaptınız .
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Artik oglen oldu merhaba arkadasim :)günaydın . bakalım bizimkiler bu hafta okula başlayacaklar okula giriş 13.40 ilk ders.
çıkış 18.20
o kadar
güzeldi
siz neler yaptınız .
Ozlemistir kizin okulu , benim kizim hafta sonunda bile ozluyor, yani arkadaslarini . Derse girisiniz biraz gecmis gize gore , sabahci ogrenciler mi gec giriyor , ondan mi ?
Aman cocuklar atesle ugrasmasin , sabah minicik elim tavaya degdi cok aciyor .
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Merhaba arkadasimMerhaba bayanlar derslerde nerelerdesiniz matematik 'den yazılı yapmışlar 35+12=81 kareye hangi ayı gelir diye işlem yapmışlar sizlerde islediniz mi bu konuları
Benim kizim eldeli cikarma islemi yapiyor suan. Soruyu tam anlamadim
- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 42
- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 42
evet oluyorlar haftada 1 yapıyorlarBayanlar 2.sinifta matematik ve diğer derslerden sınav olunuyormu
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 42
çok geçmiş olsun.nasıl oldu kızınızKızım fena değil ama rahatsızlığı devam ediyor.Her gün tuvalete çıkıyor ama öncesinde birkaç saat ağrısı oluyor ve ağlayarak yapıyor.Bu haftasonunu atlatalım geçmezse ultrason çektirip bağırsaklarına ve yollarına baktırıcam.Aslında bu gün götürecektim ama tiyatroyu kaçırmak istemedi.Ben iyiyim sağol.Onların iyi olduğu kadar biz de iyiyiz ne diyim.
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Merhaba arkadasim biraz once diger konunu okudum. Ne yaptin ogetmeni burdan soruyim dedim ,buraya gelmisken. Degistirme imkanin oldu mu? Devlet okulu mu sizinde?evet oluyorlar haftada 1 yapıyorlar
- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 42
bizimde devlet okulu.not vermek için değilde çocukların nerelerde yanlış yaptığını görmek yapıyorBiz hic sinav olmadik. Ogretmen 1 test deneme yapmis sadece, not vermedi. Ama okulda yaptiklari eve geliyor.
Devlet okulu bizim . İngilizcede 3 unitedeyiz. 1 hafta rahatsizdi ing ogr. Miz.
ingilizceden sadece torlasan 15 kelime yazdırmıştır
- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 42
aynı öğretmenle devam.başka okula alamadık arkadaşlarından ayrılmasın dedik.bilmiyorum hata mı ettik.psikolağa başladık bakalımMerhaba arkadasim biraz once diger konunu okudum. Ne yaptin ogetmeni burdan soruyim dedim ,buraya gelmisken. Degistirme imkanin oldu mu? Devlet okulu mu sizinde?
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Eger arkadaslarina duskunse iyi yapmissiniz bence . Ama cocuklar cabuk alisiyor , sinif degistirme imkaniniz olsaydida . Kolay atlatir, ogretmeninize bende cok kizdim . Telafi edecek bir sey konustu mu? Eger arkadaslari durumun farkindaysa , guzel bir aciklama arkadaslarina yapabilirdi. Hepimizin basina gelebilir gibi.aynı öğretmenle devam.başka okula alamadık arkadaşlarından ayrılmasın dedik.bilmiyorum hata mı ettik.psikolağa başladık bakalım
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Bizim ingilizcede 3 unite kelimeleri var 40 li civardadir en az sanirim. Sizin bayagi azmis.bizimde devlet okulu.not vermek için değilde çocukların nerelerde yanlış yaptığını görmek yapıyor
ingilizceden sadece torlasan 15 kelime yazdırmıştır
- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 28
- 42
hepimizin başına gelebilir. fazla uzatmayın coçukta üzülmesin.gibi.yani yavrum yaptığıyla kaldı ama ilahi adalet var.içim biraz olsada rahatlıyoEger arkadaslarina duskunse iyi yapmissiniz bence . Ama cocuklar cabuk alisiyor , sinif degistirme imkaniniz olsaydida . Kolay atlatir, ogretmeninize bende cok kizdim . Telafi edecek bir sey konustu mu? Eger arkadaslari durumun farkindaysa , guzel bir aciklama arkadaslarina yapabilirdi. Hepimizin basina gelebilir gibi.
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Aynen uzulme arkadaşım ,unutur. Gercekten hepimizin basina gelebilir. Psikologa gorurmekle iyi yapmissin.hepimizin başına gelebilir. fazla uzatmayın coçukta üzülmesin.gibi.yani yavrum yaptığıyla kaldı ama ilahi adalet var.içim biraz olsada rahatlıyo
- 21 Eylül 2017
- 168
- 47
- 28
- 46
İyi akşamlar.Kızım hala aynı malesef. O kadar sıkıldık ki bu konuda konuşmak bile istemiyorum artık.2 ay olacak nerdeyse. 3 çocuk doktoru bir çocuk cerrahı ve bir de psikoloğa götürdüm.Diyete devam.Aslında kabız da değil kakası yumuşak ama yapmaya korkuyor.Bütün gün sızlanıyor , gece uykudan uyanıp uyku sersemi yapıyor.Onun dışında mutlu bir çocuk.Öyle içine atıp dertlenecek bir yapısı yok aşırı dışa dönük.Kızdığı birşeyde cır cır cırlar savunmaya geçer :) Canının acımasından korkması dışında psikolojik bir yanı yok.Güçlü ve umursamaz bir yapısı var.Nerden geldi başımıza böyle birşey anlamadık.
Bizimkilerin haftada 10 saat ingilizceleri var.Hele çarşamba günü 4 ders arka arkaya.Hal böyle olunca çok yoğun geçiyor konular ve bence çok ağır.Daha geçen sene okumayı öğrendiler yav.Kızım devamsızlık da çok yapınca durumu nedir bilmiyorum.Rehber öğretmen endişelenmememi , derslerine girdiğini ve kızımın derste çok aktif olduğunu , bilsin bilmesin fikri olduğu her konuda parmak kaldırdığını söyledi :) Güveniyorum.Yabancı diller velisi olarak abimizi atadık biz. Ödevler onun denetiminde yapılıyor (sağlık elverdiğince) ve toplantıda da o görüşecek veli olarak.Nasıl da hoşuna gidiyor abimizin :)
Matematik türkçe hayat bilgisi .. Koptum ben de iyice bu poposal sorundan dolayı.Hayatımız alt üst oldu keyfimiz kaçtı ailece.Doğru düzgün takip edemiyorum.En son çıkarma yapıyorlardı matematikten mesela hala ordalar mı bilmiyorum.Son hafta pek ödev yapamadık da.Bu pazartesi toplantımız var detaylı bilgiler gelicek bizde öğrenicez inşallah.
Umarım devamsızlıktan kalma falan yoktur 2. sınıfta
Bir de finansal okur-yazarlık isimli bir dersleri var.Bu gün bütçe kelimesini öğrenmişler herhalde , gelirken bana ayırıcak bütçen var mı markete gidelim deyip deyip durdu
Bizimkilerin haftada 10 saat ingilizceleri var.Hele çarşamba günü 4 ders arka arkaya.Hal böyle olunca çok yoğun geçiyor konular ve bence çok ağır.Daha geçen sene okumayı öğrendiler yav.Kızım devamsızlık da çok yapınca durumu nedir bilmiyorum.Rehber öğretmen endişelenmememi , derslerine girdiğini ve kızımın derste çok aktif olduğunu , bilsin bilmesin fikri olduğu her konuda parmak kaldırdığını söyledi :) Güveniyorum.Yabancı diller velisi olarak abimizi atadık biz. Ödevler onun denetiminde yapılıyor (sağlık elverdiğince) ve toplantıda da o görüşecek veli olarak.Nasıl da hoşuna gidiyor abimizin :)
Matematik türkçe hayat bilgisi .. Koptum ben de iyice bu poposal sorundan dolayı.Hayatımız alt üst oldu keyfimiz kaçtı ailece.Doğru düzgün takip edemiyorum.En son çıkarma yapıyorlardı matematikten mesela hala ordalar mı bilmiyorum.Son hafta pek ödev yapamadık da.Bu pazartesi toplantımız var detaylı bilgiler gelicek bizde öğrenicez inşallah.
Bir de finansal okur-yazarlık isimli bir dersleri var.Bu gün bütçe kelimesini öğrenmişler herhalde , gelirken bana ayırıcak bütçen var mı markete gidelim deyip deyip durdu
- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.859
- 358
Gunaydin arkadasim . 2.sinifta , hatta ilkokulda kalma yok. Ama bizim ogretmenimiz gelemediginde rapor olsa iyi olur diyor. İzinli veya raporlu olmayan , pespese yapilan fazla devamsizlikta , para cezasi oluyormus.İyi akşamlar.Kızım hala aynı malesef. O kadar sıkıldık ki bu konuda konuşmak bile istemiyorum artık.2 ay olacak nerdeyse. 3 çocuk doktoru bir çocuk cerrahı ve bir de psikoloğa götürdüm.Diyete devam.Aslında kabız da değil kakası yumuşak ama yapmaya korkuyor.Bütün gün sızlanıyor , gece uykudan uyanıp uyku sersemi yapıyor.Onun dışında mutlu bir çocuk.Öyle içine atıp dertlenecek bir yapısı yok aşırı dışa dönük.Kızdığı birşeyde cır cır cırlar savunmaya geçer :) Canının acımasından korkması dışında psikolojik bir yanı yok.Güçlü ve umursamaz bir yapısı var.Nerden geldi başımıza böyle birşey anlamadık.
Allah saglik versin kizin derslere yetisir, diye dusunuyorum.