- 12 Nisan 2012
- 4.571
- 6.865
- 358
Gecmis olsun arkadasim. Bence farkli bir dra daha gotur . İnternette dr kadir tugcu var. Bir sitede sorulari cevapliyor. Uye olup ,ona da sorabilirsin. Google a yazarsan cikarBu kodlama ile ilgili kitap alan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun arkadasim. Bence farkli bir dra daha gotur . İnternette dr kadir tugcu var. Bir sitede sorulari cevapliyor. Uye olup ,ona da sorabilirsin. Google a yazarsan cikarBu kodlama ile ilgili kitap alan varmi
Kodlama diye yazarsan youtubeda da videolar var. Dun denk geldik.code.org var ordanda yapiliyorBu kodlama ile ilgili kitap alan varmi
Henuz bir sey yok bizdeCuma günü quiz var ingilizceden sizde basladilarmi arkadaslar
olur oyle. farkinda olması güzel. bir daha yapmazGünaydın.3 günlük dinlenme iyi geldi.Yabancı dillerde neler yapıyorlar bilmiyorum ama her cuma morpanın mini deneme sınavını yapıyorlar (tek ders 12 soru şeklinde ).Bir kere de okulun deneme sınavı oldular.Kızım bu sınavda çok dikkat hatası yapmış.Bazı sorularda olumsuza dikkat etmemiş yine.Bazı sorularda da soru kitapçığında doğru yapmış, hatta her şıkkın altına açıklamalarını yazmış ama optik kağıda yanlış işaretlemiş . Allahtan sınav bilinci yok yoksa üzülürdü boşuna gitmiş sorular diye .Şimdilik kendine şaşırıp gülüyor ne şapşalım diye , bende tasdikliyorum , yine gülüyoruz
başarılar dilerim guiz de.Bizde onluk bozarak çıkartma görmüşler bide soy ağacı yapmislar cuma da quiz var ingilizceden
işte annelerin ortak noktasıTeşekkürler çalıştık bakalım yarın ne yapacak mi kizimdan fazla bende heyecan var
Geçmiş olsun.Neyse ki sıyrıklarla atlatmış annesi üzülme Allah beterinden korusun.dün tenefüste düşmüş benim oğlum .
koşarak gidiyormuş bahçede .yakantop oynayanların içinden geçerken topa basmış , yüzünü yere vurmuş . bir de omzunu . kürek kemiğine yakın yeri sıyrılmış . yüzü de sıyrılmış .
çok üzüldüm . Allah korumuş . bu kadarla atlattığına şükrettim . ama çok üzüldüm , acıdım oğluma. orada olmak ve kaldırmak isterdim açıkcası. uzak olmak zor . ben ilçeye geliyorum iş için . oğlum merkezde okula gidiyor . merkezde oturuyoruz .
evet şükür . sen nasılsın . kızın nasıl oldu . düzeldi mi artıkGeçmiş olsun.Neyse ki sıyrıklarla atlatmış annesi üzülme Allah beterinden korusun.