• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ben almadım ama bizim okulda ders olarak işleniyor.Sene başında konuyla ilgili set gelmişti ama açıp bakmadım kutuya.İnternetten de bilişim garajı diye bir site kullanıyorlar.

cuma da geldi bitti.
pazartesi tatil .
çok mutluyum . evdeyiz inşallah . gezeriz hava güzelse.
siz ne yapacaksınız

Bu kış çalışmıyorum ama pazartesi tatil olmasına ben de sevindim :) Bulgaristan'a 2 günlük gezmeye gitmek istiyorum.Akşama bookinge bakıcaz eğer uygun bi yer bulursak inşallah.Bulamazsak evdeyiz.
Bu gün eldesiz toplama ödevi gelmiş eve , demek yeni konuya geçmişiz.5 sayfa matematik , 2 sayfa türkçe , 1 sayfa hayat bilgisi ödevi var.

Bize de 1 sayfa matematik çıkartma yan yana hayat bilgisi 2 sayfa türk ce 1 sayfa birde şiir yazılacak ben tekrar yaptiracagim

Cuma günü quiz var ingilizceden sizde basladilarmi arkadaslar

Günaydın.3 günlük dinlenme iyi geldi.Yabancı dillerde neler yapıyorlar bilmiyorum ama her cuma morpanın mini deneme sınavını yapıyorlar (tek ders 12 soru şeklinde ).Bir kere de okulun deneme sınavı oldular.Kızım bu sınavda çok dikkat hatası yapmış.Bazı sorularda olumsuza dikkat etmemiş yine.Bazı sorularda da soru kitapçığında doğru yapmış, hatta her şıkkın altına açıklamalarını yazmış ama optik kağıda yanlış işaretlemiş . Allahtan sınav bilinci yok yoksa üzülürdü boşuna gitmiş sorular diye .Şimdilik kendine şaşırıp gülüyor ne şapşalım diye , bende tasdikliyorum , yine gülüyoruz :KK70:

Günaydın.3 günlük dinlenme iyi geldi.Yabancı dillerde neler yapıyorlar bilmiyorum ama her cuma morpanın mini deneme sınavını yapıyorlar (tek ders 12 soru şeklinde ).Bir kere de okulun deneme sınavı oldular.Kızım bu sınavda çok dikkat hatası yapmış.Bazı sorularda olumsuza dikkat etmemiş yine.Bazı sorularda da soru kitapçığında doğru yapmış, hatta her şıkkın altına açıklamalarını yazmış ama optik kağıda yanlış işaretlemiş . Allahtan sınav bilinci yok yoksa üzülürdü boşuna gitmiş sorular diye .Şimdilik kendine şaşırıp gülüyor ne şapşalım diye , bende tasdikliyorum , yine gülüyoruz :KK70:
olur oyle. farkinda olması güzel. bir daha yapmaz

45076674_10156864813423057_1683575094963601408_n.jpg
45092007_10156864813733057_3875612474539507712_n.jpg
45087097_10156864813683057_6937304440051335168_n.jpg
45121057_10156864813493057_7383213463755030528_n.jpg

bugün ki ödevler. . yapacak inşallah

Bizde onluk bozarak çıkartma görmüşler bide soy ağacı yapmislar cuma da quiz var ingilizceden

Bizde onluk bozarak çıkartma görmüşler bide soy ağacı yapmislar cuma da quiz var ingilizceden
başarılar dilerim guiz de.

bizim de dün akşam test yollamış 1 sayfa öğretmen . evde anneniz sınav yapsın demiş
abisi kontrol etti. hepsi doğru dedi.
ben bakmadım .

türkçe den ödev vardı.
29 harf vardı.
her harf ile başlayan bir nesne yazılacak diye .
arka sayfada ne vardı hatırlamıyorum. ay hatırladım .
kadar , gibi , için vs. gibi tek başına anlamı olmayan ama cumle içinde anlamı olan kelimeler ile ilgili bi şey vardı . etkinlik .
3-4 gündür görüyordum hatta.
edat konusundalar yani.

Teşekkürler çalıştık bakalım yarın ne yapacak mi kizimdan fazla bende heyecan var

Teşekkürler çalıştık bakalım yarın ne yapacak mi kizimdan fazla bende heyecan var
işte annelerin ortak noktası:KK53::KK53:

bizim de ödev yoktu. istiklal marşının ilk iki kıtası ezberlenecek ödevi vardı. zaten biliyordu.
ama bi tekrar ettirmem lazımdı. unuttum. :KK53:

dün tenefüste düşmüş benim oğlum .
koşarak gidiyormuş bahçede .yakantop oynayanların içinden geçerken topa basmış , yüzünü yere vurmuş . bir de omzunu . kürek kemiğine yakın yeri sıyrılmış . yüzü de sıyrılmış .
çok üzüldüm . Allah korumuş . bu kadarla atlattığına şükrettim . ama çok üzüldüm , acıdım oğluma. orada olmak ve kaldırmak isterdim açıkcası. uzak olmak zor . ben ilçeye geliyorum iş için . oğlum merkezde okula gidiyor . merkezde oturuyoruz .

dün tenefüste düşmüş benim oğlum .
koşarak gidiyormuş bahçede .yakantop oynayanların içinden geçerken topa basmış , yüzünü yere vurmuş . bir de omzunu . kürek kemiğine yakın yeri sıyrılmış . yüzü de sıyrılmış .
çok üzüldüm . Allah korumuş . bu kadarla atlattığına şükrettim . ama çok üzüldüm , acıdım oğluma. orada olmak ve kaldırmak isterdim açıkcası. uzak olmak zor . ben ilçeye geliyorum iş için . oğlum merkezde okula gidiyor . merkezde oturuyoruz .
Geçmiş olsun.Neyse ki sıyrıklarla atlatmış annesi üzülme Allah beterinden korusun.

Back