- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Kızlar , bu sınıf anneleri ögretmenden çok ögretmen oluyorlar... Sıkıldım saçmalıklarından...Haksızlığa itiraz ediyorum , dünyanın en kötüsü oluyorum... Bence sınıf anneliği kalkmalı....
Teşekkürler. Sizi ve çocuğunuzda tebrik ediyorum.Hayırlı olsun bu sadece çocuğunuzun başarısı değil aynı zamanda anne ile babanın da başarısı. Bizimkiler 6 ocakta 3. Denemesi yapacaklar ikinci denemede okul 5. Olmuştu.
AminKızlar yeni yıl ailemize ve tüm ülkemize huzur sağlık getirsin amin
a sLm. 3. denemeyi olacaklardı yarın ama yollar kar buz bugünde yok okullar yarın naparız bılmemm sizinkiler kaç yaptılar.Kızlar slm.kaç deneme oldu çocuklarınız
Bizimkiler bir tane oldular.bir tane daha olacaklar galiba.sizin çocuğunuz özelde mi devlette mia sLm. 3. denemeyi olacaklardı yarın ama yollar kar buz bugünde yok okullar yarın naparız bılmemm sizinkiler kaç yaptılar.
Bizimkiler bir tane oldular.bir tane daha olacaklar galiba.sizin çocuğunuz özelde mi devlette mi
Bende ilkokulda gerekli bulmuyorum ama 2.kademede düşünüyorum.bizde devletteyiz ama bir deneme oldular.gerçi biz evde bol bol test yapıyoruz ama yinede okulda olması önemli.Devlette canım. İlk öğretimde ozelleri gereksiz buluyorum ben. İlerde uniyi kazanamazsa öyle özele gönderirim.
Devlet okullarina devam yani
Bende ilkokulda gerekli bulmuyorum ama 2.kademede düşünüyorum.bizde devletteyiz ama bir deneme oldular.gerçi biz evde bol bol test yapıyoruz ama yinede okulda olması önemli.
Öğretmeniniz nasıl ingilizcede neler yapıyorsunuz
Bizim öğretmende ilgili fakat ders konusunda açıkça pek memnun değilim.ingiliZcede ben yazdan beri derse gönderiyorum baya dili gelişti.okulda en son kaç yasindasin onu öğrendiler.Şükür öğretmenimiz çok iyi. İlgili alakalı.
Zambağın zirvenin çözümün testlerini aldırdı bazılarını okulda bazılarını evde yaptırıyor. İngilizceden de bu hafta renkleri ogrenecekler iyi gidiyoruz şu anda siz hangi konudasınız
İngilizcede kursa göndermekle en iyisini yapıyorsun. Küçük yaşta öğrenmeleri daha kolay oluyor çünkü. Maalesef benim bulunduğum ilçede öyle olanaklar yok o yüzden gonderemiyorum ama evde pcden falan bol bol tekrar yapıyoruz. Kelimeleri odasının duvarına falan yapıştırdim. Unutmasin diye.Bizim öğretmende ilgili fakat ders konusunda açıkça pek memnun değilim.ingiliZcede ben yazdan beri derse gönderiyorum baya dili gelişti.okulda en son kaç yasindasin onu öğrendiler.
Bizim sınıf ilgili velilerle dolu.ogrencilerde gayretli buna rağmen öğretmenimiz çok fazla ders konusunda üstleri ne pek düşmüyor.benim kız baya alakalı geçen denemede ful çekti böyle olunca daha gayretli bir öğretmende olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.kızımın etkileneceğini düşünmesem okulu değiştiririmN nefiseneyyir canım bizim de iki deneme oldular, üçüncüyü olurlar mı belli değil. İngilizceden de tekil çoğul, ve saat kaç demeyi öğrendiler. Evde bizde desteklemeye çalışıyoruz..
Siz öğretmenden neden memnun değilsiniz?
Dil çocuklukta kavranıyor ne kadar çabalasak o kadar iyi.Bende heraksam ingilizce çalıştırmadan uyutmam.hatta haftaya basit cümleler bulucam bunları ezberletecemİngilizcede kursa göndermekle en iyisini yapıyorsun. Küçük yaşta öğrenmeleri daha kolay oluyor çünkü. Maalesef benim bulunduğum ilçede öyle olanaklar yok o yüzden gonderemiyorum ama evde pcden falan bol bol tekrar yapıyoruz. Kelimeleri odasının duvarına falan yapıştırdim. Unutmasin diye.
Çünkü unideyken ben çok zorlandım ing.den aynılarını çocuğumun yaşamasını istemiyorum.
Bence okulla beraber git karışmasın yavrucagin kafasıDil çocuklukta kavranıyor ne kadar çabalasak o kadar iyi.Bende heraksam ingilizce çalıştırmadan uyutmam.hatta haftaya basit cümleler bulucam bunları ezberletecem
Ödevi filan mı az veriyor?Bizim sınıf ilgili velilerle dolu.ogrencilerde gayretli buna rağmen öğretmenimiz çok fazla ders konusunda üstleri ne pek düşmüyor.benim kız baya alakalı geçen denemede ful çekti böyle olunca daha gayretli bir öğretmende olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.kızımın etkileneceğini düşünmesem okulu değiştiririm
Rabbim kolaylık versin.zihin açıklığı da.Bizimkiler bir deneme oldu.başka yokzaman nasıl mı geçiyor? Ödev, tekrar, kaynak kitap vede oyun.... Allah yüzümüzü kara çıkarmasa bari... Bu kadar çaba umarım gelecekleri için sağlam temeller oluşturur... Buarada 3. Deneme Sınavı bizim bu Çarşamba olacak... Hayırlısı bakalım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?