İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Valla bizde de yok sınıf annesi falan.. neden sinir ettiler ki sizi. ..

Hayırlı olsun bu sadece çocuğunuzun başarısı değil aynı zamanda anne ile babanın da başarısı. Bizimkiler 6 ocakta 3. Denemesi yapacaklar ikinci denemede okul 5. Olmuştu.
Teşekkürler. Sizi ve çocuğunuzda tebrik ediyorum.
Bizim 3. Denemeler nezaman bilmiyorum. Öğretmen belki 3. Denemeyi yapmayaniliriz demiş, niye öyle dedi bilmiyorum.

Devlette canım. İlk öğretimde ozelleri gereksiz buluyorum ben. İlerde uniyi kazanamazsa öyle özele gönderirim.

Devlet okullarina devam yani
Bende ilkokulda gerekli bulmuyorum ama 2.kademede düşünüyorum.bizde devletteyiz ama bir deneme oldular.gerçi biz evde bol bol test yapıyoruz ama yinede okulda olması önemli.
Öğretmeniniz nasıl ingilizcede neler yapıyorsunuz

Şükür öğretmenimiz çok iyi. İlgili alakalı.
Zambağın zirvenin çözümün testlerini aldırdı bazılarını okulda bazılarını evde yaptırıyor. İngilizceden de bu hafta renkleri ogrenecekler iyi gidiyoruz şu anda siz hangi konudasınız

Bizim öğretmende ilgili fakat ders konusunda açıkça pek memnun değilim.ingiliZcede ben yazdan beri derse gönderiyorum baya dili gelişti.okulda en son kaç yasindasin onu öğrendiler.

Bizim öğretmende ilgili fakat ders konusunda açıkça pek memnun değilim.ingiliZcede ben yazdan beri derse gönderiyorum baya dili gelişti.okulda en son kaç yasindasin onu öğrendiler.
İngilizcede kursa göndermekle en iyisini yapıyorsun. Küçük yaşta öğrenmeleri daha kolay oluyor çünkü. Maalesef benim bulunduğum ilçede öyle olanaklar yok o yüzden gonderemiyorum ama evde pcden falan bol bol tekrar yapıyoruz. Kelimeleri odasının duvarına falan yapıştırdim. Unutmasin diye.
Çünkü unideyken ben çok zorlandım ing.den aynılarını çocuğumun yaşamasını istemiyorum.

N nefiseneyyir canım bizim de iki deneme oldular, üçüncüyü olurlar mı belli değil. İngilizceden de tekil çoğul, ve saat kaç demeyi öğrendiler. Evde bizde desteklemeye çalışıyoruz..
Siz öğretmenden neden memnun değilsiniz?

Bizim sınıf ilgili velilerle dolu.ogrencilerde gayretli buna rağmen öğretmenimiz çok fazla ders konusunda üstleri ne pek düşmüyor.benim kız baya alakalı geçen denemede ful çekti böyle olunca daha gayretli bir öğretmende olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.kızımın etkileneceğini düşünmesem okulu değiştiririm

Dil çocuklukta kavranıyor ne kadar çabalasak o kadar iyi.Bende heraksam ingilizce çalıştırmadan uyutmam.hatta haftaya basit cümleler bulucam bunları ezberletecem

Ödevi filan mı az veriyor?

Allah'tan kızın. Derse karşı istekli, e sende
Destekliyorsun. O yüzden sıkma canını her şey olacağına varır.
Bizim öğretmen ne yapsın. Veliler bir yardımcı kitap bile almadılar. Deneme sınavında yarlerdeydi bizim puanlar...

zaman nasıl mı geçiyor? Ödev, tekrar, kaynak kitap vede oyun.... Allah yüzümüzü kara çıkarmasa bari... Bu kadar çaba umarım gelecekleri için sağlam temeller oluşturur... Buarada 3. Deneme Sınavı bizim bu Çarşamba olacak... Hayırlısı bakalım..........

Rabbim kolaylık versin.zihin açıklığı da.Bizimkiler bir deneme oldu.başka yok
İkinci dönemde nolur bilmem.yeni bir test kitabına başladık.karne gününe kadar hedefimiz bitirmek.ingilizce cümlelerde başladık.ben okula gidiyorum.kahvaltı yapıyorum.tv izliyorum ...v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…