Canım , hepimiz yavrularımız için elinizden geleni yapacağız, gerisi Allah'ın takdiri. Ne mutluki iyi bir öğretmene denk gelmişsiniz.Çok sağol i kadar çok yardımcı kitaplar varki insan ne yapacağını şaşırıyor. Tabi birde oğlumun buralarda okuması üzüyor beniAllahtan öğretmenimiz çok kaliteli. Herkesin kuzucuklarına başarılar. Tüm ana babalar onların gözlerinin içine bakıyor çünkü
Ben öğretmenim. Konuyu rastgele gördüm. Yardımcı olabilirim ihtiyacınız olduğunda :)
İlkokul öğretmenimisiniz. Çok teşekkürler, ihtiyacım olduğunda sorarım...Ben öğretmenim. Konuyu rastgele gördüm. Yardımcı olabilirim ihtiyacınız olduğunda :)
Normal ve çok güzel... okuma hızından daha önemlisi anlamlı okuma. 200 kelime okuyup hiç bir şey anlamaması !!!bizim istediğimiz bu değil.
Oğlum 2.sınıfa gidiyor ve dk 100 kelime okuyor normal mi?
Bende hemen atladım ama evlat söz konusu olunca durduramıyorum kendimi
Sınıf öğretmeniyim evet :) tabi yardımcı olmaya çalışırım.İlkokul öğretmenimisiniz. Çok teşekkürler, ihtiyacım olduğunda sorarım...
Normal ve çok güzel... okuma hızından daha önemlisi anlamlı okuma. 200 kelime okuyup hiç bir şey anlamaması !!!bizim istediğimiz bu değil.
Anlasın ne okuduğunu. Siz evde bir paragraf okutun sonra onunla ilgili soru sorun. Hayatı test çözmekle geçecek çocukların. Testi çözebilmesi için konuyu bilmenin yanında okuduğunu anlayabilmesi lazım :)
Masallah ama çok küçük daha çok yüklenmemek lazım. . 2. Sınıf deneme için erken bence. 2. Dönem belki.. çocuklarda başarısızlık kötü sonuçlara neden oluyor bazen. Sizin çocuğunuz için demiyorum tabi.. yarış atı olmadan en azından ilkokulda çocuklar eğlenerek öğrenmeli ve okula koşarak gelmeli..Okuduğunu anlamada şükür problem yok. 5n 1k sorularını hemen cevaplıyor.Hemen hemen hergün düzenli kitapta okutuyorum. Hatta gecen gün deneme yaptılar sınıfta 3. Olmuş 3 yanlışı vardı. 1 matematik 2 ritmik saymada. Digeri ing. Dogru yaptiğinı silip arkadaşını dediğini işaretlemiş oda yanlış çıktı bir daha yapmayacağına söz verdi cuma günü de bilgi yarışmasında ter dökecek kuzum
Sağol canım, iyiyiz şükür . 2. Denemeler açıklandı, sınıfta 1. Oldu kızım. Ama üç yanlışla. Sınıfın seviyesi çok düşük , diğer sınıflar daha iyiler. Bilmiyorum öğretmenden mi kaynaklanıyor, yoksa çocuklardan mı?Slm hayırlı cumalar.Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor.kaç zamandır ingilizceye vakit ayiramadim.haftasonu bol bol kelime kutusunu tekrar edicez inşallah
Canım tebrikederim.çocuklar başarılı oldukça motiveleri artıyor.İnşallah devam hep böyle devam eder.biz ne kadar emek harcarsak karşılığını buluruz.bizimkiler bu hafta olucaklar 2denemeyi bakalım bu sefer nasıl olucak.açıkçası ben öğretmene bakmıyorum bakacak olsaydım çocuğum bu kadar iyi olmazdı kendim ilgileniyorum.yoksa bizim öğretmen çok fazla ders konusunda ilgili değil.sevmesi alakası çok güzel ama.Sağol canım, iyiyiz şükür . 2. Denemeler açıklandı, sınıfta 1. Oldu kızım. Ama üç yanlışla. Sınıfın seviyesi çok düşük , diğer sınıflar daha iyiler. Bilmiyorum öğretmenden mi kaynaklanıyor, yoksa çocuklardan mı?
Hayırlısı olsun, biz yinede düzenli çalışıyoruz.
Bende ingilizce kartlar hazırladım , otdan kelime çalışıyoruz...
Aslında ben öğretmenden memnunum. 11 senelik öğretmen. Disiplinide dozunda.Canım tebrikederim.çocuklar başarılı oldukça motiveleri artıyor.İnşallah devam hep böyle devam eder.biz ne kadar emek harcarsak karşılığını buluruz.bizimkiler bu hafta olucaklar 2denemeyi bakalım bu sefer nasıl olucak.açıkçası ben öğretmene bakmıyorum bakacak olsaydım çocuğum bu kadar iyi olmazdı kendim ilgileniyorum.yoksa bizim öğretmen çok fazla ders konusunda ilgili değil.sevmesi alakası çok güzel ama.
Haklisin canım.hele bazıları bıraksan tek söz hakkı kendinde sanıyor.valla ben veli toplantısı dışında diğer faaliyetlere katılmıyorum.çünkü çok fazla karşılaştırma yapılıyor.ALlaha şükür kızım gayet iyi.O yüzden kafamKızlar , bu sınıf anneleri ögretmenden çok ögretmen oluyorlar... Sıkıldım saçmalıklarından...Haksızlığa itiraz ediyorum , dünyanın en kötüsü oluyorum... Bence sınıf anneliği kalkmalı....
Her okulda olmuyor sanırım sınıf anneliği, bide yok mesela.Kızlar , bu sınıf anneleri ögretmenden çok ögretmen oluyorlar... Sıkıldım saçmalıklarından...Haksızlığa itiraz ediyorum , dünyanın en kötüsü oluyorum... Bence sınıf anneliği kalkmalı....
İnşallah canım. Yard. Kitabı almakta geç kaldık. Hangisini alsak, internetten mi getirttirsek filan diye diye bu zamana kaldı işte. Bende eğer ödevleri azsa, ödevlerden sonra biraz çözdürüyorum test. Hafta sonları da yapıyor....Canım bizde ,birkaç yayınevinin kitaplarını sene başında almıştık ve hergün ödevlerinden sonra çözdük çok faydasını gördüm.hergün hepsinden test yaptırmaya çalışıyorum ,kardeşide oyun cağında derslerini vaktinde yaptığı için bol bol oynuyor.Ben kendim öğretmenim o yüzden veli çabalayınca oluyor yoksa yarım kalıyor
İnşallah hep böyle giderler
Sağol canım, iyiyiz şükür . 2. Denemeler açıklandı, sınıfta 1. Oldu kızım. Ama üç yanlışla. Sınıfın seviyesi çok düşük , diğer sınıflar daha iyiler. Bilmiyorum öğretmenden mi kaynaklanıyor, yoksa çocuklardan mı?
Hayırlısı olsun, biz yinede düzenli çalışıyoruz.
Bende ingilizce kartlar hazırladım , otdan kelime çalışıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?