aa bak sen söyleyince aklıma geldi..bizim ingilizce öğretmeni ingilizce tatil kitabı aldırdı..
kitabın bilgilerini yazar mısın bende İngilizce bir şey almak istiyorum ama ne alayım bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa bak sen söyleyince aklıma geldi..bizim ingilizce öğretmeni ingilizce tatil kitabı aldırdı..
valla bu ara taşınma telaşından kardeş gibi olduk :)
kızımı annane büyüttü ikinciye ben bakmak istiyorum zaten bakacak kimsede yok bu yüzden bekledim bukadar yoksa yapmıştım bi kere cesaretlendim işte oda nasip olmadı.. ondan sonrada kim bakacak demekten bekledik ama şimdi cesaretlendim Allah büyük dedim Ona bıraktım :)) eski evimde olsaydım ev hanımlığından sıkılmazdım burada bilmiyorum sıkılabilirim belki:))
Bizde tokiden ev almıştık bi heves atladık 600 dü taksidi ama 20 yıl ödemeli o an düşünemedik kiramız 400 dü 600 iyi gelmişti ama şuan 810 oldu 6 ayda bir artıyor daha 3,5 yıl oldu 16,5 senede ne kadar artar bilemedik sattık.. büyük ferah önü açık vs vs iyiydi ama ödemeler korkuttu herkes satmaya başladı falan. Müşteri çıkınca verdik bizde
ay valla akşam arkadaşlar geldi ama büyük evden küçüğe geçtim sığışmaya uğraşıyorum birde hızlı toplandım ne nerde bilmiyorum:))
kızı spora yazdırayım dedim eve yakın belediyenin havuzu var geçen yıl gitmişti istemiyormuş neye vereyim bilmiyorum jimnastik dedi
bide babaannesi karne hediyesi ne istersin demiş oda köye gelip senle salça yapmak istiyorum cevabını verdi:))
nasıl bişeymiş ki o iyiyse, biz de alalım?
Canım nasıl bir sistemmiş ki o, her dönem artıyor, ilk başta belli değil miydi? Neyse hayırlısı olsun canım, inşallah bulursunuz ilerde gönlünüze göre bir ev.
Yaaa ne güzel köy istemesi, bizimkiler babaanneyi istemiyorlar maalesef. Çünkü orda çor-çocuk yok, gidince sıkılıyorlar.
kitabın bilgilerini yazar mısın bende İngilizce bir şey almak istiyorum ama ne alayım bilemedim
ya çok fazla artmamış mı canımcım..
biraz fazla artış olmuş gibi geldi bana da..
eminim ki burda da çok güzel komşuluklar kuracaksın..iyi ki gelmişim diyeceksin
ay kızın çok hoş yaa
salça mı yapmak istiyormuş
bak bi yerde doktor söyledi..çocuklarınız tatillerini istedikleri şekilde değerlendirsin diyor..
yarım yamalak ve plansız bir tatil çocuğun moral ve motivasyonunu alt üst eder..beklediği gibi bir tatil yaşamazsa depresyona bile girebilirmiş..
bırak o nasıl isterse öyle olsun..
valla bu ara taşınma telaşından kardeş gibi olduk :)
kızımı annane büyüttü ikinciye ben bakmak istiyorum zaten bakacak kimsede yok bu yüzden bekledim bukadar yoksa yapmıştım bi kere cesaretlendim işte oda nasip olmadı.. ondan sonrada kim bakacak demekten bekledik ama şimdi cesaretlendim Allah büyük dedim Ona bıraktım :)) eski evimde olsaydım ev hanımlığından sıkılmazdım burada bilmiyorum sıkılabilirim belki:))
Bizde tokiden ev almıştık bi heves atladık 600 dü taksidi ama 20 yıl ödemeli o an düşünemedik kiramız 400 dü 600 iyi gelmişti ama şuan 810 oldu 6 ayda bir artıyor daha 3,5 yıl oldu 16,5 senede ne kadar artar bilemedik sattık.. büyük ferah önü açık vs vs iyiydi ama ödemeler korkuttu herkes satmaya başladı falan. Müşteri çıkınca verdik bizde
ay valla akşam arkadaşlar geldi ama büyük evden küçüğe geçtim sığışmaya uğraşıyorum birde hızlı toplandım ne nerde bilmiyorum:))
kızı spora yazdırayım dedim eve yakın belediyenin havuzu var geçen yıl gitmişti istemiyormuş neye vereyim bilmiyorum jimnastik dedi
bide babaannesi karne hediyesi ne istersin demiş oda köye gelip senle salça yapmak istiyorum cevabını verdi:))
oğluşun da çoık şanslı bu arada canımcım, ne güzel yazlık falan, bizimkiler de köy istiyor ama köyde artık bir evmiz yok, anneannemin evi vardı, onu da kiraya verdiler, keşke boş olsaydı, ben de giderdim, yayla sayılıyor bizim burada köy, serin oluyor Antalya ya göre.
canım bizim öğretmen summer time 2 diye bi kitap aldırdı..
resim görünecek mi bilmiyorum..ama summer time 2 bizimki..en soldaki kitap..
Eki Görüntüle 1159912
yayın evini okuyamıyorum..
ama summer time adı altında onlarca tatil kitabı var..
yarın bakayım hangi yayınevi ..yazarım yarın inşallah..
burası benim 30 senelik mahallem :) çevrem var meraklı teyzeler gelmeye başladı neden sattın neden geldin demeye :))
artış 6 ayda bir 30 - 35 tl gibi senede 60-70 biliyordukta işte hevesle atladık çok düşünmeden..
geçen yıl 1 hafta gitti babaanneye salça yapmalarına denk geldi de sevmiş heralde ben sana tarif ederim yap diyor bana..
neyseki satabilmişsiniz,belirsizlik çok kötü ne ödiyeceğini tahmin edemiyorsun birkaç ay sonra...
Babaanneyle zaman geçirmek salça bile yapmak tatilin en güzeli onlara şimdi çocuk dünyaları var onların bizim akıl sır erdiremediğimiz:)
aynı öyle oldu..aslında çok oynayasım yoktu..babaya postalayacaktım ama onun da başı ağrıyordu..iş bana düştü..heheheheh
evet canımcım..daha anne kuzusu bunlar..böyle büyüyecekler ki..etrafımızda öyle gördük..anneye çok düşkün erkek çocukları nedense.
canımcım ..sen çok şanslısın maşallah..
senin oğluşun şimdiden tatil yapmaya başladı..hayat ona güzel vallahi
senin de kafan çok rahat olacak..bana deseler ki babaannesinde kalacak çocuklar..ve yakında oturacaklar..ben yıllık izinlerimin hepsini bağışlardım devlete ..izin falan da istemezdim herhalde ..
bak ben düşünüyorum ..acaba öğlen yemek yer mi..
sofraya oturuyor ama 2 çatalı zor alıyor ..yemiyor..
iştahsız çocuk..
sevdiği seyleri yapıyorum ..öyle idare ediyorum onu..
ama anneanne ya da babaanne ne yaparsa yer mesela emir..ya da teyzeleri yapsın ..yalar yutar..ama işte tanımadığı insanlardan yemek yemek istemiyor..
midesi almıyor sanıyorum..
Allahıma binlerce şükürler olsun o konuda şanslıyım canım oğlumda şanslı,hiç gözüm arkada kalmıyor babaannedeyken çok güzel ilgilenir,eğitir,eğlendirir,inşallah bende kayınvalidem gibi bir babaanne olabilirim:)
Çocukların alışması biraz zaman alacak galiba dilekcim onların açısından bakınca çok haklılar şu an hiç tanımadıkları birinin yanındalar ve tepki veriyorlar ama şöyle birşeyde var çocuklar bulundukları ortama ayak uyduruyorlar hemde büyüklerden daha çok sadece azıcık zaman lazım..tabiki anneanne babaenne gibi olmaz kimse gerçi ben olanıda gördüm.Ben küçükken üst kattaki komşumuz çalışıyordu bankacıydı 2 çocuğu vardı biri kız biri erkek kız olan benim arkadaşımdı hemen hergün ona çıkardım evcilik oynamaya onlara bakan nazmiye teyze vardı kulakları çınlasın çok severdi onları tutup tutup öperdi beni bile çok benimsemişti kadın çok sık gittiğim için,ikramlar yapar bizimle evcilik oynardı kulakları çınlasın çok severdim ben bile onu ki arkadaşımın ve kardeşinin üzerinde emeği çok büyüktür,annelerinden çok onu görürlerdi ve severlerdi çok .Erkek olan çok yaramazdı kadına yapmadığını bırakmazdı onunla bile çok güzel başetti.Öyle bakıcı nerdeee olsada keşke herkese öylesi nasip olsa
aynen. şu krediler düşsün bakalım nasip olursa tekrar bakıcaz.. en azından onda sabit ödüyorsun..
salça bahane orada suyla falan oynayacak ıslanacak hoşuna gidiyor
ay bize de bi ev lazım canım..
inşallah
hatta şöyle site içinde villa şeklinde olanlardan istiyorum..hemde çokkk....
istemek başarmanın yarısı mı ki :26::26::26:
Günaydın kızlar,bugün istanbul yine karanlık yağmur atıştırdı sabah,bende evde boşluktan akşam yorgan yastık yıkamıştım balkonunda dış kısmına astım umarım bugün yağmurlu geçmez hava durumunada baktım üstelik perşembeyi yağmurlu gösteriyodu.Oğlan yok ev bir sessiz özledim şimdiden oğluşumu ya evin neşesi bunlar...
Zelişşşşşşş nerelerdesin kaç gündür bi görün ondan sonra yok ol barim
Günaydın kızlar,bugün istanbul yine karanlık yağmur atıştırdı sabah,bende evde boşluktan akşam yorgan yastık yıkamıştım balkonunda dış kısmına astım umarım bugün yağmurlu geçmez hava durumunada baktım üstelik perşembeyi yağmurlu gösteriyodu.Oğlan yok ev bir sessiz özledim şimdiden oğluşumu ya evin neşesi bunlar...
günaydın...burada hava güneşli ve sıcak şimdiden..benden de günaydın... bursa şimdilik güneşli :)))
günaydın canım,Günaydın kızlar,bugün istanbul yine karanlık yağmur atıştırdı sabah,bende evde boşluktan akşam yorgan yastık yıkamıştım balkonunda dış kısmına astım umarım bugün yağmurlu geçmez hava durumunada baktım üstelik perşembeyi yağmurlu gösteriyodu.Oğlan yok ev bir sessiz özledim şimdiden oğluşumu ya evin neşesi bunlar...
Günaydın canım,benden de günaydın... bursa şimdilik güneşli :)))
günaydın canım,günaydın...burada hava güneşli ve sıcak şimdiden..
günaydın..Günaydın kızlar,bugün istanbul yine karanlık yağmur atıştırdı sabah,bende evde boşluktan akşam yorgan yastık yıkamıştım balkonunda dış kısmına astım umarım bugün yağmurlu geçmez hava durumunada baktım üstelik perşembeyi yağmurlu gösteriyodu.Oğlan yok ev bir sessiz özledim şimdiden oğluşumu ya evin neşesi bunlar...
burda da hava açık ..benden de günaydın... bursa şimdilik güneşli :)))
evettt..bizim de öyle..günaydın...burada hava güneşli ve sıcak şimdiden..
günaydın canımcımgünaydın canım,
umarım yorganlar ıslanmaz canım.
Ay kıyamam kız az kaldı, hafta sonu siz de gitmeyecek miydiniz?
Günaydın canım,
Burası da gayet güneşli ve de sıcak.
günaydın canım,
burası da aynen öyle.
akşam annemler vardı, ödevlerine bakamadım, bugüne ödev de vermedim, az sonra arayayım da söyleyeyim bari.
canım canımmm kız malum dönemin mi yaklaşıyor yoksa yine çekeceği var senin adamın, her zamanki halleri işte de sen de yorulmuşun da, ondan oldu herhalde İyi dinlenmişindir bu aradagünaydın..
evet zelişçim gelmez oldu artıkın...gemiyi terk etti..umarım yakında işleri biter ve gelir..
burda da hava açık ..
evettt..bizim de öyle..
günaydın canımcım
akşam dışarda yedik.ordan pastaneye geçtik..tatlılarımızı da yedik..kalktık..eve geldik..
çocuklar bakıcıda yemişler.pilav pişirmiş kadın ..yazık artık bi şey yemiyorlar diye pilav yaptı sanıyorum..
akşam eve geçtik..ediz çok uykuluydu..arabada uyuyacaktı neredeyse
eve vardık..saat 9 oldu..ediz i yatırayım dedim..
uyku iyce bastırdı ya..ağlaya ağlaya bi hal oldu..yatmıycammm diye..kalk hadi git dedim..
sonra emir geldi ..banyo yaptırmıştım onu..o da sabah 6 buçukta kalkmıştı..parkta yorulmuş..yattı yanıma..
eşime seslendim..ediz i yolla..
bağırıyor ediz e ..ediz de yanında halbuki..git yat..hadi yat..ağlama..git yatağında ağla falan..nasıl sinir oldum..çocuğu kucakla al getir işte..uyuz oldum ..
çocuklar çok sürmeden uyudu zaten..
gittim kocama kızdım..söylendim..geçtim annemin yatağına..annem bendeyken yatak açmıştım ona ..çekyatı açmıştım..toplama demişti..çocuklar bazen o yatakta yatmayı seviyorlar diye..
oraya gittim yattım..dinlenmek yalnız kalmak istedim..ama uyumuşum..sabaha kadar..sanıyorum dün 10 da yatmış oldum..zor kalktım sabah da..