• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

angelina da kanser vardı canım duydun mu bilmiyorum ama, göğsünü de aldırmıştı hatta, son dönem çok zayıfladı.
Film de sanki masalları hatırlattı bana, pamuk prensesle-uzun saçlı kız neydi o aklıma gelmedi ikisinin karışımı bir hikaye olmuş gib.

rapunzelll..:27::27::27::27::27:

Sağlık olsun artık, yapacak bişey yok.

Çoook zor hemi de, imkansız gibi bişey.

Maşallah canım, ben de severim sosyal olmayı ama benim hiç muhabbetim yok velilerle, etkinlik düzenledikleri de yok gerçi de, olsa duyardım herhalde. Kızım bazen diyor anne keşke biz de okulun yanında otursaydık der. Ben de isterdim aslında böyle samimi arkadaşları olsun, gelelim gidelim, ama kısmet olmadı, büyükte de küçükte de.

karşındaki insanlarlada alakalı cnm,onlar bu kadar yaklaşımcı olmasalardı bende bu kadar olamazdım belki,mesala ben çalıştığım için birşey oldumu hemen ararlar söylerler haberim olur.İlk okullar açıldığında kitap verilmiş parayla mesela heberim yoktu bir veli aradı hemen görüştüğümüz ben aldım mertin kitabını haberin olsun dedi çok sevindim.Bizimkiler böyle düşünceli sağolsunlar diyaloğumuz hiç bitmez inşallah seviyorum onları :)

angelina da kanser vardı canım duydun mu bilmiyorum ama, göğsünü de aldırmıştı hatta, son dönem çok zayıfladı.
Film de sanki masalları hatırlattı bana, pamuk prensesle-uzun saçlı kız neydi o aklıma gelmedi ikisinin karışımı bir hikaye olmuş gib.

evet çok zayıf ama sanki makyajla suratındaki kemikleri bir tuhaf yapmışlar iyice

karşındaki insanlarlada alakalı cnm,onlar bu kadar yaklaşımcı olmasalardı bende bu kadar olamazdım belki,mesala ben çalıştığım için birşey oldumu hemen ararlar söylerler haberim olur.İlk okullar açıldığında kitap verilmiş parayla mesela heberim yoktu bir veli aradı hemen görüştüğümüz ben aldım mertin kitabını haberin olsun dedi çok sevindim.Bizimkiler böyle düşünceli sağolsunlar diyaloğumuz hiç bitmez inşallah seviyorum onları :)
oy ne güzel ya...bizim velilerle diyaloğumuz yok..okulun son günü biraz oldu..foto çekimlerinde falan..herkes bi yabani ki sorma..umarım değişir ...onlar bana tuhaf bakıyor..açık olduğum için..ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.

evet çok zayıf ama sanki makyajla suratındaki kemikleri bir tuhaf yapmışlar iyice

hee..fragmanına bakayım hemen dur..

heheheh..yol su elektirik olarak geri dönüyo demi...

az z yemek lazım..onları yiyince akşam yimek yimemek lazım.
:27::27::27:

kanun mu var kız..benim niye haberim yok..erken emeklilik hee...ya ben daha işimi yeni buldum..şu ara emeklilik ile ilgilenmiyorum ama bi 10 yıl sonra emekli olsam hiç fena olmaz demi..

güzel canımmm...hayırlısı olsun
of ya ..haklısın..

bizim de 650 bakıcıya, 600 kira, 400 benzin..maaşın büyük kısmını bunlar götürüyor..

maşallah sana..senin yüzünün yumuşaklığından belli ki arkadaş canlısı olduğun..
çok iyi yapmışsınız buluşma kararını almakla..:16::16::16::16::16:

artık resimleri isteriz..

senin oğluş haftaya mı gidiyor babaanneye..ne zamandı.

ay konusu çok güzelmiş..çok beğendim..

ancelina jolie cadı rolundümiydi ..ondan çirkin yapmışlardır kadını..

julia roberts in de pamuk prenseste cadı kadını oynamışlığı vardı..ama o yine de çok güzeldi bana sorarsan...bayılıyorum ona..cicim benim.

sağolasın cnm :)benim oğlan yarın anneannesiyle teyzesine geçecek çarşambada hep beraber kayınvalideme geçecekler kalırlar 1-2 gün orada kayınvalidem çok misafir canlısıdır dört göz bekliyor şimdi onları orada bizde cuma akşamı gideriz artıkın :)

$News-Maleficent-Jolie-disney-trailer.jpg

aha da buldum..güzel yapmışlar makyajını..ben çok beğendim..film güzele benziyor..mistik ve fantastik..bayılırım böyle filmlere ben..bizim sinemada yoktu bu film..baktık oynayan filmlere de ..bu yeni mi ki.:26::26::26:

merhaba kızlar her zamanki gibi geriden geliyorum :))
karnemiz iyi hepsi 5
dün taşındık okul değişecek nereye gidecek belli değil eve yakın okulu istemiyorum ama bakalım...öğretmenimiz iyiydi o yüzden üzüldüm... biraz mecburi taşınmaydı komşularla ağla ağla helak olduk :)) hayırlısı artık.....
azcık geçmişi okuyayım bakalım gerçi konuları kaçırınca ne olduğunu da anlamıyorum ama :)))

sağolasın cnm :)benim oğlan yarın anneannesiyle teyzesine geçecek çarşambada hep beraber kayınvalideme geçecekler kalırlar 1-2 gün orada kayınvalidem çok misafir canlısıdır dört göz bekliyor şimdi onları orada bizde cuma akşamı gideriz artıkın :)

aa ..anneanne ve teyze de babaannelere mi geçecek..

ay kaynanan pek iyiymiş ya..

karnemiz iyi hepsi 5
dün taşındık okul değişecek nereye gidecek belli değil eve yakın okulu istemiyorum ama bakalım...öğretmenimiz iyiydi o yüzden üzüldüm... biraz mecburi taşınmaydı komşularla ağla ağla helak olduk :)) hayırlısı artık.....
azcık geçmişi okuyayım bakalım gerçi konuları kaçırınca ne olduğunu da anlamıyorum ama :)))

ay hoş geldin..nasılsın..maşallah kızına...Allah üniversiteleri de göstersin hepsine inşallah

ay nereye taşındınız..il mi değiştirdiniz mahalle mi

başka değişiklik yok mu sizde..:27::27::27::27::27::27: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay hoş geldin..nasılsın..maşallah kızına...Allah üniversiteleri de göstersin hepsine inşallah

ay nereye taşındınız..il mi değiştirdiniz mahalle mi

başka değişiklik yok mu sizde..:27::27::27::27::27::27: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mahalle değiştirdik annaneye yakına geldik tokiden ev almıştık biz işim merkezde ev uzaktı komşu bakıyordu komşuda hamile 3. benimkine bakamaz daha ödemeler yükseldi ev dökülmeye başladı toki saolsun malzeme çok kötü :)) isteyen vardı sattık ama çok alışmışım üzüldüm komşularla aramız çok iyiydi....hayırlısı şimdilik annaneye yakına geldik kıza o bakacak sonra yeni bir eve bakarız bakalım nasip.... başka değişiklik yok çalışmalar devam ediyor :))))

mahalle değiştirdik annaneye yakına geldik tokiden ev almıştık biz işim merkezde ev uzaktı komşu bakıyordu komşuda hamile 3. benimkine bakamaz daha ödemeler yükseldi ev dökülmeye başladı toki saolsun malzeme çok kötü :)) isteyen vardı sattık ama çok alışmışım üzüldüm komşularla aramız çok iyiydi....hayırlısı şimdilik annaneye yakına geldik kıza o bakacak sonra yeni bir eve bakarız bakalım nasip.... başka değişiklik yok çalışmalar devam ediyor :))))

canım benim evden ayrılmak , komşulardan ayrılmak çok zordur bilirim..inşallah yeni daha güzel bir ev alırsınız..hayırlısı olsun..kızına anneanne bakınca daha iyi olacak eminim..çok sevindim yakınına gelmenize..

çalışmalar devam diyorsun..

hesaplayıcılarla çalışıyorsun demi..

tarih olarak yani..:26::26::26:

canım benim evden ayrılmak , komşulardan ayrılmak çok zordur bilirim..inşallah yeni daha güzel bir ev alırsınız..hayırlısı olsun..kızına anneanne bakınca daha iyi olacak eminim..çok sevindim yakınına gelmenize..

çalışmalar devam diyorsun..

hesaplayıcılarla çalışıyorsun demi..

tarih olarak yani..:26::26::26:

evet evet :))))
annem şoka girecek bu yüzden mi yakınıma geldin bana baktırma planların mı vardı diyecek halbuki alakası yok
kızımı o büyüttü başka bakamam diyorda hep eee yaşım geçiyor hatta geçti :)) 2 liyeyim istiyorum hayırlısı bakalım...günlerim doldu eşim işleri yoluna koysun inşallah bebek olursa çıkmak istiyorum işten..
güzel duaların içinde sağol canım

Son düzenleme:
heheheh..yol su elektirik olarak geri dönüyo demi...

az z yemek lazım..onları yiyince akşam yimek yimemek lazım.
:27::27::27:

kanun mu var kız..benim niye haberim yok..erken emeklilik hee...ya ben daha işimi yeni buldum..şu ara emeklilik ile ilgilenmiyorum ama bi 10 yıl sonra emekli olsam hiç fena olmaz demi..

güzel canımmm...hayırlısı olsun
of ya ..haklısın..

bizim de 650 bakıcıya, 600 kira, 400 benzin..maaşın büyük kısmını bunlar götürüyor..

maşallah sana..senin yüzünün yumuşaklığından belli ki arkadaş canlısı olduğun..
çok iyi yapmışsınız buluşma kararını almakla..:16::16::16::16::16:

artık resimleri isteriz..

senin oğluş haftaya mı gidiyor babaanneye..ne zamandı.

ay konusu çok güzelmiş..çok beğendim..

ancelina jolie cadı rolundümiydi ..ondan çirkin yapmışlardır kadını..

julia roberts in de pamuk prenseste cadı kadını oynamışlığı vardı..ama o yine de çok güzeldi bana sorarsan...bayılıyorum ona..cicim benim.

aa ..anneanne ve teyze de babaannelere mi geçecek..

ay kaynanan pek iyiymiş ya..

Öyledir sağolsun,ben kayınvalidemi ablam sayesinde tanıdım 13 yaşımdayken ablamın arkadaşıydı arkadaş derken yaş farkı var tabi ablamda kayınvalideme abla der birlikte turlarla gezilere falan giderlerdi.dolayısıyla farklı ve güzel bir diyaloğumuz var çok candandır kayınvalidem okuldaki velilerde çok sevmiş arada gelir o getirir götürür merti

evet evet :))))
annem şoka girecek bu yüzden mi yakınıma geldin bana baktırma planların mı vardı diyecek halbuki alakası yok
kızımı o büyüttü başka bakamam diyorda hep eee yaşım geçiyor hatta geçti :)) 2 liyeyim istiyorum hayırlısı bakalım...günlerim doldu eşim işleri yoluna koysun inşallah bebek olursa çıkmak istiyorum işten..
güzel duaların içinde sağol canım
aaa..annen şok olacak..eminim ki çok da sevinecek..
günlerin doldu derken emeklilik yaşını bekleyeceksin sanıyorum.tek maaşla geçinmek biraz zor olacak ama canımcım..bebeği biraz büyüttükten sonra tekrar çalışmak istersin belki..hemen ilişiğini kesme :16:

ay çok heyecanlandım..
bize haber ver ..merakta bırakma.
kaç yaşındasın canımcığımmm
Öyledir sağolsun,ben kayınvalidemi ablam sayesinde tanıdım 13 yaşımdayken ablamın arkadaşıydı arkadaş derken yaş farkı var tabi ablamda kayınvalideme abla der birlikte turlarla gezilere falan giderlerdi.dolayısıyla farklı ve güzel bir diyaloğumuz var çok candandır kayınvalidem okuldaki velilerde çok sevmiş arada gelir o getirir götürür merti
vay...taa eskilere dayanıyor sizin diyaloğunuz..ne güzel..

o yüzden ablan da gidiyor kaynanoşuna..mert de güzel bi tatil yapar babaannede artık..:16::16:

kızlar ben sıkıldım ya eve gitmek istiyorum :36::36::36::36::36::36:

:46::46::46::46::46::46:

ama bugün daha pazartesiiiiii :24::24::24::24::24::24::24:

karnemiz iyi hepsi 5

Maşalla kızına cnm,tebrik ederim:nazar::nazar:Taşınma işide ne yorucu olur kimbilir,ayrılmakta zor komşulardan ama diyalog kopmaz bence görüşmeye devam edersiniz artısıda yeni komşuların arkadaşların olacak :)

günlerin doldu derken emeklilik yaşını bekleyeceksin sanıyorum.tek maaşla geçinmek biraz zor olacak ama canımcım..bebeği biraz büyüttükten sonra tekrar çalışmak istersin belki..hemen ilişiğini kesme :16:

ay çok heyecanlandım..
kaç yaşındasın canımcığımmm
vay...taa eskilere dayanıyor sizin diyaloğunuz..ne güzel..

o yüzden ablan da gidiyor kaynanoşuna..mert de güzel bi tatil yapar babaannede artık..:16::16:

:46::46::46::46::46::46:

ama bugün daha pazartesiiiiii :24::24::24::24::24::24::24:

Çok erken başladın cnm ya:4::4::4:

şimdi biraz daha iyiyim.

ay çok heyecanlandım..
kaç yaşındasın canımcığımmm :16::16:

15 senecik yaş beklicem ama okadar sıkıldımki ev hanımı olmak istiyorum :))) nasip tabi tek maaş çok zor yaşım 37 bu arada az kaldı menapoza gircem çocuk yapmazsam :))

Maşalla kızına cnm,tebrik ederim:nazar::nazar:Taşınma işide ne yorucu olur kimbilir,ayrılmakta zor komşulardan ama diyalog kopmaz bence görüşmeye devam edersiniz artısıda yeni komşuların arkadaşların olacak :)

taşındığım yer doğup büyüdüğüm mahalle zaten çevrem var orada da ama diğer tarafı çok özlerim ortam çok iyiydi çocuk içinde iyiydi hem çok arkadaşı vardı hemde rahatça dışarıda oynayabiliyorlardı

Son düzenleme:
Back