evde açılmayı bekleyen onyüzbin koli var(((((((((((
ay kuzucum..menopoz falan yok..no!15 senecik yaş beklicem ama okadar sıkıldımki ev hanımı olmak istiyorum :))) nasip tabi tek maaş çok zor yaşım 37 bu arada az kaldı menapoza gircem çocuk yapmazsam :))
taşındığım yer doğup büyüdüğüm mahalle zaten çevrem var orada da ama diğer tarafı çok özlerim ortam çok iyiydi çocuk içinde iyiydi hem çok arkadaşı vardı hemde rahatça dışarıda oynayabiliyorlardı
ühühühühühüüevde açılmayı bekleyen onyüzbin koli var(((((((((((
günaydın güzelller,fıstıklar,şekerler..
günaydın canım,ay kuzucum..menopoz falan yok..no!
ne zaman sat
beraber bekleyelim
hayırlısı olsun..
ben de 37 yaşındayım bu arada..
ay insan çalışıyorken ev hanımı olmayı özlüyor da ..evde iş hiç bitmiyor biliyor musun?
eğer ilk çocuğunda da çalışmışsan o zaman 2. yi kendin büyütmek istemen gayet doğal..
hayırlısı olsun senin için.
bizim de bi ev alabilmek için biraz para biriktirmemiz lazım..
arabamızın borcunu ödüyoruz şimdi
1.000 lira araba borcu aylık ama, 600 kira , 400 benzin ve 650 tl de bakıcı parası üstüne eklenince çok para ediyor..
ühühühühühüü
günaydın..nittiniz dün bakem
bizim çocuklar yağmurdan dışarı çıkamamış..parka gidememiş,,dün burda tüm gün yağmur yağdı..hava çok feciydi..
akşam eve gidince kudurmak ve oyun oynamak istediler..biraz top oynadık koridorda.
neyse sonra güreş tuttuk.
bi yapboz vardı..zor ..200 parça..onu verdim emir e ..fakat birkaç kez yaptığı için onu da yaptı bitirdi..
survuvor başladı
onu izlettim
sonra yattılar..ama saat 10 olmuştu.
ben de yorulmuştum yaniiiiiiii
bakıcımızda yemek yemiyormuş emir.
napcam ben bu oğlanı..çok ayırıyor yemek..
üstelik sen daha güzel yapıyorsun diyip işin içinden çıkıyor..
yemekte soğanları ayıklıyormuş,
yemek istemiyorum tokum diyormuş :26::26::26::26::26::26:
bu sabah kahvaltı yaptırdım çıkardım ikisini de mecbur..:26:
günaydın canım,
maşallah kuduruk oğluşlarına, ne yapacağız bilmem biz bu çocukları benimkiler de sıkıldım sıkıldım deyip duruyorlar, ben de dama oynayalım hadi dedim, biraz dama oynadık ufakla. Büyük kaçtı hemen yine bilgisayar başına.
1 yaprak yaz kitabından yapmış, onu da yalan yanlış, düzelttirmeye çalışıyom dinlemiyo beni sıpa, daha ilk haftadan çoğu şeyi unutmaya başlamış, bir de istemeye istemeye yaptı mı çok zor oluyor. Bugün de 2 sayfa okuma verdim geldim. Sabah 7 de kalkmış, almış babasının telefonunu oynuyor. Az önce de aramış anne ödevimi yapınca bilgisayar oynayabilir miyim diyor?:26::26: haftaya cami başlıyor sanırım, bu hafta oynasın bakalım da, anneannede nasıl olsa oynayamayacak.
Bakıcı için de sıkma canını bakalım, yavaş yavaş alışır belki.
ablalar derken bakıcının kızları mı canım? İnşallah gitsin canım oğluşa tabii değişiklik de olur hem. Ama anlamadığım 6.sınıf diyorsun, arıcılık semineri diyorsun, bir yerde bir yanlışlık mı var, ben mi anlamadım?ay oynasın bakalım biraz daha..nasılsa annene gidince oynayamaz.
camiye 15 gün sonra başlıyor emir
ablalar üniversitede bi seminere katılcakmış..bizim öğretmen onlara çocuğunu baktırdı ya , üni den arıclık semineri verilecek yazısı gelmiş okula..6 sınıflardan öğrenci istemişler bi gurup ..bizim öğretmen de bakıcının ikiz kızları da yazmış..
şimdi 4 gün oraya gitcekler.
sonra okulumuz da 10 gün daha başarılı olmaları için ders verecekmiş..bi nevi koç"luk yapıp daha motive edecekler sanıyorum öğrencileri..okul maşallah fazla başarı odaklı..hayırlısı olsun
tüm bunlar bitince de cami ye gidecekler..inşallah bizim emir de onlarla gitcek..
dün test ve bulmaca şeklinde tatil kitabından çözmüş emir..ama kontrol edemedim..ablalar bakmış yaparken..artık yanlış varsa düzeltirlerdi sanıyorum..
yine test kitabını koydum yanına..inşallah sıkılmaz ..çözsün biraz..parka da çıkarır bakıcı inşallah bugün..
ay kuzucum..menopoz falan yok..no!
ne zaman sat
beraber bekleyelim
hayırlısı olsun..
ay insan çalışıyorken ev hanımı olmayı özlüyor da ..evde iş hiç bitmiyor biliyor musun?
eğer ilk çocuğunda da çalışmışsan o zaman 2. yi kendin büyütmek istemen gayet doğal..
1.000 lira araba borcu aylık ama, 600 kira , 400 benzin ve 650 tl de bakıcı parası üstüne eklenince çok para ediyor..
ühühühühühüü
bizim çocuklar yağmurdan dışarı çıkamamış..parka gidememiş,,dün burda tüm gün yağmur yağdı..hava çok feciydi..
akşam eve gidince kudurmak ve oyun oynamak istediler..biraz top oynadık koridorda.
bi yapboz vardı..zor ..200 parça..onu verdim emir e ..fakat birkaç kez yaptığı için onu da yaptı bitirdi..
survuvor başladı
onu izlettim
günaydın canım,
pek enerjikiz bugün, teşekkürler çiçekler için.
ablalar derken bakıcının kızları mı canım? İnşallah gitsin canım oğluşa tabii değişiklik de olur hem. Ama anlamadığım 6.sınıf diyorsun, arıcılık semineri diyorsun, bir yerde bir yanlışlık mı var, ben mi anlamadım?
çocuklar enerjilerini atamamışlar evde bakıcının yanında fazla kıpırdayamamışlardır.
evde de ayırırmı soğanları. çocuklar içinde zor bir durum bakıcı yanında olmak üzülüyorum gerçekten.
canımcım ablalar bakıcının kızları ..13 yaşında ikiz..(ama ayrı yumurta) hiç benzemiyorlar..biri sarısın . biri esmer.
arıcılık semineri şöyle canım..
üniversite okullardan ve bazı sınıflardan (anlatılanları anlayabilecek yaş gurupları) öğrenci istiyor..rehber öğretmenlerden istiyorlar genellikle..
üniversite tanıtılıyor..arıcılık bölümü var..tabi arı kovanları ve bal da var..
bakım , sağım gibi konular arılar hakkında bilgiler veriliyor..
Bu şekilde üniversite tanıtılıyor..Üniversitemiz büyük ve yeni..çok güzel..
çocukların çok hoşuna gidiyor..
ve o çocuk büyüyüp üniversite sınavına girdiğinde bulunduğu ilde okumak daha mantıklı geliyor..ve üniversitemizi tercih ediyor..
güzel bir organizasyon yani...
ordaki hocalar da yaz tatilinde evlerine gönderdikleri öğrencilerinin yerine minik öğrencilerle bir süre ( 4 gün Kadar) ilgileniyor..Boş kalmamış oluyorlar..
belki daha sonra başka okullardan öğrenci geliyor..onlara tanıtım yapılıyor vs..böyle canımcımm..
heeeee iyiymiş o zaman canım, oğluşun da gider inşallah.yani eğer iri doğranmışsa görür..küçük doğranmışsa ve fazla kavrulmuşsa görmez..erir ya soganlar ..pek anlamaz.
yani çok bunalıyor yemek yemesi zaten sorun emir için..o yüzden ..bakıcı için de zor..ne yapacağını şaşırtır insana..
evet bakıcımın alt komşusu gece vardiyasında çalışıyormuş..o yüzden gündüz uyuyor.
kıpırdamak yok evde..
işte anneanne ye da babaanne yakın olsa bunlar olmazdı..2 hafta anneannede 2 hafta babaannede yaz tatilinde idare ederdik..
ne zaman sat
beraber bekleyelim
hayırlısı olsun..
ühühühühühüü
survuvor başladı
onu izlettim
günaydın canım,
maşallah kuduruk oğluşlarına, ne yapacağız bilmem biz bu çocukları benimkiler de sıkıldım sıkıldım deyip duruyorlar, ben de dama oynayalım hadi dedim, biraz dama oynadık ufakla. Büyük kaçtı hemen yine bilgisayar başına.
1 yaprak yaz kitabından yapmış, onu da yalan yanlış, düzelttirmeye çalışıyom dinlemiyo beni sıpa, daha ilk haftadan çoğu şeyi unutmaya başlamış, bir de istemeye istemeye yaptı mı çok zor oluyor. Bugün de 2 sayfa okuma verdim geldim. Sabah 7 de kalkmış, almış babasının telefonunu oynuyor. Az önce de aramış anne ödevimi yapınca bilgisayar oynayabilir miyim diyor?:26::26: haftaya cami başlıyor sanırım, bu hafta oynasın bakalım da, anneannede nasıl olsa oynayamayacak.
Bakıcı için de sıkma canını bakalım, yavaş yavaş alışır belki.
oğluşun da çoık şanslı bu arada canımcım, ne güzel yazlık falan, bizimkiler de köy istiyor ama köyde artık bir evmiz yok, anneannemin evi vardı, onu da kiraya verdiler, keşke boş olsaydı, ben de giderdim, yayla sayılıyor bizim burada köy, serin oluyor Antalya ya göre.enerjik annenin anerjik çocuklarıMaşallah size oyunlarda oynanmış gönüller yapılmış ne güzel.Çocuklar tüm gün anneye hasret daha ana kuzusu onlar:)benim eşimde bazen sana çok düşkün hoşuma gidiyor ama bu kadar da iyi değil diyor,kızıyorum ona karışma sen o daha anne çocuğu diyorum...yemek sorunu kötü olmuş tepki veriyorlar sanırım umarım aşarsınız bunu zamanla..Bizim oğlanda bu sabah itibariyle annemlerle teyzesine gitti yarında kahvaltıya babaannede olacaklar,e tatil onlara dimi ama annemde babamda çok yoruldu kolay değil onlar uğraşıyor herşeyiyle.Bizde artık kısmetse cuma akşamı gideriz
evet artık bu hafta oynasın da bakalım camiye de düzenli gider mi bilmiyorum ki, geçen sene ablası gitmiyor diye o da istemedi, bu sene nasıl olur?bu hafta tatilin tadını çıkarsınlar cnm,sonra dediğin gibi fırsatları olmayabilir.arada çarpımları sormak lazım unutmamaları için birde bölme işlemleri önemli.Ben asıl ingilizceden öğrendiklerini unutmasınlar istiyorum çünkü yazılışlarına kadar çok güzel öğrendi bazı şeylerin umarım unutmaz...
aynı öyle oldu..aslında çok oynayasım yoktu..babaya postalayacaktım ama onun da başı ağrıyordu..iş bana düştü..hehehehehçocuklar enerjilerini atamamışlar evde bakıcının yanında fazla kıpırdayamamışlardır.
evde de ayırırmı soğanları. çocuklar içinde zor bir durum bakıcı yanında olmak üzülüyorum gerçekten.
evet canımcım..daha anne kuzusu bunlar..böyle büyüyecekler ki..etrafımızda öyle gördük..anneye çok düşkün erkek çocukları nedense.enerjik annenin anerjik çocuklarıMaşallah size oyunlarda oynanmış gönüller yapılmış ne güzel.Çocuklar tüm gün anneye hasret daha ana kuzusu onlar:)benim eşimde bazen sana çok düşkün hoşuma gidiyor ama bu kadar da iyi değil diyor,kızıyorum ona karışma sen o daha anne çocuğu diyorum...yemek sorunu kötü olmuş tepki veriyorlar sanırım umarım aşarsınız bunu zamanla..Bizim oğlanda bu sabah itibariyle annemlerle teyzesine gitti yarında kahvaltıya babaannede olacaklar,e tatil onlara dimi ama annemde babamda çok yoruldu kolay değil onlar uğraşıyor herşeyiyle.Bizde artık kısmetse cuma akşamı gideriz
evet artık bu hafta oynasın da bakalım camiye de düzenli gider mi bilmiyorum ki, geçen sene ablası gitmiyor diye o da istemedi, bu sene nasıl olur?
çarpım tablosu soruyorum da, bölmeyi, yazdırıp yaptırmak lazım, mızmızlanmaya başladı, pek de istemiyor? İngilizceden de öğretmenleri 2 sayfa fotokopi vermiş, kelimeler ve resimleri var, deftere kesip yapıştırıp, altına 5 er kere yazın demiş. Başlamadı daha yapmaya.
ne zaman sat
beraber bekleyelim
hayırlısı olsun..
ühühühühühüü
ay valla akşam arkadaşlar geldi ama büyük evden küçüğe geçtim sığışmaya uğraşıyorum birde hızlı toplandım ne nerde bilmiyorum:))yakın olsamda gelsem yardıma canım..Allah kolaylık versin..
nasıl bişeymiş ki o iyiyse, biz de alalım?aynı öyle oldu..aslında çok oynayasım yoktu..babaya postalayacaktım ama onun da başı ağrıyordu..iş bana düştü..heheheheh
evet canımcım..daha anne kuzusu bunlar..böyle büyüyecekler ki..etrafımızda öyle gördük..anneye çok düşkün erkek çocukları nedense.
canımcım ..sen çok şanslısın maşallah..
senin oğluşun şimdiden tatil yapmaya başladı..hayat ona güzel vallahi
senin de kafan çok rahat olacak..bana deseler ki babaannesinde kalacak çocuklar..ve yakında oturacaklar..ben yıllık izinlerimin hepsini bağışlardım devlete ..izin falan da istemezdim herhalde ..
bak ben düşünüyorum ..acaba öğlen yemek yer mi..
sofraya oturuyor ama 2 çatalı zor alıyor ..yemiyor..
iştahsız çocuk..
sevdiği seyleri yapıyorum ..öyle idare ediyorum onu..
ama anneanne ya da babaanne ne yaparsa yer mesela emir..ya da teyzeleri yapsın ..yalar yutar..ama işte tanımadığı insanlardan yemek yemek istemiyor..
midesi almıyor sanıyorum..
aa bak sen söyleyince aklıma geldi..bizim ingilizce öğretmeni ingilizce tatil kitabı aldırdı..
Canım nasıl bir sistemmiş ki o, her dönem artıyor, ilk başta belli değil miydi? Neyse hayırlısı olsun canım, inşallah bulursunuz ilerde gönlünüze göre bir ev.valla bu ara taşınma telaşından kardeş gibi olduk :)
kızımı annane büyüttü ikinciye ben bakmak istiyorum zaten bakacak kimsede yok bu yüzden bekledim bukadar yoksa yapmıştım bi kere cesaretlendim işte oda nasip olmadı.. ondan sonrada kim bakacak demekten bekledik ama şimdi cesaretlendim Allah büyük dedim Ona bıraktım :)) eski evimde olsaydım ev hanımlığından sıkılmazdım burada bilmiyorum sıkılabilirim belki:))
Bizde tokiden ev almıştık bi heves atladık 600 dü taksidi ama 20 yıl ödemeli o an düşünemedik kiramız 400 dü 600 iyi gelmişti ama şuan 810 oldu 6 ayda bir artıyor daha 3,5 yıl oldu 16,5 senede ne kadar artar bilemedik sattık.. büyük ferah önü açık vs vs iyiydi ama ödemeler korkuttu herkes satmaya başladı falan. Müşteri çıkınca verdik bizde
ay valla akşam arkadaşlar geldi ama büyük evden küçüğe geçtim sığışmaya uğraşıyorum birde hızlı toplandım ne nerde bilmiyorum:))
kızı spora yazdırayım dedim eve yakın belediyenin havuzu var geçen yıl gitmişti istemiyormuş neye vereyim bilmiyorum jimnastik dedi
bide babaannesi karne hediyesi ne istersin demiş oda köye gelip senle salça yapmak istiyorum cevabını verdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?