İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlar,herkese iyi haftalar...Artık okullar bitti sayılır bizimkilere bugün okul yok öğretmenlerin toplantısı varmış yarında piknikleri var bu haftada az okula gidip tamamlıyacaklar.Haftasonu çatalcaya pikniğe gittik arkadaşlarla çok güzel geçti dünde annemlerle ıkea ya alışverişe gittik dönüşte annemlerde mangal yaptık 2 gün iyiydik yani..

günaydın canım,
güzel bir hafta sonundan sonra yine iş başı, bugün zıbartesi günü olsaydı keşke değil mi? ne güzel yatar dinlenirdik. Fotolarını gördüm canım, ne güzel ama değil mi, hafta sonunu değerlendirmek, yorucu olsa da.

günaydın cnm,seninki niye gitmiyor okula istemediği içinmi yoksa ders falan mı yok?oh mis gibi kayısıları toplamışsınız ne iyi etmişsiniz.Sebze ve meyvenin can evindesiniz değerini bilin valla:)

evet cnm cumartesi 6.30 da döküldük yollara ama değdi çocuklar çok eğlendi..Zıbartesi konusunda katılıyorum ama tatil olsaydı biz yine zıbartesi yapamazdık emin ol

günaydın cnm,seninki niye gitmiyor okula istemediği içinmi yoksa ders falan mı yok?oh mis gibi kayısıları toplamışsınız ne iyi etmişsiniz.Sebze ve meyvenin can evindesiniz değerini bilin valla:)
Bizim sınıfın kliması bozulmuş, çok sıcaktı geçenlerde gitmiştim de, o yüzden son hafta ders yapmayacağım diyodu, cuma günü gelmenize gerek yok demiş, iyi de oldu yani. Cuma günü karne almaya gidecekler sadece.
Evet yaaa sebze meyvenin kaynağındayız ama her zaman böyle ağacından bulamıyoz, bulunca da fırsatı değerlendirdik.

evet cnm cumartesi 6.30 da döküldük yollara ama değdi çocuklar çok eğlendi..Zıbartesi konusunda katılıyorum ama tatil olsaydı biz yine zıbartesi yapamazdık emin ol
Değil mi, bizim dönüşümüz akşam 22,30-23 arasıydı, bir de geldik malzemeleri falan taşıma-yerleştirme derdi. Görümceden de domates ve taze fasulye toplamıştık, neyse ki eşim sağolsun yardım etti.
Evet haklısın kadın kısmı nın işi mi biter ama sabırlar versin Allah da artık çalışalım, kaç sene de daha olur bilmiyom, erken emeklilik kabul olsaydı da emekli olabilseydik bi.

hafta sonunuz güzel geçmiş ne güzel.çocuklar için iyi olmuş enerjilerini atmışlardır.

Belki şansımıza çıkar öyle bişeyler ya ben umut ediyorum yani primi doldurduktan sonra onca yaş beklemeyiz umarım birde prim doldurduktan sonra çalışmakta zarar yani emeklilikte maaşın düşüyor

günaydın kızlarrr e okula baktınıaz mı karneler nasıl...bizim şükür hep 5...kızım bu sene tamamen kendi emeğiyle yaptı...geçen sene hep beraberdik...bu sene doğum yaptım hiç yrdmcı olamadım o da boşlamadı sağolsun...sizin durumlar nasıl...

sizinde hafta sonu çok güzel geçmiş..ben de temizlik yaptım evde..

günaydın..bende cumartesi baktım hepsi 5.

hafta sonunuz güzel geçmiş ne güzel.çocuklar için iyi olmuş enerjilerini atmışlardır.
evet canım çok iyi geldi onlara.

Belki şansımıza çıkar öyle bişeyler ya ben umut ediyorum yani primi doldurduktan sonra onca yaş beklemeyiz umarım birde prim doldurduktan sonra çalışmakta zarar yani emeklilikte maaşın düşüyor
ay inşallah canım, benim çoktan doldu biliyon mu prim günüm.
evet var öyle bişeyler ama bakalım biz emekli olana kadar neler değişecek daha:26::26:

evet canım baktık, çok şükür bizim ki de 5.
maşallah kızına, ilgilenemediğin halde hepsini 5 getirmesi süper. seneye tekrar katılırsın belki aramıza, bebiş de biraz büyür.

ya evet canımşimdi yoğunluk küçükte...onun dişi ek gıdası emeklemesi falan ilgi alanı ona kaydı....

sağol canım bende tebrik ederim.Allah çocuklarımızın başarısını daim etsin.
Aminnn ,Allah üniversiteden mezun oldukları günleri de göstersin inşallah, hayırlı bir işleri olsun, hayırlı bir hayatları olsun, daha başka ne isteriz ki, Allah herkesin çocuğunun bahtını açık etsin.

aminnnn inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…